Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
sve u svemu mislim da je Velez veci klub od fks.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Šta ocekujes da će neko šutit na stalna podbadanja Zagora i kompanije , ušao sam sinoć i napisao do tad nisam pisao 7 - 10 dana al ljudi ne staju i svaki dan seru vise i vise dok ih ne spustiš na dno kao da su Real Madrid pa toliko seru a ustvari skroz druga priča . Ovo sto govoriš možeš lako provjerit . I kad puno seres lako se javit i prcat kad svak ima hiljadu mana . Dok su svi ulagali u ekipu i igrače , Velež je morao ulagati u gradju stadiona i tako zadnjih desetak godina , jer napravit stadiona za naše uslove je nemoguce pogotovo zadnjih godina kad se koja para počela i u ekipu odvajat i odma je vidljivi rezultat. Onog trenutka kad prestanu radovi na izgradnji stadiona i ulaganje u ekipu kao u 99% ostalih klubova onda ćemo moći govorit o jačini i titulama . Do tad je prioritet gradnja i završetak stadiona , kakvog takvog ali našeg .manijacikonjic87 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:37napokon jedan normalan komentar.. nazalost bilo je sta je bilo to se ne moze prepraviti jer je proslo vrijeme.. pozdrav za tebe i sve normalne navijace veleza.. ovo sto malo seremo jeste zbog par tvojih koji vjerovatno nemaju ni 18 godina al se busaju nesto kao da ste real madrid.. svaka grupa ima takvih clanova ali ovi tvoji bas pretjerajuMostarac1974 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:23
Drug!Nemam namjeru ulaziti u raspravu ko je veći klub.Nisam od tih koji pati o tome.Ali iskreno neznam dali bi ti bilo bolno da ste kojim slučajem ostali bez GRBAVICE i da ste nastavili igrati na nekom trećem stadionu koji je u bivšoj Jugi bio stadion jedne fabrike na kojem su igrali ljudi amaterski fudbal.Što znači da je FK VELEŽ bukvalno ostao bez išta.Od svih materijalni uspomena i ostavljen i prepušten sam sebi da se bori za OPSTANAK i EGZISTENCIJU od ove iste države za koju su mnogi sinovi i kćeri dali svoje živote i dio sebe.Garantujem ti životom da smo imali infrastrukturu koju ste imali VI,SARAJEVO,ČELIK,SLOBODA taj omjer titula kojim se vi ponosite bio bi drugačiji a da nije bilo kao što sam naveo.JA sam taj koji voli sve patriotske klubove BiH i uvjek ću navijati kada igraju na međunarodnoj sceni.Neću govoriti o onima koji nas omalovažavaju i koji bi rado igrali za druge saveze.I zato ako ništa mozemo se postovati jer nije VELEŽ igrao nekoliko godina Federalnu ligu zbog tog što je nešto REALNO nego zato što je nešto silom izmjenjeno i volilo da bude ugašeno.Ali ako Bog da budućnost će pokazati o čemu govorim jer mi završavamo SVOJU ARENU ROĐENI i ostaje nam da ulažemo samo u igrački kadar.Lijep pozdrav za sve MANIJAKE i hvala vam na gostoprimstvu za Evropske utakmice Veleža.![]()
stadion Grbavica ce uvijek sirom otvoriti svoja vrata za sve tako normalne ljude.. sretno i ove sezone u evropi a u ligi eto budite drugi odmah poslije nas![]()
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Bolan vi ste sebi najveći , mi sebi najveći i šta je problem tu ? To sto stalno Zagor i kompanija podbadaju i misle da im se neće reci i bocnut varaju se .Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:43Niko vam sve to ne spori, vodite svoju borbu, volite svoj klub, međutim priča Velež najveći klub u ozbiljnom kontekstu...ne znam, eto reci ti meni sam, koji je osnov za to?Mostarac1974 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:23
