Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da li ti stvarno mislis da ce ti neko ovu ponjavu čitati? Hajde bježi... Čestitam stogodišnjicu!
Čovjek pisao post čitavu noć hahahah
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
NerminFatic je napisao/la: ↑26 jun 2022, 07:57Vrapcici pokusali oponasati Zeljin vatromet za stotu godisnjicu kluba!Jedno 25-30% su dobacili od one sile Zeljinih navijaca, ali nejse, sretna i vama godisnjica!
![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ma brate ovo je Copy - paste sa jednog hrvatskog portala koji obitava na području Hercegovine. Ima članak može se pročitat
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Vrela je nedjelja, 2022. godina, Velež je u životu i slavi svoj 100 rođendan. Veoma malo klubova je uopšte dostiglo te godine, a jubilej je mnogo veći i značajniji kada se uzme u obzir šta je klub preživio tokom jednog stoljeća postojanja. Godine boli, patnje, radosti, prkosa i ponosa. Njegova se zvijezda neće gasiti...
Neka je sretan starče naš!

Neka je sretan starče naš!

-
- Kontakt:
Tokom proslave 100. rođendana FK Velež u Mostaru došlo je do manjeg incidenta na Brkanovom brdu, a prema informacijama iz policije sukob su izazvali navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi.
Deset minuta poslije ponoći policijski službenici su po prijavi mještana izašli na teren, te na 500 metara od mjesta događaja zatekli tri muške osobe koje su pokušavale pobjeći u nepoznatom pravcu. Svi su imali navijačka obilježja.
Prvobitno su izjavili da su šetali do Brkanovog brda da gledaju vatromet, a nakon što su policijski službenici došli na mjesto prijave i gdje se incident desio, saznali su da se malo prije ponoći u spomenuto naselje dovezlo pet privatnih automobila te da je iz njega izašla veća grupa muškaraca - navijača Zrinjskog.
Navodno su počeli s paljenjem baklji i imali su palice u rukama, nakon čega su krenuli prema kućama i uzvikivali: "Gdje ste Bošnjaci, da vas bijemo, hajde izađite." Spomenute informacije su zabilježene u službenom zapisniku.
Tri vozila su ostala na spomenutoj lokaciji, dok su se dva udaljila u pravcu grada. Ostali vozači i suvozači su pobjegli u pravcu šume i policija ih nije pronašla.
Jadnici..
Deset minuta poslije ponoći policijski službenici su po prijavi mještana izašli na teren, te na 500 metara od mjesta događaja zatekli tri muške osobe koje su pokušavale pobjeći u nepoznatom pravcu. Svi su imali navijačka obilježja.
Prvobitno su izjavili da su šetali do Brkanovog brda da gledaju vatromet, a nakon što su policijski službenici došli na mjesto prijave i gdje se incident desio, saznali su da se malo prije ponoći u spomenuto naselje dovezlo pet privatnih automobila te da je iz njega izašla veća grupa muškaraca - navijača Zrinjskog.
Navodno su počeli s paljenjem baklji i imali su palice u rukama, nakon čega su krenuli prema kućama i uzvikivali: "Gdje ste Bošnjaci, da vas bijemo, hajde izađite." Spomenute informacije su zabilježene u službenom zapisniku.
Tri vozila su ostala na spomenutoj lokaciji, dok su se dva udaljila u pravcu grada. Ostali vozači i suvozači su pobjegli u pravcu šume i policija ih nije pronašla.
Jadnici..
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne postajemo ti, ja, jos cca dvije hiljade bolesnika kojim je svejedno i koji dolaze na sve tekme itd. Al sta je s ovim novim ljudima, koje su mozda navukli pricom da ce sad imat besplatne pripremne tekme? I sta ce taj novi rec, nek yebu mater, nit cu im kupit utakmice nit produzit clansku? I izgubis odredjeni broj clanova, mahom one koji su se uclanili iz inata jer su kone imale akciju.
95% coanova nisu ni znali ce prijateljske se utakmice prenosit a kamoli da su se maksuz radi prenosa prijateljski utakmica registrovali..
4-5 k ljudi se regustrovali cisto radi kluba i ljubavi 2 hiljada jer je zeljka radila donacija kroz clanstvo (prosili) i mozda 500 radi snizenja na dresove dzabne prenose prijateljskih utakmica i 100 tinjak navijaca zelje zrinjskig veleza ( dusmana da imaju kakav takav pristup infirmacijama itd))
Clanska se uzima jer to ti je licna kartA ne karta za snizenje ili kupon za dzabnu kuhinju
Jel se ovo nejma para
Il se mora namirit klub za ova pojacanja
Il mozda nas komsije kopiraju
Vrijeme ce pokazat
95% coanova nisu ni znali ce prijateljske se utakmice prenosit a kamoli da su se maksuz radi prenosa prijateljski utakmica registrovali..
4-5 k ljudi se regustrovali cisto radi kluba i ljubavi 2 hiljada jer je zeljka radila donacija kroz clanstvo (prosili) i mozda 500 radi snizenja na dresove dzabne prenose prijateljskih utakmica i 100 tinjak navijaca zelje zrinjskig veleza ( dusmana da imaju kakav takav pristup infirmacijama itd))
Clanska se uzima jer to ti je licna kartA ne karta za snizenje ili kupon za dzabnu kuhinju
Jel se ovo nejma para
Vrijeme ce pokazat
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sta ces kad je to jace od njih jaraneMostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 10:58Tokom proslave 100. rođendana FK Velež u Mostaru došlo je do manjeg incidenta na Brkanovom brdu, a prema informacijama iz policije sukob su izazvali navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi.
Jadnici..
sta ce oni biti, njih nije prebio samo onaj ko nije ni pokusao
sretan rodjendan Velezu i Rodjeni samo jako
-
- Kontakt:
@RondoMo k'o da se niste zasitili proslava a 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
svrakino1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 06:57Sretan rođendan Rođeni
@Only brate sretan rođendan tvom Velezu
Hvala puno rajaVanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 07:30Klubu, navijacima, simpatizerima i forumasima Veleža, zelim sretan 100-ti rodjendan i BRAVO na vatrometu..![]()
Ostavicu u amanet mom nasljedstvu ,da prijatelju @Onlyu cestitaju kada bude 200-ti rodjendan ,kao sto sam i ja preuzeo od mojih da cestitam danasnji...
@Only brate,od srca cestitke...![]()
Nek ste mi živi i zdravi
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
100 proslava nam je duplo bolja od Zeljine i Hajdukove zajednoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 15:09
Realno
1. BBB
2. Grobari
3. Red Army
4. Torcida
5. Manijaci
6. Armada
7. Delije
8. Robijaši
9. Komiti
10. Kohorta
Zašto su Delije broj 7? Zato sto smo ih mi i u Mostaru i u Beogradu *******

