E tad bi bas haos bio
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 08:47Avramovski ima lakše treninge jer je baš nezgodnu povredu dobio kad je igrao u Banjaluci. Ko zna iole o povredama jasno mu je koliko se teško liječi ruptura mišića sa tim se baš pažljiv mora biti.
A to da će otići negdje jer nema Vasoskog nema šanse. Momak je na zimu kad je trebao doći imao usmeni dogovor sa nama da dolazi nakon čega su ga kontaktirala još 2 kluba od kojih mu je jedan nudio duplo veću platu, al je on odbio jer nije htio nas da izradi. Korektan i igrač i čovjek.
na čemu nisiSamozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:36PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 08:47Avramovski ima lakše treninge jer je baš nezgodnu povredu dobio kad je igrao u Banjaluci. Ko zna iole o povredama jasno mu je koliko se teško liječi ruptura mišića sa tim se baš pažljiv mora biti.
A to da će otići negdje jer nema Vasoskog nema šanse. Momak je na zimu kad je trebao doći imao usmeni dogovor sa nama da dolazi nakon čega su ga kontaktirala još 2 kluba od kojih mu je jedan nudio duplo veću platu, al je on odbio jer nije htio nas da izradi. Korektan i igrač i čovjek.
DRAGI BOZE, MOLIM TE SACUVAJ FKS OD OVOG "PLAVOG"
Ne, ne govorim o ovom dobrom covjeku(vrijeme ce pokazati), govorim o ovom:
- Stoper Crnogorac (ni prezime mu ne znam,koliko ostavi traga) porodicni problemi, ode u Sutjesku i bi najbolji igrac CG
- Oremus odigrao poluvrijeme protiv Celtica i 4 god na sisi kase FKS, pa tuzba cim je presusilo
- Cmiljanic, Bodul,Bagaric... nastavi niz
- Pa Crepulja (Krepulja) ozdravio u FKS i odigrao 3 mjeseca dobro i put Rumunije
- Stepanov, Ikande....
Benjaminje Benjo Tataru za sve pobrojane ti si ljudina, daleko ti kuca
DRAGI MOJI PITARI CUVAJTE SE OVIH KOMENTARA "DOBAR COVJEK", ako mislite da ste rahat.
Nista licno @PapirnaMarka, samo sam iskoristio ovo plavo kao reper. Vjerujem Ti.
I ja sam ga prvi tjerao, ali hebi su za par dana 32 godine, ne mora nesto ganjati angazman, mogao je komotno sjediti i da mu kapa plata jos godinu dana. Mislim da je i vise nego korektan ovaj potez (ako se ispostavi da je to to)MortemHz je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:20Razumijem ja njega u smislu da je loš i to, 95% nas isto govori i tjera ga godinu dana ali ovdje nije to poenta nego izbor između 12 plata i loža ili 4 plate i da ga više ne gledamo. Ja mislim da je izbor jednostavan.
Nije brate ni po cemu duzan da potpise raskid i da se odrekne bas fini para.Nek ima 5000 KM platu to je 60.000 KM za ovu godinu dana ugovora.Sto Morto kaze,bolje 4 plate i da ga vise ne gledamo,nego 12 plata i da sjedi na tribinama.Znaci 2/3 ili 8/12 plata nam je oprostio cisto iz svoje dobre volje.Sasvim korektno i hvala muFCUM je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:54Sta je korektno ovdje od njega ? Igrat ce u drugom klubu, i dobit ce 4 plate od nas. Uhljeb najveci od svih i najbezobraznijiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2022, 09:49Veoma korektno i od nas i od njega
Dupovac?Palic?Oremus?
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:54Nije brate ni po cemu duzan da potpise raskid i da se odrekne bas fini para.Nek ima 5000 KM platu to je 60.000 KM za ovu godinu dana ugovora.Sto Morto kaze,bolje 4 plate i da ga vise ne gledamo,nego 12 plata i da sjedi na tribinama.Znaci 2/3 ili 8/12 plata nam je oprostio cisto iz svoje dobre volje.Sasvim korektno i hvala muFCUM je napisao/la: ↑27 jun 2022, 10:54Sta je korektno ovdje od njega ? Igrat ce u drugom klubu, i dobit ce 4 plate od nas. Uhljeb najveci od svih i najbezobraznijiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 jun 2022, 09:49
Veoma korektno i od nas i od njega
Dupovac?Palic?Oremus?
Ma laže raja, valjda im dosadno, prave se insajderi nekakvi. Tako su i za Drobarova pričali da je pokidao ligamente, a čovjek trenira regularno.
95 posto su lazi ovdje , fol insajderske
Bogati, nevezano za FKS, šta znači ovo "reper"? Eminem? Dr Zo? Vidim koriste ovdje ljudi cestoSamozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:36PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 08:47Avramovski ima lakše treninge jer je baš nezgodnu povredu dobio kad je igrao u Banjaluci. Ko zna iole o povredama jasno mu je koliko se teško liječi ruptura mišića sa tim se baš pažljiv mora biti.
- Stoper Crnogorac (ni prezime mu ne znam,koliko ostavi traga) porodicni problemi, ode u Sutjesku i bi najbolji igrac CG
- Oremus odigrao poluvrijeme protiv Celtica i 4 god na sisi kase FKS, pa tuzba cim je presusilo
- Pa Crepulja (Krepulja) ozdravio u FKS i odigrao 3 mjeseca dobro i put Rumunije
- Stepanov, Ikande....
DRAGI MOJI PITARI CUVAJTE SE OVIH KOMENTARA "DOBAR COVJEK", ako mislite da ste rahat.
Nista licno @PapirnaMarka, samo sam iskoristio ovo plavo kao reper. Vjerujem Ti.
To ti je tacno prvo mu je pukao misic prva povreda ona, ova nova povreda je istezanje misica a drobarov je malo zezno zglob
Primjer, pokazatelj. Referentna tacka.JVVVST je napisao/la: ↑27 jun 2022, 13:05Bogati, nevezano za FKS, šta znači ovo "reper"? Eminem? Dr Zo? Vidim koriste ovdje ljudi cestoSamozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:36PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 08:47Avramovski ima lakše treninge jer je baš nezgodnu povredu dobio kad je igrao u Banjaluci. Ko zna iole o povredama jasno mu je koliko se teško liječi ruptura mišića sa tim se baš pažljiv mora biti.
- Stepanov, Ikande....