Drug!Nemam namjeru ulaziti u raspravu ko je veći klub.Nisam od tih koji pati o tome.Ali iskreno neznam dali bi ti bilo bolno da ste kojim slučajem ostali bez GRBAVICE i da ste nastavili igrati na nekom trećem stadionu koji je u bivšoj Jugi bio stadion jedne fabrike na kojem su igrali ljudi amaterski fudbal.Što znači da je FK VELEŽ bukvalno ostao bez išta.Od svih materijalni uspomena i ostavljen i prepušten sam sebi da se bori za OPSTANAK i EGZISTENCIJU od ove iste države za koju su mnogi sinovi i kćeri dali svoje živote i dio sebe.Garantujem ti životom da smo imali infrastrukturu koju ste imali VI,SARAJEVO,ČELIK,SLOBODA taj omjer titula kojim se vi ponosite bio bi drugačiji a da nije bilo kao što sam naveo.JA sam taj koji voli sve patriotske klubove BiH i uvjek ću navijati kada igraju na međunarodnoj sceni.Neću govoriti o onima koji nas omalovažavaju i koji bi rado igrali za druge saveze.I zato ako ništa mozemo se postovati jer nije VELEŽ igrao nekoliko godina Federalnu ligu zbog tog što je nešto REALNO nego zato što je nešto silom izmjenjeno i volilo da bude ugašeno.Ali ako Bog da budućnost će pokazati o čemu govorim jer mi završavamo SVOJU ARENU ROĐENI i ostaje nam da ulažemo samo u igrački kadar.Lijep pozdrav za sve MANIJAKE i hvala vam na gostoprimstvu za Evropske utakmice Veleža.
Kako god da gledaš, nema materijala.
Da li ćete u budućnosti biti dominantni kao recimo komšije vam, to ne znamo ni ti ni ja.
Ako izborite legacy, svaka čast.
Opet ponavljam mi ulažemo u stadion , dok sve te ostale ekipe koje nabrojiš nisu uložile marke u obnovu i izgradnju stadiona . Onog trenutka kad sva ulaganja se okrenu u ekipu i tim možemo pricat , dok su nam got veća ulaganja u stadion nego u ekipu ne možeš mjerit . I na kraju krajeva svi su krenuli iz plusa ili 0 ili nekog manje minusa , mi smo krenuli iz debelog debelog minusa , toliko para za infrastrukturu skrseno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sto se tice stadiona ja koliko znam vlasnik arene rođeni je grad mostar.. tako da sva ta prica kako velez sve pare ulaze u stadion ne pije vode jer ko bi jos ulagao silne pare u nesto sto nije u njegovom vlasnistvu.. bar tako stoji zvanicna info na google mozes i sam provjeriti.. ako je greska onda se potrudite da se to ispravi jer vam rusi svu pricu.. a mogli bi malo i na zvanicnoj net stranici poraditi posto tamo jos uvijek stoji da je feđa sef strucnog stabaopalaopala je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:46
Šta ocekujes da će neko šutit na stalna podbadanja Zagora i kompanije , ušao sam sinoć i napisao do tad nisam pisao 7 - 10 dana al ljudi ne staju i svaki dan seru vise i vise dok ih ne spustiš na dno kao da su Real Madrid pa toliko seru a ustvari skroz druga priča . Ovo sto govoriš možeš lako provjerit . I kad puno seres lako se javit i prcat kad svak ima hiljadu mana . Dok su svi ulagali u ekipu i igrače , Velež je morao ulagati u gradju stadiona i tako zadnjih desetak godina , jer napravit stadiona za naše uslove je nemoguce pogotovo zadnjih godina kad se koja para počela i u ekipu odvajat i odma je vidljivi rezultat. Onog trenutka kad prestanu radovi na izgradnji stadiona i ulaganje u ekipu kao u 99% ostalih klubova onda ćemo moći govorit o jačini i titulama . Do tad je prioritet gradnja i završetak stadiona , kakvog takvog ali našeg .

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
E kakvih se covjek gluposti nece nacitati ovde, cuj ne pikaju se trofeji dok oni ne naprave stadion pa pocnu u igracki kadar ulagati, pa eto imali ste ga prije rata i niste osvojili ni jednu titulu sampiona drzave, dajte ljudi prestanite sa glupostima.
