FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo miky_hz, vrhunski napisano.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja samo Adi vjerujem vezano za ove stvariJavierBosnia je napisao/la: ↑26 jun 2022, 09:55Ako pogledamo red letenja kada je objavio story oko 6h wizzairom onda
06:10 Charleroi (Belgija)
06:35 Copenhagen (Danska)
Hm.. mozda ide u RSC Charleroi ili je u pitanju presjedanje jer nema za Francusku let odavde![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko dugo inace traju oni radovi na trvnjaku?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sadaka narod
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
45-60 dana meni se čini
- JavierBosnia
- Kontakt:
Neka 2 mjeseca otprilike malo manje, mislim da je planirano 60 dana za izvođenje radova
Na grbavici je to bilo 21.05.2018- 14.07.2018.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma nije poenta do 5 maraka, fazon je da klub kokošarski se ponasa zbog zarade od 5.000 maraka kojom ne moze nijednom pojacanju pola plate isplatit. Zato je bespotrebno ovo, ne dobijas nista finansijski, a bezveze okreces neke ljude od kluba.
Slucajno ili namjerno fulas poentu.
5KM je nebitna cifra, ali je slikovit prikaz tendencije i nacina rezonovanja uprave.
Vidjet ces sada kada objave cijene sezonskih. I slicni potezi.
- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
Hoce li biti polusezonskih? Pogotovo ako bude povecanje nekome ce biti tesko izdvojiti 120 KM odma bgm
Onako po 60 mozda raja i razmisli
Onako po 60 mozda raja i razmisli
Procito sam 700x da nije bitna cijena nego potez uprave. Jbt ili plati 5KM ili nemoj gledati tekmu na svaki potez samo kuknjava. Onaj pise kaze nas narod ne voli da mu se namece da se stavio ulaz 3KM protiv iskre bilo bi nas bruku manje. To nazalost i jest tacno, sadaka narod. Daj dzabana sve. Daj Drobarova, Dzafica itd al nemoj bgt da se latim novcanika ni 3KM. Ali buduci da ti smeta i story sa pivom jasno je da ces iskritikovat svaki potez uprave. Vjerovatno sad cekas da vidis cijene sezonskih da se raskukas odmah i puknes par postova. Nisam ja fulao poentu, sadaka narod.
-
- Kontakt:
Eto sto je Istok. Ovako ja vidim Istok, dva Pitara,@holyman i @VenamaHrabrih sjede jedan do drugog u kafani(basti) prije utakmice i poslije utakmice.
Jedan urla i dalje bucno navija, a drugi filozofski suti i uziva u tisini sto ce sutra na poslu zayebavati kolege. Na Istoku ih djelilo dva reda. Naravno da se znaju iz vidjenja i kad se sretnu ide ono "vozdra". Oba su u dresovima FKS.

Jedan urla i dalje bucno navija, a drugi filozofski suti i uziva u tisini sto ce sutra na poslu zayebavati kolege. Na Istoku ih djelilo dva reda. Naravno da se znaju iz vidjenja i kad se sretnu ide ono "vozdra". Oba su u dresovima FKS.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Poslovanje nasih ljudi u drzavi generalno je na amaterskom nivou, neznanje, neiskustvo poslovanja za ozbiljnim ljudima, sve je to svakako sitnicarenje, odnosno carsijsko-mahalsko-minder trgovanje "danas da mi je cenera zaradit, sucur Allahu, da se ima za cekera, sutra cemo vidjet opet sta cemo kako cemo." Nikad nismo odmakli od toga, niti smo sposobni. Zato i niko ne dolazi u BiH od ozbiljnih firmi da posluju, jer im je lakse da naord ide njima, a ne u obrnutom smjeru. 2,3,5 KM je nebitna cifra, al to se ne radi na ovakvim stvarima, nego dignes 5 maraka na majicima, na dresovima ili suvenirima nekim itd., pa pokrijes te neke troskove, ko da su milijonski jbte, nije sad da im treba, nisu u finansijkim problemima ko kone, pa da iscu od svojih navijaca. I kakva ce zarada tu biti, 2,3 milje i ofiraju se zbog toga. Al ko nam je u klubu odgovoran za poslovanje, ne cudi me ovakve stvari. Jedan korak naprijed, dva nazad, zna Bosnjo.
Nije sadaka narod, mada ima i takvih, al nisu u vecini, kada se ljudi bore da prezive sva ova poskupljenja i da nahrane djecu (bez patetike, realno) a ti planiras opaliti sezonske 120 KM.keli je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:00Procito sam 700x da nije bitna cijena nego potez uprave. Jbt ili plati 5KM ili nemoj gledati tekmu na svaki potez samo kuknjava. Onaj pise kaze nas narod ne voli da mu se namece da se stavio ulaz 3KM protiv iskre bilo bi nas bruku manje. To nazalost i jest tacno, sadaka narod. Daj dzabana sve. Daj Drobarova, Dzafica itd al nemoj bgt da se latim novcanika ni 3KM. Ali buduci da ti smeta i story sa pivom jasno je da ces iskritikovat svaki potez uprave. Vjerovatno sad cekas da vidis cijene sezonskih da se raskukas odmah i puknes par postova. Nisam ja fulao poentu, sadaka narod.
Furas pricu - Svi na istoj strani. Ne gospodo. Nismo svi na istoj strani. Ima dobar dio nasih navijaca kojima je 120KM ogromna cifra, a bit ce i cifra od 10-15 KM za pojedinacne ulaznice velika.
Ne gledati na neku situaciju iskljucivo iz svoje perspektive. Evo ja mogu sebi priustiti sezonsku za 120. Ali nije li primjer gdje si otvorio kapije, ovih par puta, ili si smanjio cijene i dobio povratnu 'informaciju' u cinjenicu da nas nije bilo 2500-3000 nego 5000.
