Cijenim tvoj optimizam.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑18 jun 2022, 11:11Ne seri molim te, taman kad nas je krenulo opet nađete neke gluposti da pišete, zadržali smo odbranu koja je bila druga odbrana lige, u ofanzivnom dijelu smo se lijepo pojačali, a biće još pojačanja, kad bi nam Bašić došao to bi bilo odlično, s druge strane mi bismo u onoj prošloj katastrofalnoj sezoni mogli lagano do 4. mjesta samo da smo imali jednog napadača koji može dati 7-10 golova po sezoni, i to bitno je naglasiti da nas je prvu polusezonu vodio Ivkovic.Istina da se liga pojačala ove sezone ( ili nam se to samo čini, slabo ko je dovodio igrače iz vana, većinom su to igrači iz naše lige, federacije, hrvatske, srbije i sl. ), ali smo i mi dosta jači, kažem imamo odličnu odbranu, a aBd i u napadu će biti dosta bolje nego prošle sezone, još ako se Hadžiahmetović proda ne vidim kako bismo mogli ostatak bez evrope...MocMahale444 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 00:34Hajde ba halalimo i ovu sezonu kao i prosle sto smo halalili.
Ultras Željezničar!
Upravo kada stavis nas u kontekst citave lige vidis da smo ostali otprilike na istom jer su se ostali pojacali i imaju mozda i bolju finansijsku situaciju nego prosle godine.
Ne treba zaboraviti da je Sloboda katastrofalno prosla i Siroki da nije uradio sta inace radi, pored ovih sto su izborili Europu.
Imali smo Ivkovica, ni meni nije nesto drag, ali sta je to Mulalic uradio u odnosu na Ivkovica? Nije ni Mulalic neki znalac da se opet dizemo bez ikakvih argumenata, od utakmice do utakmice i sredina tabele nam je realnost, sva ostala ocekivanja po mom misljenju moze imati ili mladja publika ili publika koja ne prati domacu ligu dovoljno.
Ako nas kroz kup pomazi sreca, mozda jedino tako da izguramo ali opet imas Borac koji je zvanicno politicki projekat i nekako imam osjecaj da ce i ove godine morati uzeti neki trofej, sad dal.ce to biti kup ili liga, nadati se da je liga hahah