Ima li gdje danas kakvih pojacanja ili novosti u bilo kojem klubu, dajte neku novu temu nesto, prestanite vrtiti ovo u nedogled.
Ima li gdje danas kakvih pojacanja ili novosti u bilo kojem klubu, dajte neku novu temu nesto, prestanite vrtiti ovo u nedogled.
- svrakino1921
- Kontakt:

Standardni prvotimac Željezničara, Nedim Mekić, potpisao je novi ugovor s FK Željezničar.
Nedim Mekić je u prošloj sezoni odigrao 32 utakmice i postigao četiri gola, te je bio jedan od najstandardnijih igrača Plavih u sezoni 2021/2022.
– Produžili smo ugovor na obostrano zadovoljstvo, nisam se dvoumio, kući sam i lijepo mi je, a novi ugovor i broj odigranih utakmica u prošloj sezoni pokazuje mi da je struka zadovoljna sa mnom. Znam da mogu još više, krenuli smo s jakim pripremama i nadam se da ću se ja, kao i cijela ekipa, dobro pripremiti i da ćemo našim navijačima donijeti više radosti, kazao je Mekić.
Najjaci smo definitivno
GOLEM SI ZELJO
- manijacikonjic87
- Kontakt:
borac ide na duplu krunu i nema pregovora sa bodulom.. et kad vec trazis da ti se pokvari dan onda citajOsttribine je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:54E kakvih se covjek gluposti nece nacitati ovde, cuj ne pikaju se trofeji dok oni ne naprave stadion pa pocnu u igracki kadar ulagati, pa eto imali ste ga prije rata i niste osvojili ni jednu titulu sampiona drzave, dajte ljudi prestanite sa glupostima.

Mi smo Željini, Željo je naš !
- svrakino1921
- Kontakt:
elevenblues je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:53Sve je ovo nama s neba palo, niko nista ulago nije, prirodno naraslo.
Imali smo poslije rata svi skoro iste polazne resurse, vama je grad dao novu zemlju i tribinu, igrali ste i premijer ligu, to sto ste pogresno radili ne znaci da su drugi povlasteni svo to vrijeme.
![]()
Kak dobra fotka brate
Ide u moju arhivu
-
- Kontakt:
Imate reprezentavini stadion u koji je najveći dio savez uložio para od terena pa sredjivanja pressa i loza . Od polaznih resursa imali smo livadu i to ne našu nego gradsku . Kakvu je tribinu grad dao , kad je sve sto je izgrađeno bilo i srušeno i novo pravljeno . Nije grad financirao izgradnju komplet tribine , naravno da će lokalna zajednica pogurati ali to je manji dio u odnosu kolko se trošilo na radove . Vjerovatno nisi prije bio na stadionu pa da ti mogu objasnit kolko je uradjeno , od pomoćnog , pristupa ,reflektora , opreme , parkinga , prostorija , tribina ....elevenblues je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:53Sve je ovo nama s neba palo, niko nista ulago nije, prirodno naraslo.
Imali smo poslije rata svi skoro iste polazne resurse, vama je grad dao novu zemlju i tribinu, igrali ste i premijer ligu, to sto ste pogresno radili ne znaci da su drugi povlasteni svo to vrijeme.
![]()
I ovo nije gradski stadion pa da grad gura radove , naravno da će dio kao lokalna zajednica, pa i kanton ali veći dio klub snosi osim ovih terena . Na našem stadionu sigurno ne može pjevat Dino Merlin ili neko drugi kad mu se cefne kao na kosevu ili pod b.b. u tom je razlika
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Osttribine
- Kontakt:
Ma sta god da je tema samo da se skrene vise sa ove glupe prepirke na relaciji fks - fkvmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:57borac ide na duplu krunu i nema pregovora sa bodulom.. et kad vec trazis da ti se pokvari dan onda citajOsttribine je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:54E kakvih se covjek gluposti nece nacitati ovde, cuj ne pikaju se trofeji dok oni ne naprave stadion pa pocnu u igracki kadar ulagati, pa eto imali ste ga prije rata i niste osvojili ni jednu titulu sampiona drzave, dajte ljudi prestanite sa glupostima.
