Premijer liga BiH - aktuelno

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la killafrommanilla » 20 jun 2022, 02:20

I dalje ih covjek hvata na jedan te isti fazon evo sad ce godina dana. Petnest ljudi se kaci na jedno te isto. Nevjerovatno.

napise coek doso golman u tc, sto i jest vijest za pl aktuelno, oni i dalje o velicinama :wtf:

al evo kad vas vec to interesuje i kad je tema svakako u qrcu krasnom, zanima me za koliko bivsih igraca FKS se moze reci da su neko ime u svijetu fudbala u nekim sirim okvirima (evropskim recimo) :mrgreen: nesto kontam da smo vas tu ipak preyebali :hmmmmm:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 04:52

killafrommanilla je napisao/la:
20 jun 2022, 02:20
I dalje ih covjek hvata na jedan te isti fazon evo sad ce godina dana. Petnest ljudi se kaci na jedno te isto. Nevjerovatno.

napise coek doso golman u tc, sto i jest vijest za pl aktuelno, oni i dalje o velicinama :wtf:

al evo kad vas vec to interesuje i kad je tema svakako u qrcu krasnom, zanima me za koliko bivsih igraca FKS se moze reci da su neko ime u svijetu fudbala u nekim sirim okvirima (evropskim recimo) :mrgreen: nesto kontam da smo vas tu ipak preyebali :hmmmmm:
Pusti se suplje lafo on nas hvata,pa vecina vas ovdje pokusava nesto da provocira a bitni ste kao kecap u McDonaldsu. Upravu si vasi igraci su giganti u svjetskim razmjerama nasi nisu,najbolji ste na planeti,mrsko mi sad i o igracima sa vama ovdje raspravljat sta ce mi ta muka u zivotu. Pasic,Hadzibegic,Musemici,Susic,Vidakovic itd sve su to nule,drago mi je da evo za 20 godina ste izbacili plejadu igraca da vam Real zavidi

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 04:57

opalaopala je napisao/la:
19 jun 2022, 23:51
Nirton je napisao/la:
19 jun 2022, 23:48
Nirton je napisao/la:
21 jan 2022, 13:16
FK Sarajevo je najveći klub u BIH, najtrofejniji, bh. klub sa najviše titula u bivšoj državi, najstabilniji finansijski, jedini bh. klub koji je igrao Play Off Evropske lige(3x), klub u BIH sa najviše navijača, najbolji bh. klub po UEFA rankingu, bh. klub sa najvećim stadionom(na njemu bilo otvorenje Olimpijskih igara), klub za koji je igrao najbolji igrač i selektor BIH svih vremena, bh. klub koji je ostvario najveću prodaju nekog igrača(Cimirot u PAOK za 1,30m eura), klub koji je igrao protiv najboljih klubova svijeta(ističu se Real Madrid i Manchester United), klub koji je poslije rata izbacio veliki GENK, klub koji ima svoju Akademiju, klub koji je platio 100k eura obeštećenje za Zinedina Mustedanagića i 50k za Matthiasa Fanima, klub koji je na posudbu doveo igrača iz velikog Chelsea, klub koji je dao mnoga velika imena u fudbalu(između ostalog i proslavljenog selektora reprezentacije Švicarske Vladimira Petkovića), klub čiji je bivši Šef akademije između ostalog radio i u Fiorentini, klub koji je prekinuo dvanaestogodišnji post bh. klubova i ispadanje od prvih protivnika u Ligi prvaka(izbacio Connah 2020. godine)
Da malo osvježite pamćenje...
Jednom rjecu BH Dinamo al kad bi se lagali , klub sa najvećim stadionom a ono njihov stadion kolko je i od Dine Merlina :tokralju: :tokralju: Da ti dalje ne idem u detaljisanje
Da ne detaljisem imamo titula 20 il 30 puta vise od Veleza da ne detaljisemo u vezi Veleza BH Real Madrida kojem niko nije javio da nemaju titulu. Sve ovo gore navedeno niste uspjeli ni 2 posto ostvariti za svojih 100 godina jer ste mali klub cak i u bh razmjerama,tacno je da je Sarajevo u najmanju ruku za vas BH Dinamo,mada kad uzmes sve cinjenice Sarajevo i Zrinjski su Real Madrid za vas. Sto se tice Vrapcica SDA imovine o tome necemo jer je vise Baketov nego vas. Uglavnom napredujes jos nisi poceo da psujes mrtve,majke i da prijetis
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 20 jun 2022, 05:33, ukupno mijenjano 1 put.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 05:17

