Makar nisu najavili historijsku kao prethodnih 10ak.LjoZee je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:29https://fkzeljeznicar.ba/u-ponedjeljak- ... car/48232/
Reklo bi se sutra nista bitno se nece desiti. Standardna Skupstina.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma kakvi investitori,kakvi bakraci. Lažu narod,fol.treba vremena ne može se upumpat novac odmah. Ublehasi obični.. ko da smo na grani rasli.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:30Jos nesto vise od 24 sata da skupstine, a nigdje ovih boomova od neki dan..
Jelde jos malo da se strpimo
Mamini,tatini sinovi senipet vrte po klubu. Kao svaka redovna i to je to. Ode ovaj,dodje onaj. Petljaju lažu. Historijske, boom, i to. Evo ti 1921 morao napraviti novi nalog,sta je sve nalupo frajer.
- jointunija
- Kontakt:
Prvo,momak je već za godinu iskusniji,a tad je igrao u tandemu sa Vrhovcem.Hulahopka je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:20Iako je to pravilo u21 ne smije ući s Drinom na stoperu u sezonu. Mislim šta znači ne smije,naravno da smije ali se zna šta se desilo Ivkovicu kad ga je gurao,izgubili bodova i bodova na pocetku sezona nakon užasnih grešaka.
Pozicija stopera je jako.osjetljiva,pogotovo tu poziciju da koristiš za u 21 nije pametno.
Sad ima Acu i Cocu pored sebe,a i fizikom je dosta napredovao.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Rekao je lik sinoc poslije utakmice sve, kakva sjednica ne mora se ni odrzat.
Mislim da će sutra po prvi put izaći sa detljnijim informacijama vezano za Amera,vjerujem da su pozitivneStrikeWarzone je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:31Makar nisu najavili historijsku kao prethodnih 10ak.LjoZee je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:29https://fkzeljeznicar.ba/u-ponedjeljak- ... car/48232/
Reklo bi se sutra nista bitno se nece desiti. Standardna Skupstina.

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Koji cemo sutra koristiti
ili
?

-
- Kontakt:
Redovna sjednica.
Podnošenje izvještaja i prezentovanje planova za skoriju budućnost. Također, planira se i izvijestiti NO, UO i članove skupštine o do sada urađenom po pitanju strateškog partnera.
Sretno svima.
Podnošenje izvještaja i prezentovanje planova za skoriju budućnost. Također, planira se i izvijestiti NO, UO i članove skupštine o do sada urađenom po pitanju strateškog partnera.
Sretno svima.

Željezničar za život cijeli!
- dubioza144
- Kontakt:
Bilo je da izdrzimo do ljeta sad ide da izdrzimo do zime pa cemo se tako vrtit 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svaka sjednica ista.SudoHusika je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:59Redovna sjednica.
Sretno svima.![]()

Sve nesto lafo izvjestavaju, a nigdje nikakvih koraka.
Trener im jos kuka novinarima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Vala @ljoze i ti udavi danima.LjoZee je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:06Svaka sjednica ista.SudoHusika je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:59Redovna sjednica.
Sretno svima.![]()
![]()
Sve nesto lafo izvjestavaju, a nigdje nikakvih koraka.
Trener im jos kuka novinarima.
Ne znam šta hoće pojedinci? Pa znate svi kako je teška i neizvjesna situacija bila u klubu.
Medijima će materijali biti dostavljeni odmah nakon održavanja sjednice.
Moram priznati da ljudi iz uprave rade odlican posao sto se tice da informacije se drze u klubu koliko je moguce.
Moram priznati da ljudi iz uprave rade odlican posao sto se tice da informacije se drze u klubu koliko je moguce.
Ja samo kazem da se na milion sjednica evo vec obavjestavaju delegati, a nigdje nista konkretno. Svakih 6 mjeseci se nesto prica njima dokle je stiglo kao da mi imamo svo vrijeme ovog svijeta. Pa da je Biden preuzeo bi nas do sada ili makar dao nesto para na neki nacin.SudoHusika je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:11Vala @ljoze i ti udavi danima.
Ne znam šta hoće pojedinci? Pa znate svi kako je teška i neizvjesna situacija bila u klubu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
hvala Bogu.. vrijeme je i bilo da se mahalanje ukine

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Prije ce bit da nema nikakvih informacija pa da nema sta procuriti.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:16hvala Bogu.. vrijeme je i bilo da se mahalanje ukine![]()
![]()
Na sjednici će da bude,znate mi smo sve uradili,sad čekamo da vidimo kako i šta, ako budemo moglo bilo bi lijepo, to je dug proces nije to lako,satrologija.
A da im neko postavi pitanje šta su oni obezbjedili novca i zašto klub bez donacija opet nema para za plate,to nikom ništa. Standardno isto godinama,svi nesto,a niko nista. Mijenjaju se na traci..
A da im neko postavi pitanje šta su oni obezbjedili novca i zašto klub bez donacija opet nema para za plate,to nikom ništa. Standardno isto godinama,svi nesto,a niko nista. Mijenjaju se na traci..
Obavezali smo se prema strateškom partneru da nema iznošenja informacija o detaljima pregovora u javnost.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:19Prije ce bit da nema nikakvih informacija pa da nema sta procuriti.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:16hvala Bogu.. vrijeme je i bilo da se mahalanje ukine![]()
![]()
Vjerovatno ćemo dobiti neke info sutra al ništa detaljno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Jednostavno, takva je procedura i mi tu ništa ne možemo učiniti.LjoZee je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:15Ja samo kazem da se na milion sjednica evo vec obavjestavaju delegati, a nigdje nista konkretno. Svakih 6 mjeseci se nesto prica njima dokle je stiglo kao da mi imamo svo vrijeme ovog svijeta. Pa da je Biden preuzeo bi nas do sada ili makar dao nesto para na neki nacin.SudoHusika je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:11Vala @ljoze i ti udavi danima.
Jes,jes. Sigurno se ne može napraviti pozajmica pola miliona. Ako će uci u klubu za godinu,dvije,pet i ako problem predstavljaju neke stvari.
Al' ljudi kakva partija jučer najvećeg sina Kosova

Hodžić još jednom dokazao da ne stoje poređenja sa nekim arhaičnim zadnjim veznim iz prošlog stoljeća visokim po 2 metra koji znaju samo udarat. Dečko je naša zlatna koka, sposobnost da igra više pozicija, tehnika, snaga

Štilić bezobrazno dobar jučer

Red je i Malića pohvalit nakon što ga se kudilo većinu vremena, jučer je imao nekoliko jako dobrih lopti za Santosa.
Tek sad vidim ovaj vrhunski intervju, šta reći našpanovao me da sam spreman da oslobodim RS