Amar ga je uzeo kad ga niko htio, vratio u život i poslao da šta zaradi u karijeri zbog tog mislim da će Velež odabrati, opet uvijek postoji ona presudna ljubav koja može prelomiti u našu korist.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar ga je uzeo kad ga niko htio, vratio u život i poslao da šta zaradi u karijeri zbog tog mislim da će Velež odabrati, opet uvijek postoji ona presudna ljubav koja može prelomiti u našu korist.
Neka igra gdje se najbolje osjeca. Drago mi je zbog kluba sto ga je Cocalic odbio, pogotovo sto se stvorila prica da ce svi igraci tek tako preci u Velez jer eto sad ih Amar vodi, sto je nonsense.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:52Amar ga je uzeo kad ga niko htio, vratio u život i poslao da šta zaradi u karijeri zbog tog mislim da će Velež odabrati, opet uvijek postoji ona presudna ljubav koja može prelomiti u našu korist.![]()
Ne volim se raspravljati ali Dadu je Zeljeznicar vratio u zivot. Mi smo mu dali priliku i znali smo cesto i trpiti greska, hvala bogu isplatilo se. On nije nikom duzan jer se kroz transfer i igru oduzio i istim transferom nas je tada spasio jos vece krize u koju nas je Amar uvalio.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:52Amar ga je uzeo kad ga niko htio, vratio u život i poslao da šta zaradi u karijeri zbog tog mislim da će Velež odabrati, opet uvijek postoji ona presudna ljubav koja može prelomiti u našu korist.![]()
Ti bruda prvo na lijecenje trebasperodeformero je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:17Blago svima sto u svemu ovdje vide nesto amanzaman pozitivno, ljestvica se konstantno spusta dok raja aplaudira okolo..nekad se pitam postajemo li mi Dinamo, ili Čelik Zenica?! Kakav ba Beganović, pa kome je naumpala ta budala uopste, sto onda i Nedu ne zovnu nista gori nije od ovoga
Smijesno je sto je amar uopce zvao cocu u velez, garantujem da coca ne bi igrao ni u jednoj ekipi koju amar vodi. Sve u svemu za dadu, ne bi me cudilo da ode kod amara bas jer ga je amar uvijek forsirao i da se razumijemo i on i burazer mu su igrali u zelji na osnovu poznanstva amara i njihovog oca. Za dadu se na kraju ispostavilo da je izrastao u kvalitetnog igraca za nasu ligu. Vidjecemo, svakako da bi nam dobro dosao. Stila i on su bas top funkcionisali u veziTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:08Neka igra gdje se najbolje osjeca. Drago mi je zbog kluba sto ga je Cocalic odbio, pogotovo sto se stvorila prica da ce svi igraci tek tako preci u Velez jer eto sad ih Amar vodi, sto je nonsense.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:52Amar ga je uzeo kad ga niko htio, vratio u život i poslao da šta zaradi u karijeri zbog tog mislim da će Velež odabrati, opet uvijek postoji ona presudna ljubav koja može prelomiti u našu korist.![]()
Zar ga nije i pokojni Odovic forsirao?zeljodogroba je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:28Smijesno je sto je amar uopce zvao cocu u velez, garantujem da coca ne bi igrao ni u jednoj ekipi koju amar vodi. Sve u svemu za dadu, ne bi me cudilo da ode kod amara bas jer ga je amar uvijek forsirao i da se razumijemo i on i burazer mu su igrali u zelji na osnovu poznanstva amara i njihovog oca. Za dadu se na kraju ispostavilo da je izrastao u kvalitetnog igraca za nasu ligu. Vidjecemo, svakako da bi nam dobro dosao. Stila i on su bas top funkcionisali u veziTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:08Neka igra gdje se najbolje osjeca. Drago mi je zbog kluba sto ga je Cocalic odbio, pogotovo sto se stvorila prica da ce svi igraci tek tako preci u Velez jer eto sad ih Amar vodi, sto je nonsense.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:52
Amar ga je uzeo kad ga niko htio, vratio u život i poslao da šta zaradi u karijeri zbog tog mislim da će Velež odabrati, opet uvijek postoji ona presudna ljubav koja može prelomiti u našu korist.![]()