Mostarac1922 je napisao/la:
19 jun 2022, 23:24
zagor1987 je napisao/la:
19 jun 2022, 22:53
19 jun 2022, 22:24

Izgleda ti pratiš samo forum Veleza gdje likovi poput Only.a izbacuju neka imena koja uopste nisu u opticaju . Al dobro ipak ste vi BH Dinamo vi možete svakog dovest , vidim da nas ne doživljavate zato zadnje dvi godine niste uspjeli pobjedit 😂 još mlatnusmo vas u kupu i ostavismo suhe i bez busa hahaahahh hajde ima centrotours
Šta je valja li sad Fedja , dok je bio u Velezu nije valjao , čim predje u bh Dinamo najbolji trener na svijetu , a prije pola godine ste mu djecu i majku psovali . Ono antifudbal i te price , smjesni ste za klub koji se naziva bh dinamo .
Majko draga lik samo prati forum Veleza i cita zelje i mokre snove nekih forumaša :tokralju: :tokralju:
Opet uzimas stav pojedinacaniz nasih redova,neki su govorili da je Fedja super dok su neki kao ja govorili da je ocajan i iza toga i sad stojim. Sto se tice fudbala ubili smo vas nogama u Zenici samo vas je Bog pogledao da uzmete taj kup al nema veze nama je to jedna tekma u nizu koje u vecini slucajeva uzmemo a nekad se i zijani,dok je to vama jack pot,tako da nemojno antifudbalu,jer rekao bi covjek Sarajevo vazda igra antifudbal dok Velez igra evo 20 godina leprsavi,napadacki od noge do noge. Sto se tice busa sta cemo sirotinja,ali zato vi imate teske milionere,takodje drago mi je da vam dolaze sve igraci tj vase zelje od Blagojevica do Halilovica. Vidio sam da ste rekli da ste nam Ikica oteli,sta je sa Dzaficem probali ste uletiti sa nekom ponudom il je to laz? Cujem niste ni Senica htjeli? Izgleda Fedja skonto nema ni nakon 2 godine nista od stopera,takodje nemate ni mladih igraca da uleti na stopera pa konta covjek da je pobjec dok je vakat
Jeste bolji ste bili u kupu a samo o toj utakmici pricate i ako ste je izgubili jer ste dobro igrali. Sto ne pricas o drugim utakmicama? sto ne spominjes zadnju recimo? Mogli smo vas nakantati 5-0. Dva gola su nam ponistili,i ispravno je.
Znam ja da je rezultat forma znam i ja da mi vas mozda prije par godina nismo dobili 5 tekmi zaredom itd.
Svak ima uspone i padove znam ja sta je Sarajevo, mozda osvojite 5 liga zaredom od ove sezone ko zna, nebi se iznenadio jer ste velik klub sa velikom historijom.
Opet smo dobri svama jel tako? a vi snama.
Ali malo postovanja molim te pricas i neki od vad pricaju ko djeca neka majke mi. Gledate unazad 30 godina e pa ako vec gledate 30 godina sto ne gledate komplet historiju? Neko sto nije odavde bi rekao da ste ko Zrinjski osnovani poslje rata?
Idete nazad 30 godina jer vam pase, a gledajte cijelu historiju. Nije fudbal nastao kad ste vi poceli biti Bh Dinamo.
Sad sto nasa uprava hoce da plati litar mljeka 2km a vasa uprava placa isti litar mlijeka 20km, to je vasa briga vas problem fino je dovesti igraca, fino je imati dobre igrace.
Mi zivimo u drzavi gdje nijedan nijedan igrac ne vrijedi 20 000KM mjesecno gdje radnik ima platu 1500km.
Jednostvano je apsurdno.
Nasa uprava moze platiti igraca kao vi ali jednostavno nece.
Vi niste u problemu, mozda nikad i ne upadnete u problem.
Ali ako upadnete u problem bice vam teze izaci nego Celiku.
Nasa liga je takva losa kakva jest, nemoze nijedan Bh klub nazalost privuci igraca ovdje radi kvalitete lige i standarda za normalnu paru. Ako hoces igraca sto odskace jos da je mlad izvana moras mu dati duplo vecu platu nego u drugim zemljama.
Ako igrac ima ponudu da igra u Austriji za 10 000km ti njemu moras u Sarajevu dati 20 000km za njega da bi on izabrao vas.
Tako vi radite i ja se nadam da ce vam sve super biti.
Ali vi se ponasate i hvalite sa tim parama isto dijasporac kad dodje iz Svice i bahce se po Sarajevu sa lovom.
Ako imas love suti i dovodi igrace radi u miru i napravi rezultat. Pogledajte Zrinjskog 30 bodova vise od nas i od vas, gledaj gdje su, a sute ;)
Nista od toga vi dosad niste pokazali ni uradili.
Lako zaboravljate vrijeme kad ste ostali bez investitora.
Velez ima drugu pricu, ide sporo sporo, ali kad tad cemo i mi biti Sampioni. Ali necemo razjebat klub putem.
Vi ste nas dobili zadnji put 2019 godine.

