Mostarac1922 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 23:24
zagor1987 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:53
opalaopala je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:24
Izgleda ti pratiš samo forum Veleza gdje likovi poput Only.a izbacuju neka imena koja uopste nisu u opticaju . Al dobro ipak ste vi BH Dinamo vi možete svakog dovest , vidim da nas ne doživljavate zato zadnje dvi godine niste uspjeli pobjedit

još mlatnusmo vas u kupu i ostavismo suhe i bez busa hahaahahh hajde ima centrotours
Šta je valja li sad Fedja , dok je bio u Velezu nije valjao , čim predje u bh Dinamo najbolji trener na svijetu , a prije pola godine ste mu djecu i majku psovali . Ono antifudbal i te price , smjesni ste za klub koji se naziva bh dinamo .
Majko draga lik samo prati forum Veleza i cita zelje i mokre snove nekih forumaša
Opet uzimas stav pojedinacaniz nasih redova,neki su govorili da je Fedja super dok su neki kao ja govorili da je ocajan i iza toga i sad stojim. Sto se tice fudbala ubili smo vas nogama u Zenici samo vas je Bog pogledao da uzmete taj kup al nema veze nama je to jedna tekma u nizu koje u vecini slucajeva uzmemo a nekad se i zijani,dok je to vama jack pot,tako da nemojno antifudbalu,jer rekao bi covjek Sarajevo vazda igra antifudbal dok Velez igra evo 20 godina leprsavi,napadacki od noge do noge. Sto se tice busa sta cemo sirotinja,ali zato vi imate teske milionere,takodje drago mi je da vam dolaze sve igraci tj vase zelje od Blagojevica do Halilovica. Vidio sam da ste rekli da ste nam Ikica oteli,sta je sa Dzaficem probali ste uletiti sa nekom ponudom il je to laz? Cujem niste ni Senica htjeli? Izgleda Fedja skonto nema ni nakon 2 godine nista od stopera,takodje nemate ni mladih igraca da uleti na stopera pa konta covjek da je pobjec dok je vakat
Jeste bolji ste bili u kupu a samo o toj utakmici pricate i ako ste je izgubili jer ste dobro igrali. Sto ne pricas o drugim utakmicama? sto ne spominjes zadnju recimo? Mogli smo vas nakantati 5-0. Dva gola su nam ponistili,i ispravno je.
Znam ja da je rezultat forma znam i ja da mi vas mozda prije par godina nismo dobili 5 tekmi zaredom itd.
Svak ima uspone i padove znam ja sta je Sarajevo, mozda osvojite 5 liga zaredom od ove sezone ko zna, nebi se iznenadio jer ste velik klub sa velikom historijom.
Opet smo dobri svama jel tako? a vi snama.
Ali malo postovanja molim te pricas i neki od vad pricaju ko djeca neka majke mi. Gledate unazad 30 godina e pa ako vec gledate 30 godina sto ne gledate komplet historiju? Neko sto nije odavde bi rekao da ste ko Zrinjski osnovani poslje rata?
Idete nazad 30 godina jer vam pase, a gledajte cijelu historiju. Nije fudbal nastao kad ste vi poceli biti Bh Dinamo.
Sad sto nasa uprava hoce da plati litar mljeka 2km a vasa uprava placa isti litar mlijeka 20km, to je vasa briga vas problem fino je dovesti igraca, fino je imati dobre igrace.
Mi zivimo u drzavi gdje nijedan nijedan igrac ne vrijedi 20 000KM mjesecno gdje radnik ima platu 1500km.
Jednostvano je apsurdno.
Nasa uprava moze platiti igraca kao vi ali jednostavno nece.
Vi niste u problemu, mozda nikad i ne upadnete u problem.
Ali ako upadnete u problem bice vam teze izaci nego Celiku.
Nasa liga je takva losa kakva jest, nemoze nijedan Bh klub nazalost privuci igraca ovdje radi kvalitete lige i standarda za normalnu paru. Ako hoces igraca sto odskace jos da je mlad izvana moras mu dati duplo vecu platu nego u drugim zemljama.
Ako igrac ima ponudu da igra u Austriji za 10 000km ti njemu moras u Sarajevu dati 20 000km za njega da bi on izabrao vas.
Tako vi radite i ja se nadam da ce vam sve super biti.
Ali vi se ponasate i hvalite sa tim parama isto dijasporac kad dodje iz Svice i bahce se po Sarajevu sa lovom.
Ako imas love suti i dovodi igrace radi u miru i napravi rezultat. Pogledajte Zrinjskog 30 bodova vise od nas i od vas, gledaj gdje su, a sute
Nista od toga vi dosad niste pokazali ni uradili.
Lako zaboravljate vrijeme kad ste ostali bez investitora.
Velez ima drugu pricu, ide sporo sporo, ali kad tad cemo i mi biti Sampioni. Ali necemo razjebat klub putem.
Vi ste nas dobili zadnji put 2019 godine.