Koliko nas je kamatar zavio u crno jos i najbolje igrace hoce da vodi u velez al ga je Coca odbio. Usta ga jbm ona zvaljava boli njega ona stvar za Zeljom njemu su pare samo bitne.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:28Smijesno je sto je amar uopce zvao cocu u velez, garantujem da coca ne bi igrao ni u jednoj ekipi koju amar vodi. Sve u svemu za dadu, ne bi me cudilo da ode kod amara bas jer ga je amar uvijek forsirao i da se razumijemo i on i burazer mu su igrali u zelji na osnovu poznanstva amara i njihovog oca. Za dadu se na kraju ispostavilo da je izrastao u kvalitetnog igraca za nasu ligu. Vidjecemo, svakako da bi nam dobro dosao. Stila i on su bas top funkcionisali u veziTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:08Neka igra gdje se najbolje osjeca. Drago mi je zbog kluba sto ga je Cocalic odbio, pogotovo sto se stvorila prica da ce svi igraci tek tako preci u Velez jer eto sad ih Amar vodi, sto je nonsense.StrikeWarzone je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:52
Amar ga je uzeo kad ga niko htio, vratio u život i poslao da šta zaradi u karijeri zbog tog mislim da će Velež odabrati, opet uvijek postoji ona presudna ljubav koja može prelomiti u našu korist.![]()
Mislio sam na njihove pocetke u zelji kad je amar vodio ekipuTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:30Zar ga nije i pokojni Odovic forsirao?zeljodogroba je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:28Smijesno je sto je amar uopce zvao cocu u velez, garantujem da coca ne bi igrao ni u jednoj ekipi koju amar vodi. Sve u svemu za dadu, ne bi me cudilo da ode kod amara bas jer ga je amar uvijek forsirao i da se razumijemo i on i burazer mu su igrali u zelji na osnovu poznanstva amara i njihovog oca. Za dadu se na kraju ispostavilo da je izrastao u kvalitetnog igraca za nasu ligu. Vidjecemo, svakako da bi nam dobro dosao. Stila i on su bas top funkcionisali u vezi
Moze biti da ih je Amar doveo kao mlade igrace u Zelju u omladinski pogon, a to nije ni tesko posto se ipak radi o velikom klubu, mislim gdje bi drugo trenirali. I hvala mu na tome. Ali ako cemo gledati objektivno, onda mu je Milomir Odovic pruzio najvise prilike, pogotovo one Evropske utakmice protiv Ferencvarosa i Liege. Ali iskreno neka ide gdje mu je najbolje.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:38Mislio sam na njihove pocetke u zelji kad je amar vodio ekipuTristan10 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:30Zar ga nije i pokojni Odovic forsirao?zeljodogroba je napisao/la: ↑21 jun 2022, 22:28
Smijesno je sto je amar uopce zvao cocu u velez, garantujem da coca ne bi igrao ni u jednoj ekipi koju amar vodi. Sve u svemu za dadu, ne bi me cudilo da ode kod amara bas jer ga je amar uvijek forsirao i da se razumijemo i on i burazer mu su igrali u zelji na osnovu poznanstva amara i njihovog oca. Za dadu se na kraju ispostavilo da je izrastao u kvalitetnog igraca za nasu ligu. Vidjecemo, svakako da bi nam dobro dosao. Stila i on su bas top funkcionisali u vezi
bolji su vučenović i Fataji jel de?perodeformero je napisao/la: ↑21 jun 2022, 21:17Blago svima sto u svemu ovdje vide nesto amanzaman pozitivno, ljestvica se konstantno spusta dok raja aplaudira okolo..nekad se pitam postajemo li mi Dinamo, ili Čelik Zenica?! Kakav ba Beganović, pa kome je naumpala ta budala uopste, sto onda i Nedu ne zovnu nista gori nije od ovoga
Sta te to cudi, godinama radimo gluposti. Svi idu naprijed samo mi konstantno nazad.
Zato sam onaj post danas napisaoBrkooo je napisao/la: ↑21 jun 2022, 23:53Sta te to cudi, godinama radimo gluposti. Svi idu naprijed samo mi konstantno nazad.
Dzenis je idealan za ovakvog Zelju, ispunjava sve glavne uvjete. Zeljino dijete, mahalac, osjecamo nostalgiju za golom koji je zabio prije skoro 7 godina. Bolji je od Vucenovica i Fataia(dva mrtva amatera) a jos je i spor i trom i rijetko zabija golove ali je borben, a mi ovakve obozavamo i onda cemo se cuditi sto ovako idemo opet negdje na sredinu tabele, al' suti, ne kvari pozitivu, pisi da smo se pojacali..![]()