FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 09 feb 2011, 16:03

PL BiH -1 je napisao/la:Dres je bas zanimljiv jer je drugaciji od ostalih dresova u PL BiH... I sto je najvaznije bordo-bijeli je i Legea pravi super opremu.

Sto se Nike tice to je bila jedna velika zavrzlama. Malo ko zna da Sarajevo nije potpisalo ugovor sa Nike nego sa jednim kako da ga nazovem hajde recimo privatnikom da ga ne vrijedjam koji ima licencu da prodaje Nike dresove i nogometnu opremu. Znaci ugovor je bio izmedju firme toga covjeka ime znate i Sarajeva. Takodje trebao je da vrijedi 400.000 i kao obje strane su trebale da profitiraju.

Zapravo sta se desava. Profitira samo fudbalski klub Sarajevo a doticni gospodin nije uspio da profitira jer ovaj dres nije bio pod Nike licencom tako da ga nije bilo u prodaji preko Nike-a. Da pojasnim, Sarajevo je imalo pravo da nosi Nike jer covjek koji je kupio licencu od Nike je istu dao Sarajevu ali Nike kao firma nije imao nikakav dogovor sa klubom zato dresova nije bilo na portalima Nike i drugim portalima koji prodaju Nike stvari.

Posto doticni gospodin nije uspio da progura dres Sarajeva u prodaju a to mu je bio plan dosao je sa pricom da je Nike nezadovoljan nastupima FK Sarajevo i da prekida saradnju. Zapravo bila je rijec on njemu samom i njegovoj firmi a ne o Nike. Ublehas zivi. Sad sto to Blekic i niko drugi nije imao petlju da objavi to je druga stvar.

Ono dresova sto se prodalo u BiH nije moglo pokriti troskove toga "gospodina"
Ma hajde :lol: jesi li ovo sam pisao ili ti je neko pomagao :?: Strasan si, nema sta. Samo nas postedi svog pametovanja i bice sve OK.... i da, koji si broj u dnevniku?? Mislim, niko se ntreba truditi dzaba 8-)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 09 feb 2011, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 09 feb 2011, 16:04

Jel igrao onaj turcin ? :roll:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 09 feb 2011, 16:10

Ma jok, to bila provala jucer. Nego sta reci, padose bugari kukala im majka :lol: :lol: e to ti je reci tradicija :D

Dajte litex da se igramo, igramo :D :D
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 09 feb 2011, 17:09, ukupno mijenjano 2 puta.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 feb 2011, 16:10

junioR je napisao/la:Jel igrao onaj turcin ? :roll:
Nije... Moram pohvaliti Bojana Jovica! Igrac tekme danas ;)
Zna li se tko nam je sljedeci protivnik?

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 09 feb 2011, 17:18

na sjeveru uvijek spica

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 17:22

Je li mi može iko nešto više reći o onom paragvajcu iz Reggine je li on došao ili nije?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 09 feb 2011, 17:24

BegAx je napisao/la:
junioR je napisao/la:Jel igrao onaj turcin ? :roll:
Nije... Moram pohvaliti Bojana Jovica! Igrac tekme danas ;)
Zna li se tko nam je sljedeci protivnik?
Prije dolaska u Tursku su bile ugovorene još tekme protiv Amkara (Rusija) i nekog kluba iz Azerbejdžana .
Vjerovatno se i u Turskoj ugovorila još neka provjera :)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 09 feb 2011, 19:02

Dobro je ,nas drugi tim,pojacan sa Jahovicem i Hamzagicem pobjedio bugarskog prvoligasa,samo nek se uigravaju,14 igramo sa Amkarom,ruskim prvoligasem,u medjuvremenu vjerovatno ovaj kombinovani tim odigra jos neku provjeru ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 feb 2011, 19:31

ADIS JAHOVIC,ALIAS WIRSLA BOY-,dobar je on napadac kad se najede,ne moze momak gladan igrati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Na utakmici sa Amkarom cemo znati kakvu ekipu imamo ;) ,tad ce se pokazati koliko smo kvalitetni,ili nekvalitetni.Nadam se da ce ako Bog da doci bolja vremena za nas klub :) .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 19:33

melanholicar je napisao/la:Je li mi može iko nešto više reći o onom paragvajcu iz Reggine je li on došao ili nije?
ispadose ti oci na forumu :lol: a jos nigdje nisi nasao nista vezano za njega,cccccccc
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 feb 2011, 19:34

Tu ti se nista nece pokazati,sta se ima tu pokazati i da ih dobijes 12-0 to ti nije garant da ces dobiti Slaviju kuci,i da popusis to ti ne garantuje da neces Borca mlatnut u Banja luci..to nema nikakve veze,mada je lijepo vidjeti da se danas pobjedilo posebno sa ovim mladim momcima u ekipi...mali Amel ce biti bum pravi samo ako dobije dobru minutazu...vidim i ovaj golman se dobro pokazao i to je dobra stvar,Jaha i Dado kolko god ih ti osporavas opet treba biti realan pa reci da po kvalitetni zasluzuju medju prvih 11,opet kazem drago mi je zbog zdrave konkurencije pa nek najbolji igraju,ove mlade momke posebno maximalno isrpiti jel ih sad ima 5-6 minimalno koji vec iduce godine mogu hladno u prvih 11,a to je strasna stvar neznam da jos neka ekipa u ligi ima toliko mladih momaka koji su rame uz rame sa ovim starijim igracima,mislim sad imas bruku nekih mladih igraca 20-21 koji su ti bare bare sa ovim nekim kao imenima,a to malo ko trenutno bar kod nas ima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 09 feb 2011, 19:40

