09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 feb 2011, 16:19

Han!$;Lfc je napisao/la:Hoceli ko gledati tekmu ? :lol: :lol:
Ja ću aBd, pošto nemam prvog časa sutra mogu odspavat do 8 :D :D

adi@
Kontakt:

Post Postao/la adi@ » 09 feb 2011, 16:22

sedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1 :D
E pa ako to nije patriotizam onda ne znam ni ja vise...
A koliki bi tek bio patriota da nisi uzo bolovanje i otisao na pos`o. :D

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 feb 2011, 16:23

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Hay,mislili smo u skoro isto vrijeme na nasu repku i pracenje na tv-u :D
Nek nam Allah,Isus,Buda,Manitu,Siva i ostali budu na pomoci,da vratimo dobru atmosferu i da odigramo dobro,da se dobro pripremimo pred meceve sa Rumunijom. :)

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 09 feb 2011, 16:25

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Ja nemam 3 sutra zaredom i ulazim tamo oko 11,tako da cu gledat 100% utakmicu.

P.S. Kakav ti je to avatar? :lol:
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 feb 2011, 16:25

adi@ je napisao/la:
sedra je napisao/la:Ljudi,prijavio sam se bolestan da nemoram sutra na poso,znaci veceras navijam sat i gledam na bhtv1 :D
Uj dje me nadje... :? pa dobro hebiga onda bi samo nazvo i reko da uzimam slobodno,shvatili bi ljudi,nisu divljaci.A da budem iskren malo me bole ledja... :cry: :D

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 16:32

Sedra nećeš zamjeriti ako ja dam sebi za pravo da malo prokomentarišem sa socijalno-psihološke strane! ;) :)

Sedra ti možda jednostavno nisi želio ići sutra na posao,jer ko će trpat gajbe krompira po vazdan,pa si našao izgovor u vidu patriotizma. ;)
Možda jednostavno Sedra ti se more,jel radiš za dnevnicu od 20 marki i to kad ima posla,kad nema spavaš povazdan,a ovde hoćeš da te proglasimo najvećim patriotom ;)
Sedra treća opcija je da si možda danas uganuo nogu pa te stid da te zezaju koleginice u frizerskom salonu,a ti kao fol ipak na umi imaš fudbal prije zanosnih oblina koleginice sa posla,daj molim te. ;)

I za kraj,sa pretpostavkom da mi nećeš zamjeriti na ovim mogućim realnim pretpostavkama,nekada je patriotizam i pranje zuba duže od 2 minuta (sigurno se pitaš zašto)....
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

adi@
Kontakt:

Post Postao/la adi@ » 09 feb 2011, 16:32

sedra je napisao/la:
adi@ je napisao/la:
Uj dje me nadje... :? pa dobro hebiga onda bi samo nazvo i reko da uzimam slobodno,shvatili bi ljudi,nisu divljaci.A da budem iskren malo me bole ledja... :cry: :D
Ma salim se!Za repku se smije uzet i bolovanje.To tako i zakon nalaze. ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 feb 2011, 16:35

15 u konkurenciji. Od toga 2 golmana i Subašić. Znači, možemo računati na dvije pristojne izmjene i još su naši umorniji zbog vremenske razlike, koja je problem za maksimalno pola meksičkog sastava. I to ako računamo da od Mravca možemo imati neke koristi. I od juniora Bešića. I Lulića koji još ništa valjano nije odigrao za reprezentaciju. Preteška situacija. A bila je još i teža pred Dansku u gostima, pa ih rastavismo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 feb 2011, 16:38

melanholicar je napisao/la:
Sedra nećeš zamjeriti ako ja dam sebi za pravo da malo prokomentarišem sa socijalno-psihološke strane! ;) :)

Sedra ti možda jednostavno nisi želio ići sutra na posao,jer ko će trpat gajbe krompira po vazdan,pa si našao izgovor u vidu patriotizma. ;)
Možda jednostavno Sedra ti se more,jel radiš za dnevnicu od 20 marki i to kad ima posla,kad nema spavaš povazdan,a ovde hoćeš da te proglasimo najvećim patriotom ;)
Sedra treća opcija je da si možda danas uganuo nogu pa te stid da te zezaju koleginice u frizerskom salonu,a ti kao fol ipak na umi imaš fudbal prije zanosnih oblina koleginice sa posla,daj molim te. ;)

