Dal je realno da se ovo pise/misli.
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Džafić u 09h.
Dok popijemo kahvu i nesto uz kahvu gricnemo
A ako ne bude u 09h
E onda u 11h sigurno

A ako ne bude u 09h
E onda u 11h sigurno

-
- Kontakt:
Suti jucer su Krpica prizeljkivali

Najjaci su svega mi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nebi to bio prelazni rok da nekog od nasih bivsih nisu spomenuli sad je opcija KadusicNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2022, 07:18Suti jucer su Krpica prizeljkivali![]()
![]()
![]()
Najjaci su svega miKakve nebuloze i nerealne igrace spominju covjek bi rekao da su bar u rangu Tuzle City ili nas sa parama.
Gledaj BH Dinama i navijača
Mateo Sušić
Srđan Grahovac
Ovo su realne opcije za našu ligu

Mateo Sušić
Srđan Grahovac
Ovo su realne opcije za našu ligu

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Nije rekao da su dugovanja, trebao je dobiti bonuse za izborenu europu i osvojen kup. 24000 ili 26000 je trebao dobiti ako se ne varam
- Tristan
- Kontakt:
Mudrinski

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
To sto neko zeli Mudrinskog je jedna stvar a sruga je stvar sto nas vecina napise da to nije realno od plate pa nadalje,znaci jedan forumas spomene nekog i to je relevantno
Dovodili smo mi i bolje od ovih,niste se jos raspali? Daj nam ba kakav info za Diglisica ti imas iz prve ruke info hahaha sta kazu jel mu ambasada odobrila da ulaze hahah vece gluposti nisam cuo u zivotu cuj ambasada da mu odobri
-
- Kontakt:
Sto nisu realne?I duplo bolji od njih su dolazili.A Mudrinskog je neko beze napisao i svi smo se slozili da to nije realno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Euforija s Dudićem je sigurno uticala na ovo "fino" trošenje i kupovinu igrača.
Džafić je odigrao odličnu sezonu, samo nije mi on za Dudićev stil, nekako mi je Džafić zabušant za trčanje. Dosta je jak i dobar u skoku iz drugog plana, tu će s njim dobiti neku novu dimenziji tih ofanzivnih igrača.
Sarajevo do sad najviše dovelo igrača (ako se ne varam), dosta su ih i otpisali. Ozbiljna se lova ulaže, ne bi valjalo da Dudić ne dobije podešku ako i loše krene na početku. Mada generalno gledano u prošlost, ova sredina nije prepoznatljiva po razumijevanju i strpljenju.
Džafić je odigrao odličnu sezonu, samo nije mi on za Dudićev stil, nekako mi je Džafić zabušant za trčanje. Dosta je jak i dobar u skoku iz drugog plana, tu će s njim dobiti neku novu dimenziji tih ofanzivnih igrača.
Sarajevo do sad najviše dovelo igrača (ako se ne varam), dosta su ih i otpisali. Ozbiljna se lova ulaže, ne bi valjalo da Dudić ne dobije podešku ako i loše krene na početku. Mada generalno gledano u prošlost, ova sredina nije prepoznatljiva po razumijevanju i strpljenju.
Isto tako i kod nas neko napise kako bi volio da Krpic dodje i onda ti ovdje pises kako mi prizeljkujemo Krpica, Dzafica i ostale. Evo jucer je neko spomenuo i da bi nam Kadusic valjao, al niko ne govori da se pregovara sa bilo kim od tih igraca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2022, 09:23Sto nisu realne?I duplo bolji od njih su dolazili.A Mudrinskog je neko beze napisao i svi smo se slozili da to nije realno.
Eh sad sto se ti sluzis tim glupostima da bi pokusao nekom suknuti, to je druga stvar. Isto tako ja mogu napisati kako ste vi ocekivali da vam Balotelli dodje i pisali o njemu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velež izmiruje obaveze od prvog do prvog, ovo su premije.MostarskiSin je napisao/la: ↑21 jun 2022, 09:05Nije rekao da su dugovanja, trebao je dobiti bonuse za izborenu europu i osvojen kup. 24000 ili 26000 je trebao dobiti ako se ne varam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Frajer je pitar, cemu trud?MrkiMedo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 09:51Isto tako i kod nas neko napise kako bi volio da Krpic dodje i onda ti ovdje pises kako mi prizeljkujemo Krpica, Dzafica i ostale. Evo jucer je neko spomenuo i da bi nam Kadusic valjao, al niko ne govori da se pregovara sa bilo kim od tih igraca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2022, 09:23Sto nisu realne?I duplo bolji od njih su dolazili.A Mudrinskog je neko beze napisao i svi smo se slozili da to nije realno.
Eh sad sto se ti sluzis tim glupostima da bi pokusao nekom suknuti, to je druga stvar. Isto tako ja mogu napisati kako ste vi ocekivali da vam Balotelli dodje i pisali o njemu
- Tristan
- Kontakt:
Grahovac je zadrti Borcevac.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2022, 09:23Sto nisu realne?I duplo bolji od njih su dolazili.A Mudrinskog je neko beze napisao i svi smo se slozili da to nije realno.

Mislim da nema sanse da zaigra za neku klub u BiH osim Borca, to je navodno i njegova izjava.
Pogotovo sad kad je obezbijedio egzistenciju i zaradio fine pare.
Ne moze se nista garantovati sa fudbalerima jer su kvarljiva roba, uvijek postoji onih 1% sanse da iznevjere.
A imas Grahinu izjavu od prije par sedmica da je rano za povratak u BiH ovog ljeta, tako da ne znam sto se uopste on spominje.
Vece su vam sanse da Mudrinskog vidite nekad u bordo dresu nego Srdjana.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
MostarskiSin i Morte tacno kazu. vidio sam ja to pismo iz Veleza gdje pise da oprostio 24.000 KM za kup i europu ( bonus)
Ali ne treba zaboraviti i daje imao još godinu dana ugovora. Tako da se vjerovatno radilo o dogovoru.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Šta je to njemu, jedna plata u Sarajevu 

ima li jos sta u gosku?svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 06:16Džafić u 09h.
A ako ne bude u 09h
E onda u 11h sigurno
![]()
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Direktorcic, ristagrad, Venom, worchester i 25 gostiju.