FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
83
36%

Ukupno glasova: 230

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 26 jun 2022, 01:16

Hajdeee je napisao/la:
26 jun 2022, 00:57

Los ti spin. Plitak.
A vidjet cemo, na zalost, ubrzo ili da spinujes i branis je iz licnih razloga, ili ne vidis od drveta sumu.

Neki su ovdje i Sabrinu zivotom branili...pa...
Dok ja zagovaram i iskazujem postovanje na razlicita misljenja, neko za to nema postovanja i iskazuje predrasude. Dok je dobro ja cu uvijek podrzavati, kad ne valja kritikovati i to je to.

To sto licno gledam nesto sa pozitivne strane, a ne kroz prizmu loseg i negativnog ne znaci nista licno, samo ja bih bio jako nesretan covjek da mi ovakve i slicne stvari smetaju jer bih u svemu tome pronalazio negativu.

Pritisak je uvijek dobar, poslusala vas je za oblacenje, danas sutra mozda i za ovo, za cijene karata, sezonskih i sl :thumbup:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 jun 2022, 01:18

Za koga ce potpisati Edin Dzeko?
- FKS -

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jun 2022, 01:19

Tacno mi se nekad cini da ovdje pisu i navijaci Borca,Zrinjskog... evo zasto:
1. Ne vjerujem da je nekom ko je na forumu 1-2-je god.(dakle int.) problem 5KM. Ne kazem da nema takvih, ali ti nemaju pristup internetu i za njih imam empatiju, ne bi mi bio problem pogurati ih(ali onda fakticki nemaju mogucnost gledati). Mozda nije ok pricati, ali neki koji su mi trazili da ih poguram za clansku ili ulaznicu dolazili u markiranoj odjeci, pa i autima(a ja ni vozacke nemam :rol: ).
2. Kritikovati zenu kako je obucena, sta objavljuje na drs.mrezama je papanluk. Da je pokrivena bilo bi sto je pokrivena. Treba paziti da nam se poslije prve naredne DK(aBd 22/23) ne desi da dodje do kolapsa, a desavalo se. To da,ali nije tu Gosp.Nam, nego Gosp. Mirvic.

Kao penzioner i nisam bas solventan, ali snaci cu se za clansku i godisnju. Sumnjam da cu gledati 50% utakmica . Kao navijac smatram da kad stvari idu dobro treba pogurati Klub. Ne mislim pogurati Klub radi bilo kojeg uposlenika, nego radi Gosp. Mirvica koji spasi Klub od gasenja. Dvije god. sam s pravom bojkotovao(pare bih dao za uhljebe uposlenike i igrace), sada vidim svjetlo na kraju tunela i vidim 15-16 igraca iz Akademije na pripremama.
Radi Akademaca cu pusiti jednu cigaru manje :urnebes: 365x0,25= 90 KM, bit ce dovoljno.
Ko moze nek pogura Klub, ko ne moze pomoc ce mu Sjever garant.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jun 2022, 01:24

leo1946 je napisao/la:
26 jun 2022, 01:10
Jel ovo za placanje utakmica oficijalno za sve il samo za neclanove? Ne vjerujem da ce clanovi placati pa makar osim ako nisam sta omasio :D
Trenutno je za sve, kupio sam kad je izašla ponuda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 jun 2022, 01:30

Ma vjerovatno clanovi nece placati ove pripremne, jos jednom su pozurili sa objavama. Samo sacekajte dan-dva da neko ismiru prenese utiske i misljenja za to placanje.
Nema logike placati kad je to jedna od pogodnosti clanstva.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 26 jun 2022, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 jun 2022, 01:31

Tih 5KM je ka.rina od problema koji ce nas neminovno lupiti poput samara vrlo izvjesno vise puta, ako "ova" nastavi ovako.
Na zalost uskoro slijedi nastavak.

5KM za dvije tekme svoga kluba je nebitna stvar. Halalolsum i to sto su pregazili ono sto su sami naveli kao pogodnost za clanove.

Evo ja kao aktivni clan im halali to, i platit cu vrlo rado da gledam te utakmice.
Puno veci problem je sto dosta ljudi ne vidi poentu problema. A vidjet ce ga poslovicno kasno. Kao svaki put do sada. Vjerujem samo u Fedju i igrace, da ce ublaziti i anulirati amaterizam administracije.
- FKS -

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 26 jun 2022, 01:44

Hajdeee je napisao/la:
26 jun 2022, 01:31
Tih 5KM je ka.rina od problema koji ce nas neminovno lupiti poput samara vrlo izvjesno vise puta, ako "ova" nastavi ovako.
Na zalost uskoro slijedi nastavak.

