FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A ja bih volio samo da sada bude javno to sta znaci strateski partner u ovom slucaju. Na koliko godina je ova suradnja planirana, znaci rijesit cemo se dugova? Gradit ce kamp? Hoce li se graditi stadion? U slucaju izgradnje kampa, valjda dolazi i do reorganizacije OP, dzaba nam tereni i sve ako budemo glupi kao do sad sa mladim igracima. Da li ova saradnja znaci ulaganje u fizicke stavke kluba i koristenje tj ubiranje plodova od istih? Da se razumijemo, nama sve odgovara jer smo bili pred gasenjem i ovo nam je slamka spasa, samo bih volio da nam svima bude jasno sta se mijenja ako padne daj potpis, a nadam se da ce i ti proci u najboljem redu. Samo da i to ne budemo cekali kao ovu skupstinu i odgadjali, satrasmo se cekajuci
Mislio sam na to da zvanično krene, što je i skupština najavila do kraja jula.UBIPITAR je napisao/la: ↑28 jun 2022, 08:59@Dejo on je većDejan1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 08:44Kako jednostrano kada je skupština jučer usvojila njegovo pismo namjere. A i otkud mi znamo da se jučer nije na neki način obratio pristutnima i prezentovao svoje namjere. Polako, prvo da se potpiše.NerminFatic je napisao/la: ↑28 jun 2022, 08:34Falio je dolazak Eldina jucer na Skupstinu, majka mu stara. Nekako mi bi krnjavo. Ovako pomalo ispada kao da sve radimo jednostrano i da je sve skup dobrih zelja jer covjeka nigdje, jedva da znamo kako izgleda.
On ce se morati cim prije pojaviti s nekim bar statement-om o namjerama u klubu, ako vec izbjegava medije. Mogu misliti da je imao preko firme do sada vise poziva bh.novinara ali je procijenio da je bolje da saceka skupstinu. Eto, bila je i sada cekamo Mr "Strateski"! Eldine, reci nam de!
Mi nismo svjesni koliko pozitivne energije u i oko kluba dolazi s njim. "Akcije" kluba rastu i nista vise nece biti isto. Sretno!![]()
-
- Kontakt:
Vidim na zvanicnoj onaj Srdjan Srdic odmah nesto pise, jel realno da su se sjatili odmah a pare jos nisu ni dosle.
Ako nas ista pokopa to je ovaj ciganluk naseg naroda.
Ako nas ista pokopa to je ovaj ciganluk naseg naroda.
-
- Kontakt:
Samo jedan napadac koji moze zabiti petnaestak golova u sezoni.. Nista vise ne treba..
Pročepit će negdje.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bitno je da se dugovi plate, što nama kao klubu u startu ostaje stotinjak hiljada km (manje više) mjesecno
moSa ljoŽe
- lijevapolutka
- Kontakt:
A ako imam tacnu informaciju uskoro ide i novi direktor omladinske škole. Jedan nas bivsi igrac koji živi u inozemstvu
moSa ljoŽe
Tako je
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
lijevapolutka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 09:42A ako imam tacnu informaciju uskoro ide i novi direktor omladinske škole. Jedan nas bivsi igrac koji živi u inozemstvu

MIGRANTI iz METROPOLE!
Što vas lijepo loze. Potpisani,bice potpisani,niti kakvih predstavnika grupacije,niti koga. Ko sa frizuricom iz Londona,on se bar javio video callom rekao da će uložiti 7 milijardi..
Smradu, popišan si za ovo a bit ćeš i za taj post iznad.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Sad svi mi normalni ljubitelji/navijaci kluba polahko i mirno….. kad se sve potpise SUPERIŠKA
Ako u narednom periodu neizgradimo temelje, hebo svakog investora!
Ako je istina da Covjek planira izgradit Stadion, sanirat dugove i izgradit Camp onda je to top za buducnost naseg kluba.
Naravno da su trofeji bitni al iskreno ja bih halalio naredne 2-3 sezone.. kup mozda ako imas srece u zrijebu…
Bitno je ciljat evropu i tu sto dalje to bolje, sav Cash od UEFA-e uzet na max.
Hebo i Instat titule kad nemas nista za buducnost i opet gruh!
sudci i Vico nas mogu za sekundu sjebat… kao onda kad su Svinjskom sudili penal u 90+minuti.
Put Hoffenheim-a uzeti kao primjer (mada su oni ulagali i u igrace
)
Volim te Zeljoooo

Ako u narednom periodu neizgradimo temelje, hebo svakog investora!
Ako je istina da Covjek planira izgradit Stadion, sanirat dugove i izgradit Camp onda je to top za buducnost naseg kluba.
Naravno da su trofeji bitni al iskreno ja bih halalio naredne 2-3 sezone.. kup mozda ako imas srece u zrijebu…
Bitno je ciljat evropu i tu sto dalje to bolje, sav Cash od UEFA-e uzet na max.
Hebo i Instat titule kad nemas nista za buducnost i opet gruh!
sudci i Vico nas mogu za sekundu sjebat… kao onda kad su Svinjskom sudili penal u 90+minuti.
Put Hoffenheim-a uzeti kao primjer (mada su oni ulagali i u igrace
Volim te Zeljoooo

