Uprava se pita za politiku kluba, vidi potencijal igraca i potpise ugovor u pravo vrijeme. Sta dijete objavljuje nije ni relevantno, danas se ne ulazi ni u brak prije nego sto ne odes kod advokata.LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:10Krivica je na Upravi i sto se nije na vrijeme opipala teren ili nesto se uradilo. Mali je morao biti sklonjen onog momenta kad se negdje moglo vidjeti da nece potpisati ugovor ili da muti sa nekim, a ne vodati ga po Zlatiboru i pustati da trenira sa prvim timom.
Ali, i to dovoljno govori koliko se pazi na neke stvari i da se sve pusta sudbini.
I ne mogu ovu njegovu suplju po Instagram storijima, izlive neke kao ljubavi sad. Mrs ba!
U ovoj situaciji tacno ne znas koja je strana gora.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oslobođenje:
Talentovani fudbaler Željezničara prelazi u Rijeku
Talentovani junior Željezničara Neriman Kočević koji je prošle sezone dobio šansu i da igra za prvi tim napustio je Grbavicu i naredne sezone će nositi dres Rijeke.
Kočević je rođen 22. maja 2004. godine u Goraždu, a u Željezničaru je u prošloj sezoni zabilježio tri premijerligaška nastupa. Ugovor sa klubom mu je istekao na kraju ove sezone, a prihvatio je ponudu Rijeke te će u narednoj sezoni pokušati da se nametne u jednom od najjačih hrvatskih klubova.
Koćević je već poslao oproštajnu poruku bivšim saigračima i klubu u kojem je ponikao.
"Igrati za ovaj klub bila je privilegija, čast i prije svega velika odgovornost. Želio bih se zahvaliti svim trenerima, igračima, ekonomima, upravi te navijačima na najljepše 4 godine u mom životu. Volim te najviše i vidimo se ponovo", napisao je Kočević
Jos mi je gore kad sam vidio komentar potpredsjednika Skupstine gdje se raspekmezio na njegovu objavu.braco je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:29Oslobođenje:
Talentovani junior Željezničara Neriman Kočević koji je prošle sezone dobio šansu i da igra za prvi tim napustio je Grbavicu i naredne sezone će nositi dres Rijeke.
Kočević je rođen 22. maja 2004. godine u Goraždu, a u Željezničaru je u prošloj sezoni zabilježio tri premijerligaška nastupa. Ugovor sa klubom mu je istekao na kraju ove sezone, a prihvatio je ponudu Rijeke te će u narednoj sezoni pokušati da se nametne u jednom od najjačih hrvatskih klubova.
Koćević je već poslao oproštajnu poruku bivšim saigračima i klubu u kojem je ponikao.
"Igrati za ovaj klub bila je privilegija, čast i prije svega velika odgovornost. Želio bih se zahvaliti svim trenerima, igračima, ekonomima, upravi te navijačima na najljepše 4 godine u mom životu. Volim te najviše i vidimo se ponovo", napisao je Kočević
U nasem klubu tacno nije niko normalan.
Mali ih iskoristio i za turnir i sad ih zaebo jer je trenirao sa prvim timom i ovaj se raspekmezio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Kako mislis da je mali iskoristio klub, ne razumijem?LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:32Jos mi je gore kad sam vidio komentar potpredsjednika Skupstine gdje se raspekmezio na njegovu objavu.braco je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:29Oslobođenje:
Mali ih iskoristio i za turnir i sad ih zaebo jer je trenirao sa prvim timom i ovaj se raspekmezio.
Željezničar za život cijeli!
Treba biti realan, covjek nema tu puno opcija. Ili zadrzati korektne odnose, ili ga poslati u neku stvar i izgubiti bilo kakvu relaciju sa njim.LjoZee je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:32Jos mi je gore kad sam vidio komentar potpredsjednika Skupstine gdje se raspekmezio na njegovu objavu.braco je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:29Oslobođenje:
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 25 jun 2022, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Bersaga
- Kontakt:
Mali provokator.braco je napisao/la: ↑25 jun 2022, 00:29Oslobođenje:
Kočević je rođen 22. maja 2004. godine u Goraždu, a u Željezničaru je u prošloj sezoni zabilježio tri premijerligaška nastupa. Ugovor sa klubom mu je istekao na kraju ove sezone, a prihvatio je ponudu Rijeke te će u narednoj sezoni pokušati da se nametne u jednom od najjačih hrvatskih klubova. Koćević je već poslao oproštajnu poruku bivšim saigračima i klubu u kojem je ponikao.
"Igrati za ovaj klub bila je privilegija, čast i prije svega velika odgovornost. Želio bih se zahvaliti svim trenerima, igračima, ekonomima, upravi te navijačima na najljepše 4 godine u mom životu. Volim te najviše i vidimo se ponovo",napisao je Kočević
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Bilo je i boljih talenata što su prvom prilikom pobjegli iz Želje, pa su za godinu, dvije vratili u našu ligu. Ima talenta, ali nije Messi da se za njim žali. Sretno momku!