5KM za dvije tekme svoga kluba je nebitna stvar. Halalolsum i to sto su pregazili ono sto su sami naveli kao pogodnost za clanove.

Evo ja kao aktivni clan im halali to, i platit cu vrlo rado da gledam te utakmice.
Puno veci problem je sto dosta ljudi ne vidi poentu problema. A vidjet ce ga poslovicno kasno. Kao svaki put do sada. Vjerujem samo u Fedju i igrace, da ce ublaziti i anulirati amaterizam administracije.

Mislis da bi Mirvic nesto tako tolerisao. Mislis da se poslije Nama i Mirvic moze izlevatiti. Sto se Kluba tice vjerujem samo Mirvicu i igracima iz Akademije (mozda ne svima). Da se pipa sa $ zavrne bila bi bjezanija, ali prvo tuzbe.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 26 jun 2022, 02:29

Na forumu stanje redovno, kad se nema o cemu laprdati onda je problem i slika sa pivom...hudnica

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 jun 2022, 05:06

Ja da se pitam ja bi to digao na 10 km

1) Kvalitet igraca koje smo doveli i ss je dovoljan da se uclani minimum jos 3000 ljudi a nije se uclanilo ni 100 ljudi

2) Recimo da 200 ljudi uplati 5 km to je 1000 km sa tim parama mozes dat platu tim tipovima sto snimaju, nebitnesu pare al to ima drugu svrhu a to je da ljude naviknjavaju (samim tim i uce koristenje interneta) da ljudi sto vise kupuju online i samim tim da skine strah od online kupovin moramo edukovat ljude prvi jer kad se ljudi straha oslobode prodacemo vise dresova nego neki klubovi ulaznica za citavu sezonu

3) takodje sa vecom kupovinom vise tranzakcija i dijaspora ce vise kupovat jer ce imat vece povjerenje da su informacije sigurne kao i sajt..

Hocete Dzafica hocete drobilicu ikica itd a sad izvlacite neke akte koje klub pustio u opticaj kod kupovine clanske godisnje karte. Koda ste advokati koji rade za zelju i ili takve dusmane

Mirvicu svaka ti cas, izjava Jakirovica dovoljno govori koliko smo financiski jaki.. a i pored ta 2 igraca sto je zrinja htio jos bar 3 igraca imamo koja su skuplja i primaju vece plate

Mirvic ce od SARAJEVA napravit real madrid za bh uslove, samo se boim lopova i stranka oni kad nanjuse lovu **** ti hijene

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 jun 2022, 07:17

Halid na aeodromu vidim bacio story,mogla bi znaci ubrzo potvrda transfera.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 26 jun 2022, 07:33

Država zahtjeva i nametnula je kao obavezu uz zaprijećenu kaznu, posjedovanje lične karte. Lična karta nije vozačka dozvola ili pasoš, pa da kažeš; ne treba mi. Tu nametnutu obavezu država ne bi smjela naplaćivati, pa ipak je naplaćuje Meščini oko 20BAM. Iako sam ja, i ne samo ja, aktivni član ove države od 18-e godine (a i prije) i redovno plaćam poreze, pristojbe, doprinose toj istoj državi. Da ne pominjem ratni angažman. Džaba! Opet hoće tih 20BAM za obavezu koju sami zahtjevaju. Na viđoh da se ikad iko pobunio, ali je problem dati 5BAM da gledaš ono što, navodno, najviše voliš. Neko će reći; pa to je pogodnost za članove! Naravno! Ali zar nije veća pogodnost da ti klub obezbijedi prenos iz Slovenije, nego da nađu neko opravdanje, ili realnu mogućnost da se prenos ne može obezbijediti?! Šta ti onda znači što si član? Što kaže ona alanfordovska poslovica: Treba biti bogat i zdrav, jer kad si siromašan džaba ti je što si bolestan!
Ne mogu skontati da li Ajla smeta zato što je žensko, ili što pije pivo, ili oboje?? Jasno je meni da smo mi, generalno, homofobno i ksenofobno društvo, ali spuštat se toliko nisko i komentarisati nečiji ukus, spol i izgled, ne priliči nikome, a pogotovo ne navijaču Ssrajeva. U Dojču se poljevaju pivom od predsjednika do portira. Negdje drugo teče šampanjac potocima, al eto , u našem visokomoralnom društvu, problem je što žensko pije pivo. Meni je drago što Ajla odaje utisak normalne i vesele osobe. Više volim da se zeza nego da izgleda kao da je metlu progutala. O njenoj sposobnosti vođenja kluba u okviru njenih nadležnosti, odlučivat će vrijeme, rezultati i vlasnik. Općenito u životu treba uživati. Uvijek treba biti zahvalan bogu, svemiru, sudbini ili ko u šta vjeruje, što ti je dao sposoobnost i mogućnost da voliš nekog i/ili nešto. Trošiti taj dar na komentarisanje i kritikovanje nečijeg izgleda, opredjeljenja, ponašanja i navika, samo ukazuje da taj dar ne zaslužuješ.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 jun 2022, 08:01