A i to bi se mogla dici brojka, uz pozitivan hajp koji je trenutan i nize cijene.
Ali kravu boli ****. Zasto zato sto je ona svakako "sa druge strane", ni sama ne znajuci kako se nasla na poziciji na kojoj je.
I ne gurajte investiciju Mirvica u startu kao zivi stit za sve moguce kretenluke i debilizam ovih operativaca.
Ovo je do ovih operativaca, i njihove pogubljenosti.
- FKS -
-
- Kontakt:
Bas tako,nece nista zaraditi a brukaju se bezveze samo.Umjesto da se radi na promociji da svake godine imamo sto vise clanova oni tjeraju...Sljedece godine poslije svega necemo biti ni blizu ove sadasnje cifre
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 jun 2022, 12:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Tobejarabi ja sinoc sanjam da skidaju krov sa tribine a ne da stavljaju. Jos ja izvadi telefon i opali 2-3 slike reko na forum da stavim.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sa koje tribine? Da nisu sa grbavica skidali da prebace?VelezoviNavijaci je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:12Tobejarabi ja sinoc sanjam da skidaju krov sa tribine a ne da stavljaju. Jos ja izvadi telefon i opali 2-3 slike reko na forum da stavim.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće biti preko 1000 KM
Bilo bi cuj majica 30KM pa nije nike. Jbt kakva se polemika digla show. Nemojte gledati i pustiti da vas neko levati i to je to.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:07Poslovanje nasih ljudi u drzavi generalno je na amaterskom nivou, neznanje, neiskustvo poslovanja za ozbiljnim ljudima, sve je to svakako sitnicarenje, odnosno carsijsko-mahalsko-minder trgovanje "danas da mi je cenera zaradit, sucur Allahu, da se ima za cekera, sutra cemo vidjet opet sta cemo kako cemo." Nikad nismo odmakli od toga, niti smo sposobni. Zato i niko ne dolazi u BiH od ozbiljnih firmi da posluju, jer im je lakse da naord ide njima, a ne u obrnutom smjeru. 2,3,5 KM je nebitna cifra, al to se ne radi na ovakvim stvarima, nego dignes 5 maraka na majicima, na dresovima ili suvenirima nekim itd., pa pokrijes te neke troskove, ko da su milijonski jbte, nije sad da im treba, nisu u finansijkim problemima ko kone, pa da iscu od svojih navijaca. I kakva ce zarada tu biti, 2,3 milje i ofiraju se zbog toga. Al ko nam je u klubu odgovoran za poslovanje, ne cudi me ovakve stvari. Jedan korak naprijed, dva nazad, zna Bosnjo.
-
- Kontakt:
samoSA je napisao/la: ↑26 jun 2022, 08:58
Clan se ne postaje da bi imao neke benefite,ti si clan 7 god ja sam 45 pa nikad nisam gledao te neke pogodnosti cak i kartu kupim bez te clanske.Klub treba da "zadje" u skole,sekcije,da promovise po gradu i da "mami" djecu na bilo koje nacine da zavole klub,postanu clanovi.Dug je to proces ali kad krene tesko ga je zaustaviti,trenutno se malo radi na tom pitanju
Prva mi je iz 1974 g(bila 12 dinara). Da li je clanska ili godisnja ne znam. Upravo to namamili me

Sad je hvala Bogu i Gosp.Mirvicu na pomolu ozdravljenje i treba podrzati. Ono sto mi se ne svidja je drasticno povecanje cijena ulaznica, nadam se da ce se to korigovati. Traziti benefite zato sto si clan mi malo bez veze, a ni Uprava nije trebala izlaziti sa tim benefitima(izuzev smanjenje cijene godisnje,popusta u FAN shopu i prava kupnju karata).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Majice one ne vrijede svakako vise od 15 KM po kvaliteti i Errea-in dres ne moze vrijediti 60 KM, maksimalno 40 KM za nase trziste. Ipak je to Errea.keli je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:32Bilo bi cuj majica 30KM pa nije nike. Jbt kakva se polemika digla show. Nemojte gledati i pustiti da vas neko levati i to je to.Stroj1946 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 12:07Poslovanje nasih ljudi u drzavi generalno je na amaterskom nivou, neznanje, neiskustvo poslovanja za ozbiljnim ljudima, sve je to svakako sitnicarenje, odnosno carsijsko-mahalsko-minder trgovanje "danas da mi je cenera zaradit, sucur Allahu, da se ima za cekera, sutra cemo vidjet opet sta cemo kako cemo." Nikad nismo odmakli od toga, niti smo sposobni. Zato i niko ne dolazi u BiH od ozbiljnih firmi da posluju, jer im je lakse da naord ide njima, a ne u obrnutom smjeru. 2,3,5 KM je nebitna cifra, al to se ne radi na ovakvim stvarima, nego dignes 5 maraka na majicima, na dresovima ili suvenirima nekim itd., pa pokrijes te neke troskove, ko da su milijonski jbte, nije sad da im treba, nisu u finansijkim problemima ko kone, pa da iscu od svojih navijaca. I kakva ce zarada tu biti, 2,3 milje i ofiraju se zbog toga. Al ko nam je u klubu odgovoran za poslovanje, ne cudi me ovakve stvari. Jedan korak naprijed, dva nazad, zna Bosnjo.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, benko21, bhfanatic14, Burberry46, Google Adsense [Bot], mnon46, NazorUso, NeSamSafetee, Posejdon, rimljanin90, sarajevo19461987, Sazg, Seipronto i 153 gosta.