Mostarac1974 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:23
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:01
Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2022, 11:59
Ne kontam, kako se može pričati o najvećem klubu u nekom kontekstu, a koji nema niti jednu titulu?!
oni mogu sve zato sto su najveci na svijetu
Drug!Nemam namjeru ulaziti u raspravu ko je veći klub.Nisam od tih koji pati o tome.Ali iskreno neznam dali bi ti bilo bolno da ste kojim slučajem ostali bez GRBAVICE i da ste nastavili igrati na nekom trećem stadionu koji je u bivšoj Jugi bio stadion jedne fabrike na kojem su igrali ljudi amaterski fudbal.Što znači da je FK VELEŽ bukvalno ostao bez išta.Od svih materijalni uspomena i ostavljen i prepušten sam sebi da se bori za OPSTANAK i EGZISTENCIJU od ove iste države za koju su mnogi sinovi i kćeri dali svoje živote i dio sebe.Garantujem ti životom da smo imali infrastrukturu koju ste imali VI,SARAJEVO,ČELIK,SLOBODA taj omjer titula kojim se vi ponosite bio bi drugačiji a da nije bilo kao što sam naveo.JA sam taj koji voli sve patriotske klubove BiH i uvjek ću navijati kada igraju na međunarodnoj sceni.Neću govoriti o onima koji nas omalovažavaju i koji bi rado igrali za druge saveze.I zato ako ništa mozemo se postovati jer nije VELEŽ igrao nekoliko godina Federalnu ligu zbog tog što je nešto REALNO nego zato što je nešto silom izmjenjeno i volilo da bude ugašeno.Ali ako Bog da budućnost će pokazati o čemu govorim jer mi završavamo SVOJU ARENU ROĐENI i ostaje nam da ulažemo samo u igrački kadar.Lijep pozdrav za sve MANIJAKE i hvala vam na gostoprimstvu za Evropske utakmice Veleža.
Niko vam sve to ne spori, vodite svoju borbu, volite svoj klub, međutim priča Velež najveći klub u ozbiljnom kontekstu...ne znam, eto reci ti meni sam, koji je osnov za to?
Kako god da gledaš, nema materijala.
Da li ćete u budućnosti biti dominantni kao recimo komšije vam, to ne znamo ni ti ni ja.
Ako izborite legacy, svaka čast.