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- LegendaIvica
- Kontakt:
Svima se nama desi da nesto bubnemo i ne ispadne tako, ali poslje toga povucemo rijec i sutimo jedno vrijeme radi stida. **** forum ali ova tvoja tvrdoglavost ce te kostati u privatnom zivotu. Samo reci „pogrijesio sam, stid me“ i to je to.
Zadnja izmjena: LegendaIvica, dana/u 28 jun 2022, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je jos prosle godine raspisao konkurs za stratesko partnerstvo tako da nije on napamet. Stratesko partnersvo vam je spajanje u interesu boljitka.
Fazon je što vas lažu,a vi padate na te fore. Vi isto ko da ste s grane pali realno da se podvaljuju te priče strateški partneri. Ko su ? Gdje si ti ljudi? Ko je potpisao s kim? Kad?LegendaIvica je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:14Svima se nama desi da nesto bubnemo i ne ispadne tako, ali poslje toga povucemo rijec i sutimo jedo vrijeme radi stida. **** fotum ali ova tvoja tvrdoglavost ce te kostati u privatnom zivotu. Samo reci „pogrijesio sam, stid me“ i to je to.
Petljaj,laži,dok se Amir ne proda jer znaju da je tu lova. To se čeka.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 28 jun 2022, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Eto tebi će neko objašnjavat ko je potpisao, gdje, šta i ko su ti ljudi! Kmeeee, kmeeeee. U rupu mišu!
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
E to je onda prava vijest, ako cemo imati rekonstrukciju OP (nadam se boljem OP nego sad) onda bi nam taj kamp i sluzio necemu.lijevapolutka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 09:42A ako imam tacnu informaciju uskoro ide i novi direktor omladinske škole. Jedan nas bivsi igrac koji živi u inozemstvu
A vidim prica se ovdje da bi dobio koncesiju na pomocni teren na odredjeni period. Sta to znaci? On moze tu graditi ili ostaje pomocni i dalje?
Ako će nam izgraditi kamp onako šta ti misliš što bi tražio pomoćni na koncesiju?CiroDiMarcio je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:19E to je onda prava vijest, ako cemo imati rekonstrukciju OP (nadam se boljem OP nego sad) onda bi nam taj kamp i sluzio necemu.lijevapolutka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 09:42A ako imam tacnu informaciju uskoro ide i novi direktor omladinske škole. Jedan nas bivsi igrac koji živi u inozemstvu
A vidim prica se ovdje da bi dobio koncesiju na pomocni teren na odredjeni period. Sta to znaci? On moze tu graditi ili ostaje pomocni i dalje?
-
- Kontakt:
Aj ba u skokovima. Ti se nasao pametan i vazan praviti. Zbog takvih ko ti i jesmo u ovakvim g**nima. Nevjerovatno kakav poltron i degenerik moras biti da pises takve stvari. Sve po nalogu.Hulahopka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:17Fazon je što vas lažu,a vi padate na te fore. Vi isto ko da ste s grane pali realno da se podvaljuju te priče strateški partneri. Ko su ? Gdje si ti ljudi? Ko je potpisao s kim? Kad?LegendaIvica je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:14Svima se nama desi da nesto bubnemo i ne ispadne tako, ali poslje toga povucemo rijec i sutimo jedo vrijeme radi stida. **** fotum ali ova tvoja tvrdoglavost ce te kostati u privatnom zivotu. Samo reci „pogrijesio sam, stid me“ i to je to.
Petljaj,laži,dok se Amir ne proda jer znaju da je tu lova. To se čeka.
kad bude za 3 godine a da se mi malo vratimo fudbalu

odlican nacin da se dodje do udarne lokacije u gradu, umjesto pomocnog moze lupiti zgrade, sopinge. Moze za male pare doci do udarne lokacije, vidi se da je covjek u americi, ko da ga je trump poducavaoDejan1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:21Ako će nam izgraditi kamp onako šta ti misliš što bi tražio pomoćni na koncesiju?CiroDiMarcio je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:19E to je onda prava vijest, ako cemo imati rekonstrukciju OP (nadam se boljem OP nego sad) onda bi nam taj kamp i sluzio necemu.lijevapolutka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 09:42A ako imam tacnu informaciju uskoro ide i novi direktor omladinske škole. Jedan nas bivsi igrac koji živi u inozemstvu

Kamp se realno pravi negdje van grada, tereni, poneki objekat, moze to fino se srediti za neke male pare.
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 23 gosta.