Tu ti se nista nece pokazati,sta se ima tu pokazati i da ih dobijes 12-0 to ti nije garant da ces dobiti Slaviju kuci,i da popusis to ti ne garantuje da neces Borca mlatnut u Banja luci..to nema nikakve veze,mada je lijepo vidjeti da se danas pobjedilo posebno sa ovim mladim momcima u ekipi...mali Amel ce biti bum pravi samo ako dobije dobru minutazu...vidim i ovaj golman se dobro pokazao i to je dobra stvar,Jaha i Dado kolko god ih ti osporavas opet treba biti realan pa reci da po kvalitetni zasluzuju medju prvih 11,opet kazem drago mi je zbog zdrave konkurencije pa nek najbolji igraju,ove mlade momke posebno maximalno isrpiti jel ih sad ima 5-6 minimalno koji vec iduce godine mogu hladno u prvih 11,a to je strasna stvar neznam da jos neka ekipa u ligi ima toliko mladih momaka koji su rame uz rame sa ovim starijim igracima,mislim sad imas bruku nekih mladih igraca 20-21 koji su ti bare bare sa ovim nekim kao imenima,a to malo ko trenutno bar kod nas ima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".