Premijer liga BiH - aktuelno

manijacikonjic87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 11:35

napravite neku temu tipa vfc najveci klub na svijetu ili vfc vs ostali.. ovdje ste poceli pretjerivat sa dokazivanjima ko je veci klub a liga nam odron.. ne znam kako imate volje raspravljat se ko je veci klub s nekim ko u poslijeratnoj historiji nema ni jednu titulu prvaka..
al vidim da rođeni kontaju kako je njima tekma sa fkz fks zm bbl velika utakmica i puca euforija pred svaku da tako i mi isto njih gledamo.. ne zavaravajte se braćo.. za mene licno a mislim da ce se sloziti i dosta raje sa foruma tekma protiv veleza ima isto znacenje kao i protiv leotara rudara posusja i slicnih.. daleko od toga da vfc ima neko znacenje u ovoj ligi iako bi vi zivot dali da je tako.. :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš !

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 20 jun 2022, 11:48

keli je napisao/la:
20 jun 2022, 10:16
MortemHz je napisao/la:
20 jun 2022, 09:52
Frane Ikić u Veležu?
Vjerovatno hoce, mislim da ne treba ni nama ni Zrinjskom
:rol: :rol: :rol:

Inace, fin igrac.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 11:53

manijacikonjic87 je napisao/la:
20 jun 2022, 11:35
napravite neku temu tipa vfc najveci klub na svijetu ili vfc vs ostali.. ovdje ste poceli pretjerivat sa dokazivanjima ko je veci klub a liga nam odron.. ne znam kako imate volje raspravljat se ko je veci klub s nekim ko u poslijeratnoj historiji nema ni jednu titulu prvaka..
al vidim da rođeni kontaju kako je njima tekma sa fkz fks zm bbl velika utakmica i puca euforija pred svaku da tako i mi isto njih gledamo.. ne zavaravajte se braćo.. za mene licno a mislim da ce se sloziti i dosta raje sa foruma tekma protiv veleza ima isto znacenje kao i protiv leotara rudara posusja i slicnih.. daleko od toga da vfc ima neko znacenje u ovoj ligi iako bi vi zivot dali da je tako.. :bih:
Nemoj ij svega ti sad ce pocet nekakve tabele da izbacuju,2 godine bez poraza od Sarajeva,vjecite nekakve liste gdje su uzeli vise bodova,clanke iz Grckih medija itd

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 11:57

zagor1987 je napisao/la:
20 jun 2022, 11:53

Nemoj ij svega ti sad ce pocet nekakve tabele da izbacuju,2 godine bez poraza od Sarajeva,vjecite nekakve liste gdje su uzeli vise bodova,clanke iz Grckih medija itd
od stare slave se ne zivi.. mi smo mozda najbolji dokaz za to.. svakako da smo bili daleko veci klub od vrapcica a gledaj gdje smo sad.. treba biti realan i priznati neke stvari..
a kad spomenu grcke medije ta mi je jedna od jacih ikad :urnebes: ljudi igraju na stadionima pred 50 60 milja ljudi al su zadivljeni sa 7 8 milja rođenih :urnebes:
mozda ima istine u tome ako gledas u smislu "tako mal klub a tolika podrska navijaca" :D

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jun 2022, 11:59

Ne kontam, kako se može pričati o najvećem klubu u nekom kontekstu, a koji nema niti jednu titulu?!
Koševo Zapad

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 12:01

Shategabri je napisao/la:
20 jun 2022, 11:59
Ne kontam, kako se može pričati o najvećem klubu u nekom kontekstu, a koji nema niti jednu titulu?!
oni mogu sve zato sto su najveci na svijetu :urnebes:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 20 jun 2022, 12:07

Tako je kone , vi se raspravljajte koje veći a nek vam Velež dovodi europske klubove u grad😂
Sramota za toliki grad , i tako dva velika kluba a da im treći mali klub mora dovodit europske klubove u grad . Na šta i taj grad Sarajevo spade , busaju se stanovnicima , klubovima , parama , titulama , igračima , trenerima i dodje mali klub i dovodi im europske klubove u grad .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 20 jun 2022, 12:07

