a gdje sam napisao da je problem? naravno da svako hoce neki povrat, pitanje samo kakav povrat.Bradao1 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 07:18sve ovo jos stoji sto sam napisao, nista jos gotovo nije dok se ne potpise. ista ova skupstina je postavila cerica, tako da u njihovu pamet se ne uzdam. To je bila bjelosvjetska sramota, valjda su naucili iz gresaka.Bersaga je napisao/la: ↑28 jun 2022, 01:10Bradao1 je napisao/la: ↑26 jun 2022, 13:05suplja prica fol nema informacija, diskretna uprava. ko nasjeda jos na te djecije price, vi ko da ne znate u kakvom mahalskom drustvu zivite, ovdje se sve sazna. informacija je ta da se patnja nastavlja a investitor jordami ko seoska mlada. brze su ljudi na mjesec otisli, nego ovaj preuzeo klub u najgoroj ligi na svijeti
sa jaranom Hulahopkom i na smetljište foruma lagano![]()
Treba sacekati da vidimo tacno kakav je to model investiranja, citam na drugom forumu spominju koncesije, izgradnju stadiona, saniranje dugova.
Meni lici kao quid pro quo sav ovaj aranzman, pozitivno je sto se maklo sa mrtve tacke, na sta ce izaci to cemo vidjeti
Usporedba abramovica sa otvorenom cek knjizicom (ulaganje u sportski segment) ili kroenke z arsenala (ulaganje u sve drugo i najskuplje karte u engleskoj)