E bas kad smo kod omladinskog, cudno mi je to da se ne probavaju razlicite taktike, bilo bi mi opravdano da mi iz omladinaca dobijemo fizicki spremne igrace, ali ksd pogledas niti imaju kondicije niti brzine, hajde snagu ce dobiti godinama.
Steta je sto se nikad niko nije pozabavio fizickom spremom te djece, a kasnije i pozicijama. Mislim i ovako mi imamo jaku skolu u odnosu na ostale u ligi, ali ako zelimo prodavati u Europu a ne u drugu tursku ligu, moramo poraditi na fizickoj spremi. Danas svi igraju i svi trce, pa Ivica je to rekao prije 7 8 godina a mi i dalje tapkamo u mjestu.
Prosle sezone je dosta bilo potencirano pitanje sudjenja prelaganih faulova (treneri, igraci, podcasti), bez veceg kontakta i slicno, sta mislite hocemo li sljedece sezone napokon gledati fudbal u kojem ce postojati duel bez faula, u kojem se nece svirati svaki pad igraca (izuzmimo utakmice Borca

)? Mislim da bi nam to, uz terene donijelo novu dimenziju kvalitete domaceg fudbala i onda bismo imali sta pokazati i u Europi jer ne bismo ocekivali zvizduk na svako cesanje od igraca, nego bi trcali i igrali.