Belmin ima čitavu sezonu iza sebe kao broj 1. Ne vidim šta mu više treba, a vidim neke limite koje je dostigao i po mom mišljenju već sad treba tražiti strani angažman jer kod nas više od ovog teško da može napredovati. Najveći problem kod njega mi je što je linijaš, ko i Šehić u repci. Svaka lopta koja u peterac putuje strahujemo šta će bit s njom... Refleksi su mu doduše top, podsjeća na Navasa dosta. Može dosta izvući, ali često prima ono što ne bi trebao. Muhamed s druge strane je već pokazao da nema takve osobine, ima mali muda, voli i istrčati po loptu, kako rekoh za mene veći potencijal, pa ćemo vidjeti na šta će izaći jedan i drugi. Nema sretnijeg od mene da dobijemo Nojera i Buffona.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 jun 2022, 19:24Sezona iskustva u ovom momentu treba prije svega Belminu, da bi još više stasao i postao vrhunski golman koji neće otići vani da bude prolaznik, nego će biti klasa. Sezona iskustva koja bi se Belminu dala značila bi i sezonu velike stagnacije za Šahinovića, za kojom nema potrebe, tako da ga je bolje poslati negdje gdje će sigurno braniti.
I ovo najgora liga Evrope je stvarno bespotrebno i činjenično neutemeljeno, a pljuvanje je u krajnjoj liniji i po našem klubu i onome što pokušavamo napraviti, pa nema potrebe da na taj način pišemo.
A ovo za ligu nažalost nije pljuvanje nit imam takve namjere. Koliko god ovo bila naša liga i koliko god je voljeli, treba bit svjestan šta je ovo, i gdje smo na fudbalskoj mapi(bolji samo od amatera iz San Marina, Andore i sl). Evo svi čekamo početak da vidimo kako će to ići, a onda kad ti u prva 3 kola Njegomirović namjerno ne dosudi penal, a tamo Borcu Gigović pusti gol iz ofsajda, pa kad odeš u novembru na kaljugu potopljenu snijegom na Tušanj, zgadit će nam se opet. Nema to veze s nama, mi smo rijetki koji nešto i pokušavamo, ulažemo borimo se, al znamo gdje leži problem i dok je tako nećemo naprijed.