evo da zavrsim, moja prognoza za tekmu dacete 2 gola
a primiti 5
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nadam se samo da se ovo ne odnosi na mene,i sam sam poštovalac Juvea,ali ipak navijač Fiorentine.Adinjo je napisao/la:Pokvariste jednu od boljih tema, sto je ovaj forum imao.
Koji vam qurc vise...cccc
Hajmo sad se igramo razlaza odavde.
Ma nema to koje suvišan, svi koji dođu i diskutuju fino i kažu kritike nema veze, ali ima ovi što seru previše. Ali naravno nema to koje suvišan i oni koji su suvišni niko im ne može zabraniti da dolaze ovamo.melanholicar je napisao/la:Nadam se samo da se ovo ne odnosi na mene,i sam sam poštovalac Juvea,ali ipak navijač Fiorentine.Adinjo je napisao/la:Pokvariste jednu od boljih tema, sto je ovaj forum imao.
Koji vam qurc vise...cccc
Hajmo sad se igramo razlaza odavde.
Dao sam par zamjerki,koje su po meni sasvim realne,nisam vrijedjao,stoga bih volio da decidirano pojasnite ko je suvišan na temi.....
Nadam se da će se uskoro oporaviti povrijeđeni kako bi ima li sve na raspolaganju, jer ove sezone nismo haman nikako ima li šansu gledati većinu na okupu.Juventus je nastavio svoje pripreme uoči nedjeljnje velike utakmice protiv intera održavajući jutarnji trening u sunčanom Vinovu...
Za one koji nisu uključeni u ovotjedne medjunarodne utakmice, bio je to posao kao i obično. Dok su se jučer usmjerili na fitnes testove, danas se vidjelo više uključenosti lopte u trening a momčad je počela trening kratkim pasovima.
Serije sprinteva su uslijedile prije nego što su počeli raditi na formaciji i obliku. Golmani Alex Manninger i Marco Storari su se zatim priključili ekipi kako bi odigrali kratku utakmicu kojom bi zaokružili trening.
Četiri igrača Primavere su sudjelovala u treningu prve momčadi(Ferrero, Belcastro, Spinazzola i Libertazzi). Napadač Luca Toni je odradjivao personalizirani trening, održavan u teretani i na terenu. Takodjer, po svojim pojedinačnim programima oporavka radili su i Armand Traore, Paolo De Ceglie, Simone Pepe i Vincenzo Iaquinta. Claudio Marchisio i Leandro Rinaudo su isključivo bili bazirani na teretanu.
O obzirom na večerašnje utakmice reprezentacija, tri Bianconera će biti u startnih jedanaest protiv Njemačke. Cesare Prandelli je objavio da su Gianluigi Buffon, Leonardo Bonucci i Giorgio Chiellini u početnoj postavi, dok će Alessandro Matri i Alberto Aquilani čekati svoju priliku sa klupe. Srpski krilni igrač Miloš Krasić će takodjer zastupati svoju reprezentaciju protiv Izraela...
Defanzivac Juventusa se obratio navijačima preko svoje oficijelne stranice...
Chiellini je napisao tekst u kojem komentariše trenutna dešavanja te kaže da se nadamo pozitivnom februaru.
"Subotnja pobjeda na Sardiniji predstavlja prekid serije loših rezultata. Mene sada prvo očekuje meč protiv Njemačke, a onda veliki derbi protiv intera, utakmica koja je izuzetno važna za navijače i tabelu."
"Nadamo se pozitivnom februaru i da ćemo u ovom mjesecu kompenzirati sve poteškoće i nesreće s početka godine", napisao je Chiellini.
Pastore otvoren za prelazak u JuventusNakon što se prije par sedmica vratio medju stative u Juventusu, sada je Gigi spreman da se vrati i u reprezentaciju, preuzimajući kapitensku traku od njegovog prijatelja Fabio Cannavara...
Po prvi put u Coverciano, nakon završetka SP u South Africa, koju je napustio sa ozlijednom ledja, golman je stao pred medije prije prijateljskog meča protiv Njemačke.
Govorio je o reprezentaciji ali i o Juventusu, koji je bio gotovo obavezna tema uoči velike nedjeljnje utakmice protiv intera. U prošlom mjesecu, od povratka u akciju, Buffon je vidio dosta uspona i padova u njihovim rezultatima, posebno zbog ozlijeda koje su pogodile Del Nerievu momčad.
Medjutim, baš kao i trener, on je imao jasno mišljenje o momčadi. "Nadam se da smo prošli ono najgore. Nismo dozvolili negativnostima da nas potresu. Sada kako bi potvrdili naše vraćanje u formu moramo igrati protiv intera. Do prije nekoliko sedmica, smatrani smo kao odlična momčad, sa odličnim pojačanjima."
"Zatim nas je neko nazvao slabom momčadi i osudio naše transfere. Ja kažem da je Del Neri u pravu, istina je u sredini. Mi ćemo čekati do proljeća kako bi dali procijenu o ovom Juventusu."
Igrač Palerma Javier Pastore je dao naslutiti da bi on radije prešao u Juventus nego u Barcelonu...
Govoreći dok je na medjunarodnoj dužnosti, Pastore je zamoljen da otkrije za koga bi potpisao da ima priliku: Juventus ili Barcelonu?