Ima li gdje danas kakvih pojacanja ili novosti u bilo kojem klubu, dajte neku novu temu nesto, prestanite vrtiti ovo u nedogled.bit ce zanimljiva sezona u svakom slucaju
![]()

Slazem se da ce sezona biti izuzetno zanimljiva, ima tu i interesantnih trenera i nekih novih pojacanja.
Napisao sam blaga ratardacija, al kod ovoga se radi o tezem obliku ratardacije.Osttribine je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:54E kakvih se covjek gluposti nece nacitati ovde, cuj ne pikaju se trofeji dok oni ne naprave stadion pa pocnu u igracki kadar ulagati, pa eto imali ste ga prije rata i niste osvojili ni jednu titulu sampiona drzave, dajte ljudi prestanite sa glupostima.
Nista javite nam rodjeni od kad da pocnemo brojati

Kako niste povlasteni, vrati vam politika dio grada i stadion. Neko je to sve platio na nekom drugom dijelu drzave.elevenblues je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:53Sve je ovo nama s neba palo, niko nista ulago nije, prirodno naraslo.
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Smajlagić u Tuzli a Barcola bi trebao ubrzo stići. Delić potpisao za Slobodu.Osttribine je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:54E kakvih se covjek gluposti nece nacitati ovde, cuj ne pikaju se trofeji dok oni ne naprave stadion pa pocnu u igracki kadar ulagati, pa eto imali ste ga prije rata i niste osvojili ni jednu titulu sampiona drzave, dajte ljudi prestanite sa glupostima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Takozvana arena rođeni komplet je izgrađenja od prvog eksera do zadnje stolice državnim parama. Novci su stiigli od grada Mostara za prvu tribinu pa zatim direktno uredbom vlade federacije novac se usmjerio direktno u fk velež...I još kukaju malo im.
Da im vlada federacije direktno ne financira budžet po igrali bi ne ligu federacije nego kantonalnu ligu.
Al eto nek se tješe da su moćni. Tuga....
Da im vlada federacije direktno ne financira budžet po igrali bi ne ligu federacije nego kantonalnu ligu.
Al eto nek se tješe da su moćni. Tuga....
- Osttribine
- Kontakt:
Ali odakle li ih vadi kamiondzija i to sve na minimalac prijavljeniMortemHz je napisao/la: ↑20 jun 2022, 13:04Smajlagić u Tuzli a Barcola bi trebao ubrzo stići. Delić potpisao za Slobodu.Osttribine je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:54E kakvih se covjek gluposti nece nacitati ovde, cuj ne pikaju se trofeji dok oni ne naprave stadion pa pocnu u igracki kadar ulagati, pa eto imali ste ga prije rata i niste osvojili ni jednu titulu sampiona drzave, dajte ljudi prestanite sa glupostima.

- Shategabri
- Kontakt:
Ko vam je to osporio?opalaopala je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:49
Bolan vi ste sebi najveći , mi sebi najveći i šta je problem tu ? To sto stalno Zagor i kompanija podbadaju i misle da im se neće reci i bocnut varaju se .
Opet ponavljam mi ulažemo u stadion , dok sve te ostale ekipe koje nabrojiš nisu uložile marke u obnovu i izgradnju stadiona . Onog trenutka kad sva ulaganja se okrenu u ekipu i tim možemo pricat , dok su nam got veća ulaganja u stadion nego u ekipu ne možeš mjerit . I na kraju krajeva svi su krenuli iz plusa ili 0 ili nekog manje minusa , mi smo krenuli iz debelog debelog minusa , toliko para za infrastrukturu skrseno
Govorim o nesubjektivnom karakteru.
Barsini navijači će nedvojbeno reći da je njihov klub najveći (njima), a Realovi isto tako, ali ako gleda neko sa strane, jasno vidi ko je tu najveći.
