Šta ce biti?lendra je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:04Kad bude zvanicno bolje da se sam banujes.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:39Tu priču možete djeci prodavati Al djeci maksimalno do 14 godina. Čuj zavrseno sve al će potrajati koje ste vi ublehe Boze sacuvaj.
Zamisli mozgova koji će povjerovati da se ne može uložiti odmah milion,dva Al to ne znači da si Real i da ćeš osvojiti ligu prvaka.
Koga ba vi lažete mene samo to zanima?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jašta suBradao1 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:22tupana vodi zeni, bez vrijedjanja, ja nisam tebe. a ti gore pobrojani su igrali u puno boljem i stabilnijem okruzenju nego sto je sada, pa ti vidi. ja momka razumijem
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Ja kolko sam skonto iz ovih do sad postova, bice zvanicno da moramo da sacekamo da stanemo na noge.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:22Šta ce biti?lendra je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:04Kad bude zvanicno bolje da se sam banujes.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:39Tu priču možete djeci prodavati Al djeci maksimalno do 14 godina. Čuj zavrseno sve al će potrajati koje ste vi ublehe Boze sacuvaj.
Zamisli mozgova koji će povjerovati da se ne može uložiti odmah milion,dva Al to ne znači da si Real i da ćeš osvojiti ligu prvaka.
Tvoj plac i jecaji...Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:22Šta ce biti?lendra je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:04Kad bude zvanicno bolje da se sam banujes.Hulahopka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 11:39Tu priču možete djeci prodavati Al djeci maksimalno do 14 godina. Čuj zavrseno sve al će potrajati koje ste vi ublehe Boze sacuvaj.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Aha,da nam objasne da treba vremena jer mi smo mazge jbga.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
I Drina je debil što je produžio ugovor a neće igrati osim ako ne bude krajnja nužda.
Jednostavno, tvrdoglavu neznalicu se moralo usloviti s minutažom za Drinu, Nerimana, Kobaševića,Mućaja ali nema ko.
Ljudi ne kontaju da mi nemamo šta izgubit, nećemo ispast a nećemo ni prvaci biti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
U potpunosti se slazem sa tobom,nasa djeca umisle da su u najmanju ruku mesi i ronaldo.zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 14:09Realno Kocevic sto je dobijao sansu prosle sezone nije nista posebno pokazao, cak se vidjelo da je fizicki dosta slabiji od ostalih. Ove sezone je trebao dobijati vise minuta i dobijao bi sigurno, tako da niko ovdje nije kriv, kriv je sam sebi sto u ovim godinama ide iz Zelje a mogao je putem Bajica, Are, Hadziahmetovica itd. Nadam se da ce propasti u nekom Osijeku ili tako nesto ako ode.
Trebao je da ceka strpljivo svoju sansu koju bi sigurno dobio u ovoj sezoni,ono sto je ulazio i nije nesto aman pokazao.
Prije par dana je napunio 18godina sto znaci da je u sezoni imao 17 godina i jos kad se doda tome da je fizicki nejak,eto razloga zasto nije dobijao bas previse prostora. Njemu treba da je cast sto je sa 17 godina bio sa prvim timom i upisao par utakmica,a ne da se digne da je iznad kluba sa 17 godina, vozdra malisa u Hrvatsku
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ko je čarapa?lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 13:33ova čarapa ili je pedofil ili su mu se igrali sa guzom kad je bio mali, pa mu svaka druga dijete drago

-
- Kontakt:
Zasto nisu otvorili sutra sjever ili istok kad je vec ova vrucina i sunce do 8 a imamo pokrivene tribine?
Zasto sutra ne bi prenosili utakmicu ima raje vani koja bi voljela gledati.
Zasto sutra ne bi prenosili utakmicu ima raje vani koja bi voljela gledati.
-
- Kontakt:
Ima li ko da moze urgirati da se obezbjedi kakav prenos za sutra za nas sto ne mozemo doci na grbavicu
- lijevapolutka
- Kontakt:
moze. mislim da će bht prenositi vrlo zanimljivu utakmicu sa 12-13 kamera
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Ne treba bht treba klub da obezbjedi kameru da prenosi utakmicu za svoje navijace. Nece bht voditi racuna o zeljinim navijacima.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:34moze. mislim da će bht prenositi vrlo zanimljivu utakmicu sa 12-13 kamera
- lijevapolutka
- Kontakt:
inače se dosada svaka pripremna utakmica prenosila, pa me bas cudi zasto ovu neceBojudaosinebu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:36Ne treba bht treba klub da obezbjedi kameru da prenosi utakmicu za svoje navijace. Nece bht voditi racuna o zeljinim navijacima.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:34moze. mislim da će bht prenositi vrlo zanimljivu utakmicu sa 12-13 kamera
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Pogledaj kako se to radi u ozbiljnijim klubovima, zar je tesko postaviti jednu kameru i staviti live prijenos na youtubeu?lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:41inače se dosada svaka pripremna utakmica prenosila, pa me bas cudi zasto ovu neceBojudaosinebu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:36Ne treba bht treba klub da obezbjedi kameru da prenosi utakmicu za svoje navijace. Nece bht voditi racuna o zeljinim navijacima.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:34moze. mislim da će bht prenositi vrlo zanimljivu utakmicu sa 12-13 kamera
Ako je istina za Kocevica, malom se nema sta prigovoroti. Ne bih ni ja svom djetetu dopustio da se nekakvi Mulalici i Joldici izivljavaju na njemu. Jbt, najperspektivniji junior nema 20 minuta odigranih u seniorima.
Nikada mi necemo naprijed dok se struka ne rijesi kako treba. Od pionira do seniorskog tima.
Nikada mi necemo naprijed dok se struka ne rijesi kako treba. Od pionira do seniorskog tima.
-
- Kontakt:
Otjera nam Bekric najboljeg omladinca
-
- Kontakt:
Ne vidim razloga da se ne prenosi ako jos igras kuci na svom stadioni zar ima opravdanje ikakvo da se ne prenosi. Kamera i yt link.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:41inače se dosada svaka pripremna utakmica prenosila, pa me bas cudi zasto ovu neceBojudaosinebu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:36Ne treba bht treba klub da obezbjedi kameru da prenosi utakmicu za svoje navijace. Nece bht voditi racuna o zeljinim navijacima.lijevapolutka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:34moze. mislim da će bht prenositi vrlo zanimljivu utakmicu sa 12-13 kamera
-
- Kontakt:
Ako postoji gadnija faca u Želji od Bekrića.....
Lijepo me sramota što je on naš igrač
Lijepo me sramota što je on naš igrač
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Sa svojih 17godina,na njegove godine i njegovu gradju sasvim korektno,ove godine bi dobio priliku da se dokaze i to je to.voltron30 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 15:43Ako je istina za Kocevica, malom se nema sta prigovoroti. Ne bih ni ja svom djetetu dopustio da se nekakvi Mulalici i Joldici izivljavaju na njemu. Jbt, najperspektivniji junior nema 20 minuta odigranih u seniorima.
Druga je stvar sto nasim umisljenjim zvjezdicama odma porastu apetiti i misle da su veci od kluba.
Itekakao mu se ima sta za prigovorit.
-
- Kontakt:
Ove 2 godine smo imali priliku malo se više okrenuti mlađim igračima i činjenica je da smo poprilično malo uradili po tom pitanju.
Teško je nešto pametno reći za Kocu. Vidjet' ćemo šta će na kraju desiti i kako će se situacija razvijati.
Teško je nešto pametno reći za Kocu. Vidjet' ćemo šta će na kraju desiti i kako će se situacija razvijati.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.