Imamo mi igrača i naših omladinaca koji će ostati u klubu i poštovati grb koji nose...
Onda možemo plakati i za Turkovićem i on je naš "vatreni" navijač kao i Kočević.
Imamo mi igrača i naših omladinaca koji će ostati u klubu i poštovati grb koji nose...
Onda možemo plakati i za Turkovićem i on je naš "vatreni" navijač kao i Kočević.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa dragi @Ljozee, nisu ga samo zbog tog turnira doveli.
Odavno ga prate i gledaju.
Evo samo u zadnje dvije godine ostali smo bez 4 mlada igraca(Kulasin, Bajric, Brajlovic i sad Kocevic). Ostali bez mladih jer smo mimo zdrave logike forsirali stare poput Bekrica i to se nismo borili za trofeje(pa da imas taj izgovor) nego smo bili na sredini tabele i jednostavno smo morali ali morali forsirati mlade. Da je u toj situaciji dobio sansu, da je dobio par utakmica po 90 minuta, to bi sad bila skroz drugacija situacija jer bi klub na taj nacin pokazao da stvarno racuna na njega.
Neko ce napisati da je trebao da se strpi. Zasto bi se strpio? Da gleda opet kako mu i ove sezone Bekric i slicni uzimaju minute jer su jarani sa trenerom i da mu jos jedna godina propadne?
Kocevic bjezi iz ovog naseg mrtvog amaterizma u profesionalizam, ide u fino poslozen klub,(gdje nema trenerskih magova poput Joldica i Mulalica) i gdje ce imati priliku da napreduje. Sad ima sve uslove da pokaze svoj talenat..
Sreca je nasa, pa ima ovo pravilo saveza gdje cemo morati bar 2 mlada igraca imati u prvoj postavi jer da nema toga, Drina, Beca i ostali bi kod Mulalica trcali krugove oko stadiona.
Evo samo u zadnje dvije godine ostali smo bez 4 mlada igraca(Kulasin, Bajric, Brajlovic i sad Kocevic). Ostali bez mladih jer smo mimo zdrave logike forsirali stare poput Bekrica i to se nismo borili za trofeje(pa da imas taj izgovor) nego smo bili na sredini tabele i jednostavno smo morali ali morali forsirati mlade. Da je u toj situaciji dobio sansu, da je dobio par utakmica po 90 minuta, to bi sad bila skroz drugacija situacija jer bi klub na taj nacin pokazao da stvarno racuna na njega.
Neko ce napisati da je trebao da se strpi. Zasto bi se strpio? Da gleda opet kako mu i ove sezone Bekric i slicni uzimaju minute jer su jarani sa trenerom i da mu jos jedna godina propadne?
Kocevic bjezi iz ovog naseg mrtvog amaterizma u profesionalizam, ide u fino poslozen klub,(gdje nema trenerskih magova poput Joldica i Mulalica) i gdje ce imati priliku da napreduje. Sad ima sve uslove da pokaze svoj talenat..
Sreca je nasa, pa ima ovo pravilo saveza gdje cemo morati bar 2 mlada igraca imati u prvoj postavi jer da nema toga, Drina, Beca i ostali bi kod Mulalica trcali krugove oko stadiona.
-
- Kontakt:
"Udari ga, zube mu izbij" taktika.
Najzalosnije mi je sto smo se pretvorili u mahalski klub u kojem se ne zna ko pije a ko placa.
Bas me zanima pressica Lalatovica i Mulalica, pa onda Osima i Mulalica, naravno ako se svi zadrze na klupama do tad.
Bas sam pozelio da nam trener onako "narodski" u kameru kaze da oni rade sve najbolje ali eto rezultat nikako da dodje.
Ja bih volio da me Mulalic demantuje kad pocne liga, al mislim da nece uspjeti jer realno nije on kapacitet trenerski da iznese nesto, a pogotovo ne u ovako jakoj konkurenciji. Moze nafurati igrace, ali to traje 5 kola i gotovo.
Na kraju krajeva nije ni do Mulalica sto je dobio i ostao na toj poziciji nego do organizacije kluba koja nema pojma sta radi.
Da li je ovo jos jedna sezona bacena u vodu bez glave i repa bez ikakvog plana za boljim danima osim eto tog nekog za nas imaginarnog tajkuna?
Sta smo mi bogu zgrijesili..
Najzalosnije mi je sto smo se pretvorili u mahalski klub u kojem se ne zna ko pije a ko placa.
Bas me zanima pressica Lalatovica i Mulalica, pa onda Osima i Mulalica, naravno ako se svi zadrze na klupama do tad.
Bas sam pozelio da nam trener onako "narodski" u kameru kaze da oni rade sve najbolje ali eto rezultat nikako da dodje.
Ja bih volio da me Mulalic demantuje kad pocne liga, al mislim da nece uspjeti jer realno nije on kapacitet trenerski da iznese nesto, a pogotovo ne u ovako jakoj konkurenciji. Moze nafurati igrace, ali to traje 5 kola i gotovo.