Sad ti meni reci, evo jednostavno, jel ti vidiš negdje ovdje Velež
https://hr.wikipedia.org/wiki/Premijer_ ... _(nogomet)
Ja ne vidim. Samim tim ispadate iz priče najveći klub. Trebate za zaradite taj status.
A vidi, to dječje bockanje s obje strane, to nije moj fax. Niti ja želim da dokazujem nešto u vezi sa Veležom.
Kako smo mi krenuli iz plusa? Ti zaboravio gdje smo bili prije ulaska investitora?
Kao što kažeš, svako vidi sebe, vidi koliko je u go.vnima ili koliko je veliki.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:43Niko vam sve to ne spori, vodite svoju borbu, volite svoj klub, međutim priča Velež najveći klub u ozbiljnom kontekstu...ne znam, eto reci ti meni sam, koji je osnov za to?Mostarac1974 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:23
Drug!Nemam namjeru ulaziti u raspravu ko je veći klub.Nisam od tih koji pati o tome.Ali iskreno neznam dali bi ti bilo bolno da ste kojim slučajem ostali bez GRBAVICE i da ste nastavili igrati na nekom trećem stadionu koji je u bivšoj Jugi bio stadion jedne fabrike na kojem su igrali ljudi amaterski fudbal.Što znači da je FK VELEŽ bukvalno ostao bez išta.Od svih materijalni uspomena i ostavljen i prepušten sam sebi da se bori za OPSTANAK i EGZISTENCIJU od ove iste države za koju su mnogi sinovi i kćeri dali svoje živote i dio sebe.Garantujem ti životom da smo imali infrastrukturu koju ste imali VI,SARAJEVO,ČELIK,SLOBODA taj omjer titula kojim se vi ponosite bio bi drugačiji a da nije bilo kao što sam naveo.JA sam taj koji voli sve patriotske klubove BiH i uvjek ću navijati kada igraju na međunarodnoj sceni.Neću govoriti o onima koji nas omalovažavaju i koji bi rado igrali za druge saveze.I zato ako ništa mozemo se postovati jer nije VELEŽ igrao nekoliko godina Federalnu ligu zbog tog što je nešto REALNO nego zato što je nešto silom izmjenjeno i volilo da bude ugašeno.Ali ako Bog da budućnost će pokazati o čemu govorim jer mi završavamo SVOJU ARENU ROĐENI i ostaje nam da ulažemo samo u igrački kadar.Lijep pozdrav za sve MANIJAKE i hvala vam na gostoprimstvu za Evropske utakmice Veleža.
Kako god da gledaš, nema materijala.
Da li ćete u budućnosti biti dominantni kao recimo komšije vam, to ne znamo ni ti ni ja.
Ako izborite legacy, svaka čast.
- svrakino1921
- Kontakt:
Stadion nije vracenRodjeni81 je napisao/la: ↑20 jun 2022, 13:04Kako niste povlasteni, vrati vam politika dio grada i stadion. Neko je to sve platio na nekom drugom dijelu drzave.elevenblues je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:53Sve je ovo nama s neba palo, niko nista ulago nije, prirodno naraslo.
![]()
Raspitaj se malo za bitku kod 11 plavih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda ovoga prijavi normalno.. da nam zamaže očiOsttribine je napisao/la: ↑20 jun 2022, 13:06Ali odakle li ih vadi kamiondzija i to sve na minimalac prijavljeniMortemHz je napisao/la: ↑20 jun 2022, 13:04Smajlagić u Tuzli a Barcola bi trebao ubrzo stići. Delić potpisao za Slobodu.Osttribine je napisao/la: ↑20 jun 2022, 12:54E kakvih se covjek gluposti nece nacitati ovde, cuj ne pikaju se trofeji dok oni ne naprave stadion pa pocnu u igracki kadar ulagati, pa eto imali ste ga prije rata i niste osvojili ni jednu titulu sampiona drzave, dajte ljudi prestanite sa glupostima.
Ima li gdje danas kakvih pojacanja ili novosti u bilo kojem klubu, dajte neku novu temu nesto, prestanite vrtiti ovo u nedogled.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️