DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:59Problem su upravo poskupljenja osnovnih zivotnih namirnica.
https://ba.n1---info.com/vijesti/usvoje ... -22-posto/Usvojene dopune Zakona: PDV na životne namirnice pet posto, na “luksuz” 22 posto
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:59Problem su upravo poskupljenja osnovnih zivotnih namirnica.
https://ba.n1---info.com/vijesti/usvoje ... -22-posto/Usvojene dopune Zakona: PDV na životne namirnice pet posto, na “luksuz” 22 posto
Samo me zanima kako bi sultan reagovao da se neko od naših zvaničnika sastane s Gulenom. I još bi interesantnije bilo pratiti reakcije sultanovih pušiquraca iz FB brigade SDA.
Zijad Sipovic nije siromasan.Justin je napisao/la: ↑15 jun 2022, 01:20Istina. Komicno je sto bas siromasni imaju vise djece.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 jun 2022, 00:20U centru makarske kolač 13 kuna odnosno ni 3.5 markeU metropolisu i tesli za 3.5 marke mores kiselu dobit ako si dobar sa konobarom
Ne znam kako cetveroclana porodica danas moze ne zivjeti, vec prezivjeti bez bar 2500 maraka kod nas
Turke je trebalo prije 100 godina nabit nogom odavde. Ljudi nas i dalje smatraju svojim robovima, pogotovo ovi Erdoganovci(zaostala populacija, poput nasih SDA, HDZ i SNSD glasaca) a balije imaju obicni stokholmski sindrom prema tim gurbetima.
Austrijanci za 50 uradili vise nego turci za 500Otelo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:13Najgore što mi mislimo da smo bili nešto bitno u sklopu Osmanskog carstva, a bili pokrajinska vukojebina koja je ginula. Na kraju nas prodali, a Srbima dali autonomiju i nezavisnost.
500 godina vladavine Turaka je najgora stvar ikad za Bosnu i Hercegovinu. Da bogdom nikad nisu došli.
Po ko zna koji put će neki budalaš izmisliti da zapravo mi iz Federacije želimo da Erdogan nešto pregovara sa nekim. Šta Erdogan tu može pregovarati? O čemu? HahahMilanović otkrio da Izetbegović ima rezerve prema zajedničkom sastanku s njim, Erdoganom, Vučićem, Čovićem i Dodikom
Zašto naprimjer 29.08 ne bi bio državni praznik, moj jedan skroman prijedlog. Zašto se obilježiti malo detaljnije dan ustanka koji je pokrenuo Zmaj od Bosne, da se manifestacija napravi u Gradačcu. Te neke teme na kojima se može učvrstiti nacionalni identitet, pogotovo na kojima možemo govoriti o istorijskom kontinuitetu državeRacioEmocionalan je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:26Kompleksna tema o kojoj se mogu izvlačiti neki zaključci, ali je teško iznijeti mnogo činjenica. Mislim da smo mix zaostavštine Osmanskog carstva i bivše Jugoslavije.
Nažalost, ne poštujemo dovoljno svoje heroje ni mrtve, niti žive. Time se poruka daje da ne cijenimo i ne prepoznajemo prave priče koje udaraju temelje nacije. Takve sredine ubijaju revolucionarni impuls.
U velikom smo problemu u svim sferama koje kreiraju identitet a mnogo veći problem je u tome da mnogi toga nisu svjesni.
On mi se zgadio od pojave huseinkapetana na forumu, nikad necu otic u gradačacFoSte95 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:32Zašto naprimjer 29.08 ne bi bio državni praznik, moj jedan skroman prijedlog. Zašto se obilježiti malo detaljnije dan ustanka koji je pokrenuo Zmaj od Bosne, da se manifestacija napravi u Gradačcu. Te neke teme na kojima se može učvrstiti nacionalni identitet, pogotovo na kojima možemo govoriti o istorijskom kontinuitetu državeRacioEmocionalan je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:26Kompleksna tema o kojoj se mogu izvlačiti neki zaključci, ali je teško iznijeti mnogo činjenica. Mislim da smo mix zaostavštine Osmanskog carstva i bivše Jugoslavije.
Nažalost, ne poštujemo dovoljno svoje heroje ni mrtve, niti žive. Time se poruka daje da ne cijenimo i ne prepoznajemo prave priče koje udaraju temelje nacije. Takve sredine ubijaju revolucionarni impuls.
U velikom smo problemu u svim sferama koje kreiraju identitet a mnogo veći problem je u tome da mnogi toga nisu svjesni.
Zasto je Coca Cola skuplja od Pepsi, a ova druga jasno bolja? Zar ima iko da onda kupuje prvu?BosniaBoston je napisao/la: ↑ .
Ne znam moj Greivise, ja samo Cocktu deremJustin je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:50Zasto je Coca Cola skuplja od Pepsi, a ova druga jasno bolja? Zar ima iko da onda kupuje prvu?BosniaBoston je napisao/la: ↑ .
Isto k'o Nutella i Lino Lada.Justin je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:50Zasto je Coca Cola skuplja od Pepsi, a ova druga jasno bolja? Zar ima iko da onda kupuje prvu?BosniaBoston je napisao/la: ↑ .
Berlinski kongresMElloo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:16Austrijanci za 50 uradili vise nego turci za 500Otelo je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:13Najgore što mi mislimo da smo bili nešto bitno u sklopu Osmanskog carstva, a bili pokrajinska vukojebina koja je ginula. Na kraju nas prodali, a Srbima dali autonomiju i nezavisnost.
500 godina vladavine Turaka je najgora stvar ikad za Bosnu i Hercegovinu. Da bogdom nikad nisu došli.
Haj sto odmah u startu krizas Hrvate i Srbe iz te srednjovjekovna Bosna price, vec i Bosnjake boli qrac za tim. Kakav crni identitet, imamo tri plemena sa tri razlicite ideje i verzijama historije. Mogu se samo oko para usaglasiti. Ako ces identitet, svi moraju prihvatati jedan te isti, a to se nikad nece desiti.FoSte95 je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:32Zašto naprimjer 29.08 ne bi bio državni praznik, moj jedan skroman prijedlog. Zašto se obilježiti malo detaljnije dan ustanka koji je pokrenuo Zmaj od Bosne, da se manifestacija napravi u Gradačcu. Te neke teme na kojima se može učvrstiti nacionalni identitet, pogotovo na kojima možemo govoriti o istorijskom kontinuitetu državeRacioEmocionalan je napisao/la: ↑15 jun 2022, 22:26Kompleksna tema o kojoj se mogu izvlačiti neki zaključci, ali je teško iznijeti mnogo činjenica. Mislim da smo mix zaostavštine Osmanskog carstva i bivše Jugoslavije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.