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ili si bolestan ili poremećen nema treće opcije.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:10Ne postajemo ti, ja, jos cca dvije hiljade bolesnika kojim je svejedno i koji dolaze na sve tekme itd. Al sta je s ovim novim ljudima, koje su mozda navukli pricom da ce sad imat besplatne pripremne tekme? I sta ce taj novi rec, nek yebu mater, nit cu im kupit utakmice nit produzit clansku? I izgubis odredjeni broj clanova, mahom one koji su se uclanili iz inata jer su kone imale akciju.
Jel se ovo nejma para
Vrijeme ce pokazat
Ultrasi bacali lavove na Bosnjake na Brkanovom brdu
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Ma brate Mirvic svu ustedjevinu ispucao na ova pojacanja,nije normalan lik.Nemamo mi za kifle vise vidjet ces.Jos mjesec dva i opet pucaju tuzbe.Ne znam ni kako smo otisli na pripreme.Jbg svaka marka je bitna sad.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:10
Jel se ovo nejma para
Vrijeme ce pokazat
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:10Ne postajemo ti, ja, jos cca dvije hiljade bolesnika kojim je svejedno i koji dolaze na sve tekme itd. Al sta je s ovim novim ljudima, koje su mozda navukli pricom da ce sad imat besplatne pripremne tekme? I sta ce taj novi rec, nek yebu mater, nit cu im kupit utakmice nit produzit clansku? I izgubis odredjeni broj clanova, mahom one koji su se uclanili iz inata jer su kone imale akciju.
Jel se ovo nejma para
Vrijeme ce pokazat
Hulahopka je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:32Ma kakvi investitori,kakvi bakraci. Lažu narod,fol.treba vremena ne može se upumpat novac odmah. Ublehasi obični.. ko da smo na grani rasli.CiroDiMarcio je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:30Jos nesto vise od 24 sata da skupstine, a nigdje ovih boomova od neki dan..
Jelde jos malo da se strpimo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:39100 proslava nam je duplo bolja od Zeljine i Hajdukove zajednoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jun 2022, 15:09
Realno
1. BBB
2. Grobari
3. Red Army
4. Torcida
5. Manijaci
6. Armada
7. Delije
8. Robijaši
9. Komiti
10. Kohorta
Zašto su Delije broj 7? Zato sto smo ih mi i u Mostaru i u Beogradu *******
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Rođeni cestitam vam 100 rođendan Veleza i svaka cast na sinosnjoj proslavi bilo je sjajno 

Lik je bas zestok bildeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:46Ma brate Mirvic svu ustedjevinu ispucao na ova pojacanja,nije normalan lik.Nemamo mi za kifle vise vidjet ces.Jos mjesec dva i opet pucaju tuzbe.Ne znam ni kako smo otisli na pripreme.Jbg svaka marka je bitna sad.svrakino1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:10
Jel se ovo nejma para
Vrijeme ce pokazat
-
- Kontakt:
Takodje cestitke za rodjendan. Ali molim te sledeci put namlatite ta nepozvana ****, da zapamte dobro, da to sto su "konstutivni" ne daje im za pravo da ne pozvani dolaze na rodjendan velikana.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 11:35svrakino1921 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 06:57Sretan rođendan Rođeni
@Only brate sretan rođendan tvom VelezuHvala puno rajaVanja8 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 07:30Klubu, navijacima, simpatizerima i forumasima Veleža, zelim sretan 100-ti rodjendan i BRAVO na vatrometu..![]()
Ostavicu u amanet mom nasljedstvu ,da prijatelju @Onlyu cestitaju kada bude 200-ti rodjendan ,kao sto sam i ja preuzeo od mojih da cestitam danasnji...
@Only brate,od srca cestitke...![]()
Nek ste mi živi i zdravi

Tuzla City / Sloga Simin Han