To se i znalo da vam je imovina ono sto nudite normalno da nece ulagati u tim i vracat dugoveJugJugJug je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:53Twbra dobar si momak Boga mi. Mi nudimo brate imovinu i imamo sta. Ovo nece biti neka sitna lova. Covjek pravi tribine i uzima poslovne na.koncesiju. Vi ste nudili muda da se ne ugasite da vas spasi. To je razlika. Opustite se. Spavajte
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Dodji, podojki mi ga. <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:55Zasto se o Allahu brines. Trebao bi slaviti, rijesavate se svih dugova?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49Ovo ti smatram relevantnim samo ako se Allahom zakunes!OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:47
Amidja ga nagovorio da ulozi u Zelju stotine i stotine Konvertibilnih maraka.
Hoces jos informacija, babi ce i da te podojki ako treba.![]()
Ln![]()
-
- Kontakt:
Iz principaOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:53Sto ste ste mu dali poslovne prostore na stadionu i zemljiste pomocnog stadiona? Odgovori mi gdje cuo i ne cuo?Bersaga je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:51Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49
Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.
Gric gric?
Pa partner željkanov, a željkan glumi mladu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Polahko ljudi, covjek nece ulagati u sportski segment jer mu to nije porezna u SAD preporucila ali je dogovor da dugove isplati napravi stadion i kamp sto su po meni odlicni temelji za dalji razvoj kluba, on dobija koncesiju na pomocni i poslovne prostore cini mi se.
Po meni odlicna stvar, imacemo zdrave temelje sta cemo uraditi na njima do nas je.
Al cuj porezna ovo nistu istine haha i na kraju kolika je cijena pomocnog i poslovnih prostora?
Po meni odlicna stvar, imacemo zdrave temelje sta cemo uraditi na njima do nas je.
Al cuj porezna ovo nistu istine haha i na kraju kolika je cijena pomocnog i poslovnih prostora?
Al pucaju kompleksi ove glodare sa lavora
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Izvolite, mozete polj... naguzit mladu
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ipak radi grickanje hahahaaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:56Dodji, podojki mi ga. <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:55Zasto se o Allahu brines. Trebao bi slaviti, rijesavate se svih dugova?NotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49
Ovo ti smatram relevantnim samo ako se Allahom zakunes!
Ln![]()
A jel istina da ste predstavili covjeka kao strateskog partnera a da se jos niste ni dogovorili sve i niste potpisali nista? Hahahahahah

Šalu na stranu, ne može im gore biti. Možda čovjek pljune lovu, vrati dugove,dovede igrače a realno ovdje na našim prostorima nisu potrebne neke aman pare. Puno ima i do njega,ako bude zagrijan kao mirvic biće ludnica derbi idući 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Ima da se gadjamo americkim zastavama na iducem derbiju hehe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Bersaga
- Kontakt:
Dali mu da ima više imovine od vašeg kluba, amidža je amidža.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:53Sto ste ste mu dali poslovne prostore na stadionu i zemljiste pomocnog stadiona? Odgovori mi gdje cuo i ne cuo?Bersaga je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:51Hvala Zula gdje čuo i ne čuo.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:49
Jesam slagao sta? Hahahahah, e tacno muda grickate. Od investitora do strateeskog partnera aka Sabrina vjestica tinejderka. Provjereno od 51 izvora da se jedu vlastita muda.
Gric gric?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Ne znam, valjda ti baratas tim informacijama yebemu misa jaOsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:59Ipak radi grickanje hahahaaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:56Dodji, podojki mi ga. <3OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 jun 2022, 23:55
Zasto se o Allahu brines. Trebao bi slaviti, rijesavate se svih dugova?
Ln![]()
A jel istina da ste predstavili covjeka kao strateskog partnera a da se jos niste ni dogovorili sve i niste potpisali nista? Hahahahahah![]()
-
- Kontakt:
Sljedeca sezona ce bit Najzanimljivija sezona od osnivanja premijer lige
-
- Kontakt:
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑28 jun 2022, 00:03Covjece pa navijas za Slobodu jbt, tuzno

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Picko prijatelju, kakav si mi?
Hoće l' biti šta konkretno od ovog, reci mi? Tek sam se probudio, a vidim 10 stranica se ispisalo, gdje ću sad sve čitati...
Je li ovo pucanj u prazno ili bi moglo biti nešto konkretno?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Shipex nema ni u pola toliko kamiona, ne lupaj ako ne znas
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, MostarReds22, svemalim1, Tatamata1946 i 20 gostiju.