@Balorda i @killa Evo vam primjer kako se ljudi mijenjaju. I to je sasvim normalno

@Balorda i @killa Evo vam primjer kako se ljudi mijenjaju. I to je sasvim normalno
zamolit cu te da se vratis dvije godine unazad i provjeris da li je ijedan savez dodijelio titulu prvom koji bjezi samo tri boda pratiocu 11 **** kola prije kraja ili su u tim slucajevima prekidali prvenstvo bez prvaka, a o kupu koji se samo tek tako bacio u drugi plan necemo ni pricatMiljacka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:09Kakav glup argument, čuj korona tituladejavu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 19:41korona titula i to vrlo dobro znate, cak ste je jedini i slavili mozda u cijeloj Evropi i to u jeku pandemije, apsurd!Miljacka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 19:16
Koja titula nam se poklonila? Mani me te šuplje priče majke ti. Trebam sada ja početi vaditi snimke krađa u Amarovo vrijeme? Nismo djeca![]()
Svaki navijač za svoj klub ima pravo da misli da je najveći i naravno da će svako za svoj klub to reći.
Vade vas ta dva trofeja više iz takmičenja koje ne postoji već 20 godina, vjerovatno bi vas i tu preskočili do sada, ali nema veze, nek' vam bude jer neće još dugoVaši su argumenti ta dva superkupa više, naši su npr. da smo prvi na vječnoj tabeli, da imamo najviše evropskih utakmica, da smo prvi od bh. klubova i na vječnoj tabeli Jugoslovenskog prvenstva... I ponavljam ako se gleda bliska prošlost, a to je nekih 10 godina unazad ubjedljivo smo najuspješniji klub u državi, a sa stanjem kakvo je trenutno u klubu vjerujem da ćemo i nastaviti tim tempom.
Ako je ubjedljivo više 500-600 ljudi u prosjeku na utakmicama onda imate ubjedljivo najviše navijača.![]()
ne postoji ni jugoslovenska liga, kakav ti je to argument![]()
za posjetu ne bih, puno vise od 500-600 je bilo jer su vam lupali cifre a dokaz je ona tekma protiv tuzle gdje vas je kao bilo 5 milja. Vidjeli smo vase procjene i sa ove trening tekme kako raja lupa za posjetua post kao post se opcenito odnosio na navijace, cinjenica je da ih imamo ubjedljivo najvise, kao sto je i cinjenica da smo najtrofejniji klub
![]()
![]()
Pa da smo bar samo mi osvojili bilo bi smisla, ali nakon što je bruka država donijela takvu odluku takve gluposti pričati baš smijurija... Rekao si titulE nam se poklanjalE, koja još?
![]()
Jugoslovensko prvenstvo je prekinuto ratom i raspadomdržave, a ovo jer je neko rekao da je besmislica, ti to dvoje porediš?
![]()
E čuj lupali nam cifre![]()
![]()
Vama su pisali realno i kako jeste, a nama su ih lupali![]()
Porodica Osim je štelila želji trofeje kad je stigla ne glumite poštenjačinedejavu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:27zamolit cu te da se vratis dvije godine unazad i provjeris da li je ijedan savez dodijelio titulu prvom koji bjezi samo tri boda pratiocu 11 **** kola prije kraja ili su u tim slucajevima prekidali prvenstvo bez prvaka, a o kupu koji se samo tek tako bacio u drugi plan necemo ni pricatMiljacka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:09Kakav glup argument, čuj korona tituladejavu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 19:41
korona titula i to vrlo dobro znate, cak ste je jedini i slavili mozda u cijeloj Evropi i to u jeku pandemije, apsurd!
ne postoji ni jugoslovenska liga, kakav ti je to argument![]()
za posjetu ne bih, puno vise od 500-600 je bilo jer su vam lupali cifre a dokaz je ona tekma protiv tuzle gdje vas je kao bilo 5 milja. Vidjeli smo vase procjene i sa ove trening tekme kako raja lupa za posjetua post kao post se opcenito odnosio na navijace, cinjenica je da ih imamo ubjedljivo najvise, kao sto je i cinjenica da smo najtrofejniji klub
![]()
![]()
Pa da smo bar samo mi osvojili bilo bi smisla, ali nakon što je bruka država donijela takvu odluku takve gluposti pričati baš smijurija... Rekao si titulE nam se poklanjalE, koja još?
![]()
Jugoslovensko prvenstvo je prekinuto ratom i raspadomdržave, a ovo jer je neko rekao da je besmislica, ti to dvoje porediš?
![]()
E čuj lupali nam cifre![]()
![]()
Vama su pisali realno i kako jeste, a nama su ih lupali![]()
malo pogledaj za te cifre, evo konkretan primjer uporedi stadion i posjetu protiv tuzle i par kola poslije na derbiju, nemoj bas na silu da budes slijep
ps. vas kup protiv borca i oni penali su najveca smijurija odmah poslije korona titule
Hahahahahahahahaha ne mogu oca midejavu je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:27
zamolit cu te da se vratis dvije godine unazad i provjeris da li je ijedan savez dodijelio titulu prvom koji bjezi samo tri boda pratiocu 11 **** kola prije kraja ili su u tim slucajevima prekidali prvenstvo bez prvaka, a o kupu koji se samo tek tako bacio u drugi plan necemo ni pricat
malo pogledaj za te cifre, evo konkretan primjer uporedi stadion i posjetu protiv tuzle i par kola poslije na derbiju, nemoj bas na silu da budes slijep
ps. vas kup protiv borca i oni penali su najveca smijurija odmah poslije korona titule
Jasta radi
Nije ih odbio, samo nece da ostane...HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:38Jel ovo i vas odbio?![]()
SineJVVVST je napisao/la: ↑24 jun 2022, 21:06Jasta radi
de prebroj nase trofeje u takmicenjima sa vise od 2 ucesnika, pa onda vase, i reci mi ko je najtrofejniji
idi stari igraj šah pred ekonomijom, nemoj srat'svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 21:22Sine
Nemoj sa mnom ulazit u raspravu
Ja sam u top 4 najbolja forumasa u 2021god.
Ja sam babo ovog foruma
I gledaj i vidi sto cu ti sad reci sincino
Mi smo sve svoje trofeje osvojili
Sad dal nam je to omogucila porodica Osim ili nije al smo OSVOJILI
A Vi imate dvije titule dodjeljene
99' cak Vam je ovdje stajala i pahuljica nekad
I ova korona titula
HordasOdMalena je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:38Jel ovo i vas odbio?![]()
Hocu sinemnon46 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 21:48idi stari igraj šah pred ekonomijom, nemoj srat'svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 21:22Sine
Ja sam babo ovog foruma
I ova korona titula
To sine svom tatii govorisvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 21:22Sine
Ja sam babo ovog foruma
I ova korona titula
Emocije
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87 i 30 gostiju.