miky_hz je napisao/la:Tu ti se nista nece pokazati,sta se ima tu pokazati i da ih dobijes 12-0 to ti nije garant da ces dobiti Slaviju kuci,i da popusis to ti ne garantuje da neces Borca mlatnut u Banja luci..to nema nikakve veze,mada je lijepo vidjeti da se danas pobjedilo posebno sa ovim mladim momcima u ekipi...mali Amel ce biti bum pravi samo ako dobije dobru minutazu...vidim i ovaj golman se dobro pokazao i to je dobra stvar,Jaha i Dado kolko god ih ti osporavas opet treba biti realan pa reci da po kvalitetni zasluzuju medju prvih 11,opet kazem drago mi je zbog zdrave konkurencije pa nek najbolji igraju,ove mlade momke posebno maximalno isrpiti jel ih sad ima 5-6 minimalno koji vec iduce godine mogu hladno u prvih 11,a to je strasna stvar
U nasoj ligi je sve moguce.Pobjedis Genk u Genku,a izgubis u gostima kod Laktasa.Nije to do kvaliteta nase ekipe,nego je do nekvaliteta stadiona,sudija,igraca Laktasa itd.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 19:43

[youtube][/youtube]
.......i sjajno proljeće.... ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 feb 2011, 19:59

FK Sarajevo je napisao/la:ADIS JAHOVIC,ALIAS WIRSLA BOY-,dobar je on napadac kad se najede,ne moze momak gladan igrati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Na utakmici sa Amkarom cemo znati kakvu ekipu imamo ;) ,tad ce se pokazati koliko smo kvalitetni,ili nekvalitetni.Nadam se da ce ako Bog da doci bolja vremena za nas klub :) .
I ti ces na osnovu pripremne utakmice zakljucit kakva nam je ekipa :lol: :lol:

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 feb 2011, 20:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:ADIS JAHOVIC,ALIAS WIRSLA BOY-,dobar je on napadac kad se najede,ne moze momak gladan igrati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Na utakmici sa Amkarom cemo znati kakvu ekipu imamo ;) ,tad ce se pokazati koliko smo kvalitetni,ili nekvalitetni.Nadam se da ce ako Bog da doci bolja vremena za nas klub :) .
ali i ti mozes biti pesimistican,to je cudo ;) haj ti reci po cemu smo slabiji u odnosu na polusezonu iza nas i jesi li vidio sastav koji je danas igrao protiv Bugara :?:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 feb 2011, 21:59

padobranac1978 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:
ali i ti mozes biti pesimistican,to je cudo ;) haj ti reci po cemu smo slabiji u odnosu na polusezonu iza nas i jesi li vidio sastav koji je danas igrao protiv Bugara :?:
Pesimistican ?? Ja sam uvijek optimista , ali kazem na osnovu pripremne utakmice ne moze se nista zakljucit izgubili/pobijedili 5:0 ...

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 10 feb 2011, 12:51

Bravo MOMCI,bravo Jaha...!Kakvi Avdici,kakvi Cipelici,Ihtijarevici,dokaz da na mladima svijet ostaje...Sto vise mladima sanse i nema brige za dobar rezultat! SAMO SARAJEVO!!!

ŠalataBoy
Kontakt:

Post Postao/la ŠalataBoy » 10 feb 2011, 13:20

Pitice ništa Paragvaj, ništa Italija, ništa Turska, samo furate SiCG

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 13:23

FK Sarajevo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Tu ti se nista nece pokazati,sta se ima tu pokazati i da ih dobijes 12-0 to ti nije garant da ces dobiti Slaviju kuci,i da popusis to ti ne garantuje da neces Borca mlatnut u Banja luci..to nema nikakve veze,mada je lijepo vidjeti da se danas pobjedilo posebno sa ovim mladim momcima u ekipi...mali Amel ce biti bum pravi samo ako dobije dobru minutazu...vidim i ovaj golman se dobro pokazao i to je dobra stvar,Jaha i Dado kolko god ih ti osporavas opet treba biti realan pa reci da po kvalitetni zasluzuju medju prvih 11,opet kazem drago mi je zbog zdrave konkurencije pa nek najbolji igraju,ove mlade momke posebno maximalno isrpiti jel ih sad ima 5-6 minimalno koji vec iduce godine mogu hladno u prvih 11,a to je strasna stvar
U nasoj ligi je sve moguce.Pobjedis Genk u Genku,a izgubis u gostima kod Laktasa.Nije to do kvaliteta nase ekipe,nego je do nekvaliteta stadiona,sudija,igraca Laktasa itd.
Ne bih se baš složio u vezi te komparacije gubljenja bodova u Laktašima i pobjede u Genku.Odmah da raščistimo prije objašnjenja,nit sam pitar nit manijak. Jednostavno mislim da u velikoj većini slučajeva domaće utakmice i ne daju poseban motiv,za razliku od evropskih pred znatno punijim stadionom,boljom infrastrukturom to svakako,jačim rivalom,a i sam mogućnost da vas posmatraju evropski skauti većih klubova je dodatan motiv.Stoga ne mislim da je sve do travnate podloge,ima nešto što se zove motiv.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 10 feb 2011, 14:45

Jos malo do utakmice i ovaj put da se ponovi sjajna atmosfera, sto vise hordi u Zenici,rezultat naravno 1-3 za nas ,po mogucnosti i ovaj koji prekrasni rijetko vidjeni gol....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”