Pijacari imaju najgluplje forumase (Only, papita, Balonja, opala...), odmah za njima slijede pitari (zagor, cokituki, ElCartel...). Ako ste se pitali sto je sjebana tema, razlog je sto medjusobno diskutuju.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 20 jun 2022, 12:09

Je li moguće da vam nije dosadilo?
RESPECT
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 20 jun 2022, 12:16

Hase bi u Realu bio da je mogao bez Sebilja i Sarajeva. :urnebes:

Hajde bola brisite. Sve sto imaju u vitrinama osvojeno po direktivi i ono se busa nekom velicinom. Kurce se korona titulom. Eto o kakvim ljudskim karakterima se radi. Zato i jesmo propali ko drzava, sport je najbolji odraz stanja u drzavi. Indijanci dobili status glavnog grada i vode nas sve zajedno u sunovrat.

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 20 jun 2022, 12:19

20 jun 2022, 12:01
Sami lijepili plocice u cenifi na stadionu, ne shvatate vi svi koja je to ljubav.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2022, 12:19

Realno ova tema je otišla u k.urac onog trenutka kad je Velež usao opet u PL,iskreno i prije se raja kacila ali kvalitetnije prcanje je bilo ali na ovom nivou djetinjastom nije nikad.

Cast finoj raji ali bukvalno se tema raspala kad je Velež ušao u PL i njih par uletilo i pocelo sa nekakvom lošom pricom na koju se jos par ovih drugih uhvati ,prica koju mozeš godinama vodit a opet biti na pocetku dijaloga.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 jun 2022, 12:22

tersnakvadrat je napisao/la:
20 jun 2022, 12:16
Hase bi u Realu bio da je mogao bez Sebilja i Sarajeva. :urnebes:

Hajde bola brisite. Sve sto imaju u vitrinama osvojeno po direktivi i ono se busa nekom velicinom. Kurce se korona titulom. Eto o kakvim ljudskim karakterima se radi. Zato i jesmo propali ko drzava, sport je najbolji odraz stanja u drzavi. Indijanci dobili status glavnog grada i vode nas sve zajedno u sunovrat.
Znaci kupove u Yugi i ovaj sad ste po direktivi osvojili? Ajde palite livadici svi su osvojili po direktivi al dobro to je normalno kad nista osvojio nisi da pljujes druge. Hebo korona totulu imamo mi i druge titule pa nismo Velez raspali al dobro opustili ste se previse moramo nastaviti da vas ka.ramo kao sto vas komsije redovno oplode jer za boljeg niste,drzite se vrapcica. Jedan Zrinjski se trebao pojaviti da vrapcicani vide titulu prvaka hahha inace mrka kapa
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 20 jun 2022, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.

Mostarac1974
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1974 » 20 jun 2022, 12:23

:bih:
Drug!Nemam namjeru ulaziti u raspravu ko je veći klub.Nisam od tih koji pati o tome.Ali iskreno neznam dali bi ti bilo bolno da ste kojim slučajem ostali bez GRBAVICE i da ste nastavili igrati na nekom trećem stadionu koji je u bivšoj Jugi bio stadion jedne fabrike na kojem su igrali ljudi amaterski fudbal.Što znači da je FK VELEŽ bukvalno ostao bez išta.Od svih materijalni uspomena i ostavljen i prepušten sam sebi da se bori za OPSTANAK i EGZISTENCIJU od ove iste države za koju su mnogi sinovi i kćeri dali svoje živote i dio sebe.Garantujem ti životom da smo imali infrastrukturu koju ste imali VI,SARAJEVO,ČELIK,SLOBODA taj omjer titula kojim se vi ponosite bio bi drugačiji a da nije bilo kao što sam naveo.JA sam taj koji voli sve patriotske klubove BiH i uvjek ću navijati kada igraju na međunarodnoj sceni.Neću govoriti o onima koji nas omalovažavaju i koji bi rado igrali za druge saveze.I zato ako ništa mozemo se postovati jer nije VELEŽ igrao nekoliko godina Federalnu ligu zbog tog što je nešto REALNO nego zato što je nešto silom izmjenjeno i volilo da bude ugašeno.Ali ako Bog da budućnost će pokazati o čemu govorim jer mi završavamo SVOJU ARENU ROĐENI i ostaje nam da ulažemo samo u igrački kadar.Lijep pozdrav za sve MANIJAKE i hvala vam na gostoprimstvu za Evropske utakmice Veleža.