"Moj prioritet je uvijek da igram tako da bih rekao prva od te dvije opcije." on je rekao.
"Moja obitelj je iz Volvera, malog grada blizu Torina. Mnogi od nas potjeću iz Piedmonta."
"Ja bi bio na klupi u momčadima kao što su Barcelona i Real Madrid i to mi ne odgovara."
"Možda možemo da pričamo kad napunim 28 godina. Kao što sam već rekao, računam da ću ostati ovdje još nekoliko sezona."
Juventus igra protiv intera i Pastore priznaje da bi želio da Stara Dama pobjedi.
"Imam mnogo prijatelja u interu, ali ne bi mi smetalo da Juve pobjedi." rekao je.
jbg ne vole svi, napoli je u trećoj ligi imao duplo veći prosjek od juventusa koji je bio u prvoj ligi.Bianconeri1988 je napisao/la: A kako je niđe vezze?Po meni je baš logično? Jer se na prste mogu izbrojiati klubovi čiji su stadioni uvijek puni, a imaju milione i milione navijača, zar nije tako?
U Italiji je specifična situacija, u Italiji raja više voli ostati kući i gledati tekmu preko TV-a nego ići na stadion, i sam znam da je tako, jer sam tamo studirao 3 godine...
A jel ti stvarno misliš da Juventus nije najpolularniji klub u Italiji?tony-mortale je napisao/la:jbg ne vole svi, napoli je u trećoj ligi imao duplo veći prosjek od juventusa koji je bio u prvoj ligi.jednostavno nema opravdanja da nemogu stadiončić od 28000 napuniti a u italiji imate milione navijača, šta je to problem iz bergama otići na utakmicu, ili iz milana parme, đenove, pjaćence.
imati najviše navijača a tek desetu popunjenost stadiona jednostavno nema opravdanja.
nije uopšt bitan kapacitet za ovu temu jel ti misliš da juve ima stadion od 100000 da bi bio bolje popunjen nego sada?
Jednostavno Juventus ima manje navijača u Torinu, od Torina. Znači više ljudi u Torinu navija za Torino. Ima tu još drugi razloga koji su 100000 puta ponavljani, pa mi se sad neda. Ali u Italiji gdje god Juventus igra ima će više navijača od Intera (ovo se nije odnosilo na tebe). A od iduće sezone ide novi stadion, pa ćemo vidjeti kakva će biti posjeta.
a jel ti stvarno neznaš čitati s razumjevanjem??juventus 0244 je napisao/la: A jel ti stvarno misliš da Juventus nije najpolularniji klub u Italiji?
A evo ti moj odgovor od maloprije da pređemo malo na druge stvari bilo bi pametnije
Jednostavno Juventus ima manje navijača u Torinu, od Torina. Znači više ljudi u Torinu navija za Torino. Ima tu još drugi razloga koji su 100000 puta ponavljani, pa mi se sad neda. Ali u Italiji gdje god Juventus igra ima će više navijača od Intera (ovo se nije odnosilo na tebe). A od iduće sezone ide novi stadion, pa ćemo vidjeti kakva će biti posjeta.
dokazidzenan01 je napisao/la:Dajte ljudi šta se prepirete sa kvazi navijačima koji za kinter navijaju od kalćopolia i od tada prate fudbal
Čitam baš sa razumjevanjem pa sa stim i napisao da li ti stvarno misliš da Juventus nema najviše navijača u Italiji, zbog te tvoje priče zašto onaj tamo ne dolazi na utakmice Juventusa. E to ja ne znam zašto onaj neko tamo ne dolazi (to bi trebao pitati toga tamo nekog) , znam što sam ti napisao da je bilo nekakvi sporenja oko stadionu da navijači nešto nisu bili zadovoljni pa su bojkotovali itd. A još jedna činjenica da je Juventus po broju navijača drugi tim u Torinu. Ako si pratio kad su ljetos utakmicu EL igrali koliko se sjećam u Modeni stadion je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Naravno da mogu išao bi na većinu utakmica Juventusa možda nekad aBd i u skorijoj budućnositi bude bude prilike za totony-mortale je napisao/la: a jel ti stvarno neznaš čitati s razumjevanjem??
rekao sam da imate milione navijača u italiji gdje ja to sporim???
ali nevidim gdje je problem da navijači koji nisu iz torina odu pogledati utakmicu svog voljenog kluba?
na jednom milanovom forumu imaš ljudi iz hrvatske koji idu na skoro sve utakmice milana ili barem 10-ak godišnje, zašto je to problem iz nekih drugih talijanskih gradova otići u torino ostaje mi misterija, nijedan taj tvoj razlog meni nije dovoljno dobar, evo ti bi garant da možeš išao ga gledati a neki juventin iz treviza ili udina neće, zašto
Zar si još kasnije počeopazzoetoogol je napisao/la:dokazidzenan01 je napisao/la:Dajte ljudi šta se prepirete sa kvazi navijačima koji za kinter navijaju od kalćopolia i od tada prate fudbal
jesamdzenan01 je napisao/la:Zar si još kasnije počeopazzoetoogol je napisao/la:dokazidzenan01 je napisao/la:Dajte ljudi šta se prepirete sa kvazi navijačima koji za kinter navijaju od kalćopolia i od tada prate fudbal
Ili otkako je etoo došaopazzoetoogol je napisao/la: jesamod kad je Pazzini presao