FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izgleda da Kocevic neće da potpiše. Nudjen mu je super ugovor na tri godine, s uslovima najboljim za mladog igraca. Menadžer ne pristaje i čak je tražio da oprostimo naknadu...
Navodno bi u Hrvatsku, Rijeka, ko li već....
Navodno bi u Hrvatsku, Rijeka, ko li već....
Realno super transfer za njega, a za nas gubitak, šta ćeš. Mislim bar ovako na prvu, ne mora značiti da će tamo uspjeti.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
trebalo je reagovati prije bilo kakve ponude i kraj price. al jok mi smo momka zavlacili i sa uvodjenjem u prvi tim a ne nesto drugo. mi smo krivi i niko vise. kocevicu sve najbolje i sretno u nastavku karijere.
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Vi hocete reci da je u ponedjeljak skupstina i da ce se desiti formalne stvari i da investitor jos nece uci, pa cemo onda opet cekati 14 dana, pa pocetkom sljedeceg mjeseca, pa od nove polusezone i tako sve?
Ako Kocevic ide za 7k, ja ne znam sta tih 7k znaci klubu ako ce doci neko ko ce posloziti politiku kluba. Tih 7k je za pat godina moglo biti 700k da se nesto pozitivno u klubu desava ali ocigledno mi i dalje plesemo po liniji bankrota.
Vi svi ukljucujuci i upravu koji govorite bice bolje sad ce doci i slicno, ako ne dodje, svi ste komplet krivci jer se nista nije poduzelo za klub osim tih laznih praznih prica.
Dabogda ja bio u krivu i da nam se stanje popravi ali ako realno pogledam stanje u klubu i opcenito fudbalski tim, vidim da se mi ne mozemo sastaviti nikako, a i dalje se prica kako se desava nesto pozitivno. Nemas pomocne trenere, nemas kondicionog, nestrucan sef strucnog staba i mi i dalje pusimo pricu da se nesto veliko desava.
Pa hajde onda nek se bar kompletira taj ss kakav god bio ako vec o nekoj ozbiljnosti pricamo.
Ako Kocevic ide za 7k, ja ne znam sta tih 7k znaci klubu ako ce doci neko ko ce posloziti politiku kluba. Tih 7k je za pat godina moglo biti 700k da se nesto pozitivno u klubu desava ali ocigledno mi i dalje plesemo po liniji bankrota.
Vi svi ukljucujuci i upravu koji govorite bice bolje sad ce doci i slicno, ako ne dodje, svi ste komplet krivci jer se nista nije poduzelo za klub osim tih laznih praznih prica.
Dabogda ja bio u krivu i da nam se stanje popravi ali ako realno pogledam stanje u klubu i opcenito fudbalski tim, vidim da se mi ne mozemo sastaviti nikako, a i dalje se prica kako se desava nesto pozitivno. Nemas pomocne trenere, nemas kondicionog, nestrucan sef strucnog staba i mi i dalje pusimo pricu da se nesto veliko desava.
Pa hajde onda nek se bar kompletira taj ss kakav god bio ako vec o nekoj ozbiljnosti pricamo.
Mislim da je njemu ugovor istekao tako da jedino što možemo dobiti je naknada za treniranje prilikom potpisa prvog profi ugovora.
ma ja, treba naci investitora ko pitari, iskesirati odmah 700 hiljada za dug i jos toliko za ostale troskove i da dovede dobra pojacanja. mi kakve smo srece nasli investitora koji bi se **** al da mu ne udje, necka se i izgleda da je stipsascorpion je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:33Svako ko ocekuje momentalno upumpavanje para, rezultat preko noci i neke igrace, neka prestane pratiti klub.
Trebat ce duuugo vremena da se klub postavi na zdrave organizacione temelje.
Ali ti koji ce ocekivati momentalne rezultate sa tribina pri prvom porazu ce istog trena ovaj put biti ucutkani na tribinama.
Nece se vise nikad dopustiti da saka krezubih otjera zdrave i progresivne snage u klubu, kao sto je yo bio slucaj kad je sampanjac ekipa vracana. NIKAD VISE!!