Na kraju krajeva nije ni do Mulalica sto je dobio i ostao na toj poziciji nego do organizacije kluba koja nema pojma sta radi.
Da li je ovo jos jedna sezona bacena u vodu bez glave i repa bez ikakvog plana za boljim danima osim eto tog nekog za nas imaginarnog tajkuna?
Sta smo mi bogu zgrijesili..
-
- Kontakt:
Sa 17 godina je dobio dovoljno sanse. Gdje to ima da igrac sa 17 godina igra 90 minuta? Uozbiljite se. I to sto je dobio vidjelo se da jos nije spreman za ozbiljan fudbal. U ovoj sezoni bi dobio vecu minutazu sigurno. Sta je ocekivao da sa 17 godina bude u prvih 11? Krivac nije Zeljo, ni Mulalic, jedini krivac je on to jest njegova zelja da ide iz BiH.
Izgubili smo Ronaldinja kme kme. Kako ga Oro nije sprecio da ide kuku majko..
-
- Kontakt:
Stas momak otiso možda nema izbora,mozda mu porodica ima finansijski problema, možda mu je ovo zadnji voz da napravi nesto u životu... Treba posmatrati stvari iz više uglova, a ne samo iz onog koji nama odgovara..
Ma jok ,on bi ostao i pored ove ponude on voli Želju. Hahahah kakve budale ..
Vidim evo da te Kočević uvrijedio, moraš izgurat nekako
Ima li te danas na Grbavici? Prije će Škripari doći na Koševo nego ti na Grbavicu
Ima li te danas na Grbavici? Prije će Škripari doći na Koševo nego ti na Grbavicu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Od ove debilcine na klupi su samo gori ovi koji su ga doveli I koji ga trpeBrkooo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 01:15Pa dragi @Ljozee, nisu ga samo zbog tog turnira doveli.

- MocMahale444
Sabah hajrula
Sablja nema blage veze samo mlatara rukama i urlice.
Kako je dosao postali smo sebicniji nego inace sto jeste ekipa.
Pobjede nema a on pametuje jer to je jedino sto zna.
Izmislja toplu vodu i pozicije igracima. Znaci edis.m
Uprava lazinja kao i sve uprave ranije, marketing 0.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Popljuva sve moguce Zeljovce radi malog od druga ti rodjaka.LJigavac prevrtljivi.KANA je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:58Od ove debilcine na klupi su samo gori ovi koji su ga doveli I koji ga trpeBrkooo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 01:15Pa dragi @Ljozee, nisu ga samo zbog tog turnira doveli.
Sreca je nasa, pa ima ovo pravilo saveza gdje cemo morati bar 2 mlada igraca imati u prvoj postavi jer da nema toga, Drina, Beca i ostali bi kod Mulalica trcali krugove oko stadiona.8 utakmica bez pobjede a gurao debil sve metuzaleme i jos mu debili doveli Beganovica a pustili Kocevica
Ulazimo u novu sezonu da bi opet gledali Mekica,Kosorica,Stilica,Cocalica,Beganovica ,Hajdarevica ,Galica .. Sa ovim glupanom na klupi pa ima da izginemo .Ovaj mali ako uspije Joldica I Mulalica treba obesity ispred Grbavice .
Tim nabrojanim moze samo kopacke da ocisti,sapun,cetka i topla voda.
MULALIĆ EDIS!!!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
sreca pa nam dolaze bolji daniMocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2022, 09:12Sabah hajrula![]()

Ali je u pitanju redovna Skupstina, nikakva vandredna. Moramo dobiti predsjednika jer Oro vise ne moze biti VD.Također, nije isključeno da Upravni odbor kluba dobije novog predsjednika ili članove, koji bi pomogli rad kluba u narednom periodu.
Sjednica Skupštine bi trebala početi u 19 sati u ponedjeljak, a bit će održana u Plavom salonu stadiona Grbavica. Prve zvanične informacije očekuju se oko 22 sata te noći, pa se nadamo da će sve biti puno jasnije nakon zvaničnih informacija iz kluba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- jointunija
- Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑25 jun 2022, 08:58Od ove debilcine na klupi su samo gori ovi koji su ga doveli I koji ga trpeBrkooo je napisao/la: ↑25 jun 2022, 01:15Pa dragi @Ljozee, nisu ga samo zbog tog turnira doveli.
Sreca je nasa, pa ima ovo pravilo saveza gdje cemo morati bar 2 mlada igraca imati u prvoj postavi jer da nema toga, Drina, Beca i ostali bi kod Mulalica trcali krugove oko stadiona.8 utakmica bez pobjede a gurao debil sve metuzaleme i jos mu debili doveli Beganovica a pustili Kocevica
Ulazimo u novu sezonu da bi opet gledali Mekica,Kosorica,Stilica,Cocalica,Beganovica ,Hajdarevica ,Galica .. Sa ovim glupanom na klupi pa ima da izginemo .Ovaj mali ako uspije Joldica I Mulalica treba obesity ispred Grbavice .

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!