sarajevskirodjeni
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskirodjeni » 20 jun 2022, 12:25

Mostarac1974 je napisao/la:
20 jun 2022, 12:23
Drug!Nemam namjeru ulaziti u raspravu ko je veći klub.Nisam od tih koji pati o tome.Ali iskreno neznam dali bi ti bilo bolno da ste kojim slučajem ostali bez GRBAVICE i da ste nastavili igrati na nekom trećem stadionu koji je u bivšoj Jugi bio stadion jedne fabrike na kojem su igrali ljudi amaterski fudbal.Što znači da je FK VELEŽ bukvalno ostao bez išta.Od svih materijalni uspomena i ostavljen i prepušten sam sebi da se bori za OPSTANAK i EGZISTENCIJU od ove iste države za koju su mnogi sinovi i kćeri dali svoje živote i dio sebe.Garantujem ti životom da smo imali infrastrukturu koju ste imali VI,SARAJEVO,ČELIK,SLOBODA taj omjer titula kojim se vi ponosite bio bi drugačiji a da nije bilo kao što sam naveo.JA sam taj koji voli sve patriotske klubove BiH i uvjek ću navijati kada igraju na međunarodnoj sceni.Neću govoriti o onima koji nas omalovažavaju i koji bi rado igrali za druge saveze.I zato ako ništa mozemo se postovati jer nije VELEŽ igrao nekoliko godina Federalnu ligu zbog tog što je nešto REALNO nego zato što je nešto silom izmjenjeno i volilo da bude ugašeno.Ali ako Bog da budućnost će pokazati o čemu govorim jer mi završavamo SVOJU ARENU ROĐENI i ostaje nam da ulažemo samo u igrački kadar.Lijep pozdrav za sve MANIJAKE i hvala vam na gostoprimstvu za Evropske utakmice Veleža.
BRAVO! Potpisujem od rijeci do rijeci
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jun 2022, 12:26

Titule po direktivi :tokralju:
Odustajem od ove teme, nivo retardizma je dostigao vrhunac
Gdje ces dalje kad su cak i kone dosle da nas brane :D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 12:37

napokon jedan normalan komentar.. nazalost bilo je sta je bilo to se ne moze prepraviti jer je proslo vrijeme.. pozdrav za tebe i sve normalne navijace veleza.. ovo sto malo seremo jeste zbog par tvojih koji vjerovatno nemaju ni 18 godina al se busaju nesto kao da ste real madrid.. svaka grupa ima takvih clanova ali ovi tvoji bas pretjeraju :urnebes:
stadion Grbavica ce uvijek sirom otvoriti svoja vrata za sve tako normalne ljude.. sretno i ove sezone u evropi a u ligi eto budite drugi odmah poslije nas :D :bih:

Avanti1926
Kontakt:

Post Postao/la Avanti1926 » 20 jun 2022, 12:38

Daj zaključajte temu da malo narod ohladi glavu

manijacikonjic87
Kontakt:

Post Postao/la manijacikonjic87 » 20 jun 2022, 12:40

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 jun 2022, 12:26
Titule po direktivi :tokralju:
Odustajem od ove teme, nivo retardizma je dostigao vrhunac
Gdje ces dalje kad su cak i kone dosle da nas brane :D
ne branimo mi vas nego nas posto smo svi daleko manji klub od vrapcickog giganta :urnebes:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 20 jun 2022, 12:43

Niko vam sve to ne spori, vodite svoju borbu, volite svoj klub, međutim priča Velež najveći klub u ozbiljnom kontekstu...ne znam, eto reci ti meni sam, koji je osnov za to?
Kako god da gledaš, nema materijala.
Da li ćete u budućnosti biti dominantni kao recimo komšije vam, to ne znamo ni ti ni ja.
Ako izborite legacy, svaka čast.
Koševo Zapad

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot] i 22 gosta.