A ne bi vjerovali, KANA mi šalje crnjak poruke u pp, govori da smo gotovi, ja ga smirujem i govorim biće ok. Sve naopako

Eto tebi ce skupstinari podnijeti izvjestaj kad ce sjesti...CrazySouth1987 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:42Ima li neko tačnu informaciju jel skupstina u ponedjeljak? Nema nikakve zvanične objave kluba uvijek objave ovo je redovna sjednica ne vanredna
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
-
- Kontakt:
Mislim da je krajnje vrijeme i predlazem da se napokon rijesimo rasprave Miske vs Osim i da se sada fino podijelimo na Londonska pepeljuga vs American dream raspravu
Pa jedino vas ovih par može hajcat i praviti budale od vas.DUVNO1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 12:04grob te hebo, jesi dosadan..... nemogu da vjerujem koliko ti kontriras non stop i kakve gluposti valjas. Upravo ces ti bit taj kad stigne Investor, non stop kritikovat kao sto je jedan momak napisao "sampanjac ekipa" preko Interneta, jer na tekme neides i sa tribina neces moc.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:39Tu priču možete djeci prodavati Al djeci maksimalno do 14 godina. Čuj zavrseno sve al će potrajati koje ste vi ublehe Boze sacuvaj.
Zamisli mozgova koji će povjerovati da se ne može uložiti odmah milion,dva Al to ne znači da si Real i da ćeš osvojiti ligu prvaka.
Koga ba vi lažete mene samo to zanima?
Investor ce doci i trebat ce nam dosta strpljenja, ako pratis imalo evropski fudabl znat ces da ce minimalno 5 godina trebat da poslozis ekipu za Evropu i nadam se da ce Mesa to predvoditi.
Svaka normalna osoba zna šta znači kad neko preuzme klub i kako to ide. A ovo što vama prodaju a vi levati je druga priča..
-
- Kontakt:
Jesi ti nesto nervozan, pa nece njemu, nego svim navijacima. Ne kontam sta je fazon sakrivanja tolikih informacija od navijaca, od toga da ne znamo na koliko godina su igraci potpisali ugovor, pa da ne znas da su ti neki igraci napustili tim, pa sve do toga da ne znas kad je skupstina. Jel mi trebamo ista znati osim da dajemo cvaju kako bi mogli funkcionisati i pricati kako se nesto veliko desava?scorpion je napisao/la: ↑24 jun 2022, 12:48Eto tebi ce skupstinari podnijeti izvjestaj kad ce sjesti...CrazySouth1987 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:42Ima li neko tačnu informaciju jel skupstina u ponedjeljak? Nema nikakve zvanične objave kluba uvijek objave ovo je redovna sjednica ne vanredna
Za ove procese ne treba da zna i ne zna nijedan navijac. Garantovano!!!CiroDiMarcio je napisao/la: ↑24 jun 2022, 12:52Jesi ti nesto nervozan, pa nece njemu, nego svim navijacima. Ne kontam sta je fazon sakrivanja tolikih informacija od navijaca, od toga da ne znamo na koliko godina su igraci potpisali ugovor, pa da ne znas da su ti neki igraci napustili tim, pa sve do toga da ne znas kad je skupstina. Jel mi trebamo ista znati osim da dajemo cvaju kako bi mogli funkcionisati i pricati kako se nesto veliko desava?scorpion je napisao/la: ↑24 jun 2022, 12:48Eto tebi ce skupstinari podnijeti izvjestaj kad ce sjesti...CrazySouth1987 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:42Ima li neko tačnu informaciju jel skupstina u ponedjeljak? Nema nikakve zvanične objave kluba uvijek objave ovo je redovna sjednica ne vanredna
I zasto bi ti, ja, peti, deseti bilo sta znali o procesu, kada su upravo tribine i povremeni navijaci i otjerali sve zdrave snage koje su ikad bile tu.
Znat ce se kada bude trebalo, do tada, ni minute prije.
Nije vam ovo ulaganje 100markica pa da se proces zavrsi za 7 dana...
Strpljenja zelim svima koji zele dobro klubu.
Ovim dusmanima poput hulahopki, zelim dugu i tesku patnju, kada krene samo

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Veliki Željovac nema šta...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Scorpion glup si ko k, kad treba pare davati tad sve korektno i transparentno, ako se 10 godina objavljivalo MENI kad će biti što ne bi i sad? Ne razumijem? Opet ponavljam redovna je sjednica ne vanredna. Čuj eto tebi će se reći, da meni će se reći
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
A kad treba pomoci klubu i sve onda mozemo i moramo svi pomoc a kad trebamo znat kad ce skupstina onda se prica sto ce nama neko polagat racun kad je skupstina, što napisa gore momak ne znam koji su igrači otišli i na koliko si novi potpisali ugovor ili produžili, ako već smo u ovakvoj situaciji daj da svi budemo u istim ****.ima i navijaci i svi i zajedno smo jači, ali treba sve biti 101% transparentno
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
- jointunija
- Kontakt:
Zamolio bih momke iz 1921tv,koje baš gotivim kao i njihov rad da u buduće ne pridaju toliko pažnje igračima kao što je bio slučaj sa ovim momkom,da u prilogu od 14-15 minuta,on dobije 5 minuta prostora.
Te stvari ne mogu nikako dobro uticati na te mlade momke,a ovo je čist primjer.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!