I za kraj,sa pretpostavkom da mi nećeš zamjeriti na ovim mogućim realnim pretpostavkama,nekada je patriotizam i pranje zuba duže od 2 minuta (sigurno se pitaš zašto)....
Hahaha,samo ti komentarisi,znas ja zivim u zemlji u kojoj se postuje tudje misljenje,i vjeruj mi ne ljutim se zbog toga,cak sta vise zbog stimunga mi se i svidja tvoj komentar,samo tako i treba malo zeze i sale je uvijek dobro doslo.
U PRAVU SI,naravno da ima i vecih patriota od mene,mogo sam kupiti karte uzeti slobodno i odletjeti za Atlantu,a vjeruj ima i takvih dosta.
Samo ne radim za 20 maraka,al necemo sad o tome,malo si previse bukvalno shvatio moj komenntar. :D
Pozdrav! :lol:

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 16:40

sedra

Drago mi je da si skontao moj post na pravi način ;)
I da ne moraš se žalit što ti je dnevnica 15 km,tj. sve zavisi cijepanje jednog metra drva je 6,dva je 10,a tri je 15,e sad možda si ti veliki fizički potencijal pa cijepaš 10-15 metara drva dnevno,doduše sve je to hipotetički relevantno ;) ;) ;)
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 feb 2011, 16:44

melanholicar je napisao/la:sedra

I da ne moraš se žalit što ti je dnevnica 15 km,tj. sve zavisi cijepanje jednog metra drva je 6,dva je 10,a tri je 15,e sad možda si ti veliki fizički potencijal pa cijepaš 10-15 metara drva dnevno,doduše sve je to hipotetički relevantno ;) ;) ;)
Haj kad dodjem ove godine ima da te unajmim za dnevnicu od 30 marki,zatim jedna gajba premingera,i ako hoces imam jos nesto stare odjece,moz zatrebati hebiga,nikad se ne zna,hahah

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 16:52

trebo si dat otkaz to bi bio patriotizam :lol:

adi@
Kontakt:

Post Postao/la adi@ » 09 feb 2011, 16:55

sedra je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:sedra

Haj kad dodjem ove godine ima da te unajmim za dnevnicu od 30 marki,zatim jedna gajba premingera,i ako hoces imam jos nesto stare odjece,moz zatrebati hebiga,nikad se ne zna,hahah
Ti si pravi patriJota.Hem uzimas bolovanje(Dobar je timing tvoji ledja da te zabole) da gledas utakmicu i jos hoces ljude da zaposljavas u Bosni.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 feb 2011, 16:59

Tek sam sad sve vise uvjereniji u pobjedu kako citam ove vijesti i o mogucoj brojci navijaca.
Pa 30.000 se spominje. :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 17:01

30.000 se spominje i to prijateljska utakmica a svi nesto protiv dijaspore....a na kosevu igramo protiv francuske kvalifikacije i nemozemo da napunimo stadion :lol:

adi@
Kontakt:

Post Postao/la adi@ » 09 feb 2011, 17:08

hrk je napisao/la:30.000 se spominje i to prijateljska utakmica a svi nesto protiv dijaspore....a na kosevu igramo protiv francuske kvalifikacije i nemozemo da napunimo stadion :lol:
Da ne zaboravljas one bezobrazne cijene za tu utakmicu!

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 17:11

adi@ je napisao/la:
hrk je napisao/la:30.000 se spominje i to prijateljska utakmica a svi nesto protiv dijaspore....a na kosevu igramo protiv francuske kvalifikacije i nemozemo da napunimo stadion :lol:
pa ako si patriota trebas kredit da dignes i da gledas utakmicu :lol:

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 09 feb 2011, 17:18

hrk je napisao/la:
adi@ je napisao/la:
pa ako si patriota trebas kredit da dignes i da gledas utakmicu :lol:
Ludi ste,majke mi nigdje nema vecih humorista od Bosnji.
Pozelimo nasima srecu veceras,i oni koji ce gledati veceras utakmicu i oni koji ne mogu, sigurno je da im srca kucaju za BiH.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 feb 2011, 17:20

vidim pise se gore ko ce gle'at a ko nece :D Spadam u ove druge /necu gledat/ iz tog' razloga sto moram u 6 na pos'o :) nadam se da ce neko upload-ovat snimak negdje (neko je to odavde prije radio) pa da se moze pogledat/download-ovat :)

hrk
Kontakt:

Post Postao/la hrk » 09 feb 2011, 17:22

mandraX je napisao/la:vidim pise se gore ko ce gle'at a ko nece :D Spadam u ove druge /necu gledat/ iz tog' razloga sto moram u 6 na pos'o :) nadam se da ce neko upload-ovat snimak negdje (neko je to odavde prije radio) pa da se moze pogledat/download-ovat :)
ti si isti ko begovic bitniji ti poso nego reprezentacija :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.