slika
Ma evo vraticemo se nazad 34 godine da nas niste pobijedili na Kosevu eto toliko smo veliki,vi racunajte od 2019 mi cemo racunat titule,34 godine bez poraza od vas na Kosevu,playoffove itd. Stvarno pojma nemam koliko placate igraca nit me je briga,ali vi ste optereceni koliko placa Sarajevo i to spominjete na svojim temama,znate vise informacije od nas o nasem klubu sta nam igrac jede,koliko prima itd to sto vas nema 20 godina nigdje,sto ste bili drugoligasi to vama nije bitno,za nas i nase investitore se nemoj brinut od nastanka se zna gdje je Sarajevu mjesto to je ta razlika da smo mi uvijek u vrhu sa ili bez investitora

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 jun 2022, 07:02

ovi iz veleza jos nisu svjesni ko im je sjeo na klupu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 20 jun 2022, 07:19

zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 04:57
Nirton je napisao/la:
19 jun 2022, 23:48

Da malo osvježite pamćenje...
Jednom rjecu BH Dinamo al kad bi se lagali , klub sa najvećim stadionom a ono njihov stadion kolko je i od Dine Merlina :tokralju: :tokralju: Da ti dalje ne idem u detaljisanje
Da ne detaljisem imamo titula 20 il 30 puta vise od Veleza da ne detaljisemo u vezi Veleza BH Real Madrida kojem niko nije javio da nemaju titulu. Sve ovo gore navedeno niste uspjeli ni 2 posto ostvariti za svojih 100 godina jer ste mali klub cak i u bh razmjerama,tacno je da je Sarajevo u najmanju ruku za vas BH Dinamo,mada kad uzmes sve cinjenice Sarajevo i Zrinjski su Real Madrid za vas. Sto se tice Vrapcica SDA imovine o tome necemo jer je vise Baketov nego vas. Uglavnom napredujes jos nisi poceo da psujes mrtve,majke i da prijetis
Kako je brat zapjenio sve mu pjena na usta 😂 Nisi me poslušao za lex kobilja glavo ?
E čuj bakteovo hahah a dodje čovjek i sa mirvicem sjedi , to je i vaš novi ebac , posto je ste poznati kao prostitutke nakon Tana , Nama i ko zna kakvi likova sad vas ovaj Amer taslaci😂 još ajla im u klubu i oni govore nešto za sda , mati draga u vas je sda zadnjih 20 godina u nas bar ima svakog od ministra Štete pa nadalje . U vas kao u kona jednoumlje zadnjih 30 godina .
A dobro furate se na bh Dinamo a niste prvi u gradu a ne u državi , jest to vama teško shvatit al pomirite se . Kad budete prvi u gradu onda možete sanjati da budete prvi u državi .
Šta fali biti mali klub pogotovo kad veliki klubovi kao bh dinamo te ne mogu dobit 3 godine😂 mi ne sanjamo da budemo veliki kao bh Dinamo .
Al čuj bh Dinamo , jel vas stid majke ti ? Iskreno , jel vas stid ? E moji podstanari iz lavora , daleko ste vi od Kustosije , a o Dinamu i da ne pričam . Eto pomirite se nikad nećete imati ništa svoje , vazda će te sa Dinom i ko zna kim djelit teren .
A dobar si momak samo previše pjeniš , i lako se primaš al dobro takvi su ovi objektivni navijači bh Dinama 😂
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 jun 2022, 07:47

Jos ide prica o velezu, slavnom evropskom klubu sa najvise bodova ikad igdje. Furaju slavu bez trofeja, prvi u svijetu!