Ti si puko
NEMA NAZAD

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 26 jun 2022, 08:03

Ako Bog da ova ekipa u Upravi i na terenu će dušmane natjerati da vam popucaju čirevi, a nas na istoku, sjeveru i zapadu će za to baš da boli k...u-rac 💪

Igraj BORDO BIJELI OLE, OLE ❤️

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 26 jun 2022, 08:26

Ako si ti mjera normalnosti, onda mi je drago što sam "puko". Od papka to dođe ko kompliment...

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 26 jun 2022, 08:26

Trebamo i mi malo poredati prioritete, šta je bitno, a šta ne.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 jun 2022, 08:58

Jel trenira Avramovski?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 26 jun 2022, 08:58

PapirnaMarka je napisao/la:
26 jun 2022, 00:27
Realno nije stvar u 5 maraka da se daju, smiješna je cifra, al koje su onda pogosnosti aktivnog članstva? Stoji na stranici da je pogodnost besplatno gledanje prijateljskih utakmica.

slika

Ne kažem ovo zbog sebe, član sam hvala Bogu svake godine već 7 godina unazad. Kažem zbog trenutnog broja članova koje imamo i načina na koji ćeš ih privući sljedeće godine. Kako nekom prosječnom navijaču koji se učlanio sad prvi put ili koji je obnovio članstvo nakon 5 godina reći koja je to pogodnost koju je dobio sa tih 20 maraka što je dao? A kod nas je narod takav uvijek u fazonu "a gdje sam tu ja i šta imam ja od toga".

Člansku ću svakako uzeti i naredne godine aBd, al pitanje je koliko će još osoba koje su se sad kolebale opet obnoviti članstvo. Jedino da molimo Boga da opet kone neku svoju akciju pokrenu pa da se zainatimo.
Clan se ne postaje da bi imao neke benefite,ti si clan 7 god ja sam 45 pa nikad nisam gledao te neke pogodnosti cak i kartu kupim bez te clanske.Klub treba da "zadje" u skole,sekcije,da promovise po gradu i da "mami" djecu na bilo koje nacine da zavole klub,postanu clanovi.Dug je to proces ali kad krene tesko ga je zaustaviti,trenutno se malo radi na tom pitanju

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 jun 2022, 09:04

Ne postajemo ti, ja, jos cca dvije hiljade bolesnika kojim je svejedno i koji dolaze na sve tekme itd. Al sta je s ovim novim ljudima, koje su mozda navukli pricom da ce sad imat besplatne pripremne tekme? I sta ce taj novi rec, nek yebu mater, nit cu im kupit utakmice nit produzit clansku? I izgubis odredjeni broj clanova, mahom one koji su se uclanili iz inata jer su kone imale akciju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 jun 2022, 09:27

95% coanova nisu ni znali ce prijateljske se utakmice prenosit a kamoli da su se maksuz radi prenosa prijateljski utakmica registrovali..

4-5 k ljudi se regustrovali cisto radi kluba i ljubavi 2 hiljada jer je zeljka radila donacija kroz clanstvo (prosili) i mozda 500 radi snizenja na dresove dzabne prenose prijateljskih utakmica i 100 tinjak navijaca zelje zrinjskig veleza ( dusmana da imaju kakav takav pristup infirmacijama itd))

Clanska se uzima jer to ti je licna kartA ne karta za snizenje ili kupon za dzabnu kuhinju

EdinDinoDBR
Kontakt:

Post Postao/la EdinDinoDBR » 26 jun 2022, 09:33

Lakoste je napisao/la:
26 jun 2022, 07:26
Ti buraz nisi dobar, što toliko hejtas nije mi jasno fkt....
I kad sam patio u tvoje ime sam se kleooo!!!!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”