Ja ću aBd, pošto nemam prvog časa sutra mogu odspavat do 8Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ja ću aBd, pošto nemam prvog časa sutra mogu odspavat do 8Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()
A koliki bi tek bio patriota da nisi uzo bolovanje i otisao na pos`o.sedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1![]()
E pa ako to nije patriotizam onda ne znam ni ja vise...
Hay,mislili smo u skoro isto vrijeme na nasu repku i pracenje na tv-uUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja ću aBd, pošto nemam prvog časa sutra mogu odspavat do 8Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()
![]()
Ja nemam 3 sutra zaredom i ulazim tamo oko 11,tako da cu gledat 100% utakmicu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ja ću aBd, pošto nemam prvog časa sutra mogu odspavat do 8Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ?![]()
![]()
Uj dje me nadje...adi@ je napisao/la:A koliki bi tek bio patriota da nisi uzo bolovanje i otisao na pos`o.sedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1![]()
Sedra nećeš zamjeriti ako ja dam sebi za pravo da malo prokomentarišem sa socijalno-psihološke strane!sedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1![]()
Ma salim se!Za repku se smije uzet i bolovanje.To tako i zakon nalaze.sedra je napisao/la:Uj dje me nadje...adi@ je napisao/la:A koliki bi tek bio patriota da nisi uzo bolovanje i otisao na pos`o.sedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1![]()
E pa ako to nije patriotizam onda ne znam ni ja vise...pa dobro hebiga onda bi samo nazvo i reko da uzimam slobodno,shvatili bi ljudi,nisu divljaci.A da budem iskren malo me bole ledja...
![]()
Hahaha,samo ti komentarisi,znas ja zivim u zemlji u kojoj se postuje tudje misljenje,i vjeruj mi ne ljutim se zbog toga,cak sta vise zbog stimunga mi se i svidja tvoj komentar,samo tako i treba malo zeze i sale je uvijek dobro doslo.melanholicar je napisao/la:Sedra nećeš zamjeriti ako ja dam sebi za pravo da malo prokomentarišem sa socijalno-psihološke strane!sedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1![]()
E pa ako to nije patriotizam onda ne znam ni ja vise...![]()
![]()
Sedra ti možda jednostavno nisi želio ići sutra na posao,jer ko će trpat gajbe krompira po vazdan,pa si našao izgovor u vidu patriotizma.![]()
Možda jednostavno Sedra ti se more,jel radiš za dnevnicu od 20 marki i to kad ima posla,kad nema spavaš povazdan,a ovde hoćeš da te proglasimo najvećim patriotom![]()
Sedra treća opcija je da si možda danas uganuo nogu pa te stid da te zezaju koleginice u frizerskom salonu,a ti kao fol ipak na umi imaš fudbal prije zanosnih oblina koleginice sa posla,daj molim te.![]()
I za kraj,sa pretpostavkom da mi nećeš zamjeriti na ovim mogućim realnim pretpostavkama,nekada je patriotizam i pranje zuba duže od 2 minuta (sigurno se pitaš zašto)....
Haj kad dodjem ove godine ima da te unajmim za dnevnicu od 30 marki,zatim jedna gajba premingera,i ako hoces imam jos nesto stare odjece,moz zatrebati hebiga,nikad se ne zna,hahahmelanholicar je napisao/la:sedra
Drago mi je da si skontao moj post na pravi način![]()
I da ne moraš se žalit što ti je dnevnica 15 km,tj. sve zavisi cijepanje jednog metra drva je 6,dva je 10,a tri je 15,e sad možda si ti veliki fizički potencijal pa cijepaš 10-15 metara drva dnevno,doduše sve je to hipotetički relevantno![]()
![]()
trebo si dat otkaz to bi bio patriotizamsedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1![]()
Ti si pravi patriJota.Hem uzimas bolovanje(Dobar je timing tvoji ledja da te zabole) da gledas utakmicu i jos hoces ljude da zaposljavas u Bosni.sedra je napisao/la:Haj kad dodjem ove godine ima da te unajmim za dnevnicu od 30 marki,zatim jedna gajba premingera,i ako hoces imam jos nesto stare odjece,moz zatrebati hebiga,nikad se ne zna,hahahmelanholicar je napisao/la:sedra
Drago mi je da si skontao moj post na pravi način![]()
I da ne moraš se žalit što ti je dnevnica 15 km,tj. sve zavisi cijepanje jednog metra drva je 6,dva je 10,a tri je 15,e sad možda si ti veliki fizički potencijal pa cijepaš 10-15 metara drva dnevno,doduše sve je to hipotetički relevantno![]()
![]()
Da ne zaboravljas one bezobrazne cijene za tu utakmicu!hrk je napisao/la:30.000 se spominje i to prijateljska utakmica a svi nesto protiv dijaspore....a na kosevu igramo protiv francuske kvalifikacije i nemozemo da napunimo stadion
pa ako si patriota trebas kredit da dignes i da gledas utakmicuadi@ je napisao/la:Da ne zaboravljas one bezobrazne cijene za tu utakmicu!hrk je napisao/la:30.000 se spominje i to prijateljska utakmica a svi nesto protiv dijaspore....a na kosevu igramo protiv francuske kvalifikacije i nemozemo da napunimo stadion
Ludi ste,majke mi nigdje nema vecih humorista od Bosnji.hrk je napisao/la:pa ako si patriota trebas kredit da dignes i da gledas utakmicuadi@ je napisao/la:Da ne zaboravljas one bezobrazne cijene za tu utakmicu!hrk je napisao/la:30.000 se spominje i to prijateljska utakmica a svi nesto protiv dijaspore....a na kosevu igramo protiv francuske kvalifikacije i nemozemo da napunimo stadion
ti si isti ko begovic bitniji ti poso nego reprezentacijamandraX je napisao/la:vidim pise se gore ko ce gle'at a ko neceSpadam u ove druge /necu gledat/ iz tog' razloga sto moram u 6 na pos'o
nadam se da ce neko upload-ovat snimak negdje (neko je to odavde prije radio) pa da se moze pogledat/download-ovat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.