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 20 jun 2022, 07:48

elevenblues je napisao/la:
20 jun 2022, 00:03
najveci trener Ivica Osim.
Replicirao si Butmircu, nemaju oni veceg od njega to stoji ali malo južnije provjeri. :D

LovacnaJelene
Kontakt:

Post Postao/la LovacnaJelene » 20 jun 2022, 07:53

Jes ovaj amaw idealan za klub pored Mostara. Bas su se nasli. Napalti i od njih kamatu, boli te qurac.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 07:57

20 jun 2022, 07:19
zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 04:57

Kako je brat zapjenio sve mu pjena na usta 😂 Nisi me poslušao za lex kobilja glavo ?
E čuj bakteovo hahah a dodje čovjek i sa mirvicem sjedi , to je i vaš novi ebac , posto je ste poznati kao prostitutke nakon Tana , Nama i ko zna kakvi likova sad vas ovaj Amer taslaci😂 još ajla im u klubu i oni govore nešto za sda , mati draga u vas je sda zadnjih 20 godina u nas bar ima svakog od ministra Štete pa nadalje . U vas kao u kona jednoumlje zadnjih 30 godina .
A dobro furate se na bh Dinamo a niste prvi u gradu a ne u državi , jest to vama teško shvatit al pomirite se . Kad budete prvi u gradu onda možete sanjati da budete prvi u državi .
Šta fali biti mali klub pogotovo kad veliki klubovi kao bh dinamo te ne mogu dobit 3 godine😂 mi ne sanjamo da budemo veliki kao bh Dinamo .
Al čuj bh Dinamo , jel vas stid majke ti ? Iskreno , jel vas stid ? E moji podstanari iz lavora , daleko ste vi od Kustosije , a o Dinamu i da ne pričam . Eto pomirite se nikad nećete imati ništa svoje , vazda će te sa Dinom i ko zna kim djelit teren .
A dobar si momak samo previše pjeniš , i lako se primaš al dobro takvi su ovi objektivni navijači bh Dinama 😂
Ko pjeni ba jesil dobar ti :rol: odma se vidi da si nervozan,cir na zeludcu,kiselina,simptomi su da odma pocnes vrijedjat,psovat majke,mrtve itd sad ide psovanje haha za vas smo bukvalno Real Madrid. Kad udjemi u raspravu sa navijacima Zrinjskog ima logike al sa vama to je smijurija. Za razliku od vas mi igramo na Kosevu oduvijek dok vi u Vrapcice to vam je mjera i niste za gradskog stadiona tamo igra sampion

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 20 jun 2022, 08:04

LovacnaJelene je napisao/la:
20 jun 2022, 07:53
Jes ovaj amaw idealan za klub pored Mostara. Bas su se nasli. Napalti i od njih kamatu, boli te qurac.
Najtrofejniji trener nase lige. Golem si Amare :bow:

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 20 jun 2022, 08:10

FCUM je napisao/la:
20 jun 2022, 07:02
Sad će i oni govoriti da prijateljske nisu bitne i da ih je gubio kad je titule osvajao. :kafa:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 08:12

Rodjeni81 je napisao/la:
20 jun 2022, 07:48
Replicirao si Butmircu, nemaju oni veceg od njega to stoji ali malo južnije provjeri. :D
Vladimir Petkovic al sta ti znas juce si poceo fudbal pratiti

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 08:23

LeonProfessional je napisao/la:
20 jun 2022, 08:10
FCUM je napisao/la:
20 jun 2022, 07:02
Sad će i oni govoriti da prijateljske nisu bitne i da ih je gubio kad je titule osvajao. :kafa:
Ma hebo titule,Velez je jedini najveci klub u ovom dijelu evrope bez da su titulu osvojili,mi jos nismo poceli da racunamo uspjehe na osnovu nekakvih tabela,medjusobnih omjera i sl mi i dalje mislimo da su titule mjerilo. Mozel nam neko reci u zadnjih 20 godina transfere iz Veleza,mislim da su uzeli 20 hiljada ukupno,cudo niko nije prepoznao talente iz Vrapcica?

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 20 jun 2022, 08:42

zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 08:12
Rodjeni81 je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: nemoj vise majke ti

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 08:59

Rodjeni81 je napisao/la:
20 jun 2022, 08:42
zagor1987 je napisao/la:
Rodjeni81 je napisao/la:

Sta je smijesno? Da to nije Vaha vodio bolje klubove,repke?

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 20 jun 2022, 09:33

Komentari :ljepota:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 20 jun 2022, 09:34

zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 08:59
Rodjeni81 je napisao/la:
20 jun 2022, 08:42
zagor1987 je napisao/la:

Sta je smijesno? Da to nije Vaha vodio bolje klubove,repke?
pa jeste :mrgreen:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 20 jun 2022, 09:37

Senic stigao u mostar :kafa:
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 20 jun 2022, 09:39

ne moze brat izvući 7 imena, spominje pasica s dvije sezone u stutgartu :mrgreen: ajd vidakovic, susic, petkovic, hadzibegic okej, koji crni husref nema 15 utakmica van bivse drzave :mrgreen:

al mi je svejedno uredno replicirao i zapjenio na najjace 😆
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Combattente87, ErosViverosViv, Hrammm1921, relativizam i 35 gostiju.