FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ne vjerujem da se rasprave vode sa najvecom ublehom ovog foruma.. Lik koji je 150 puta banovan, koji i sad pise sa 3-4 racuna, a pomenut je na zadnjih deset stranica 

Pročepit će negdje.
ko je u pitanju?UBIPITAR je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:00lijevapolutka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 09:42A ako imam tacnu informaciju uskoro ide i novi direktor omladinske škole. Jedan nas bivsi igrac koji živi u inozemstvu![]()

-
- Kontakt:
To je nasa neminovnost.. Ih da je izdrzati tri godine

Pročepit će negdje.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja bih kamp pravio na Betaniji
Odmah iznad zapadne tribine stadiona Kosevo
Jest da je zesca vukojebina i da ima zmija ondje
Al imaju u Americi oni strucnjaci za hvatanje zmija a imaju i oni mungosi sto se hrane zmijama
I onda iz tog naseg kampa postavit velike nase zastave koje ce vidjet one njihove budale na njihovoj istocnoj tribini
Tu bi dobili na psiholoskoj prednosti nad njima u narednih 50 godina
Al imaju u Americi oni strucnjaci za hvatanje zmija a imaju i oni mungosi sto se hrane zmijama
I onda iz tog naseg kampa postavit velike nase zastave koje ce vidjet one njihove budale na njihovoj istocnoj tribini
Interesantno je pogledati i glasilo iz Rajlovca koje ima anketu koga podrzati u ovom trenutku i kada je pred vikend bilo 48-48 brzo se nabralo da neprezaljeni predje u vodjstvo da bi mogli reci mi nismo bili za to.
Posebnu pažnju treba obratiti na te ljude da se opet nebi desilo da rasipaju tudje pare na PowerPoint trenere i kvazi igrace tipa Pozder, Toskas, Elzner, gazela zvana Jazvic i svaka susa koje su kvazimenadzeri dovodili.
Samo stavljati one kojima je Zeljo prioritet a ne samopromocija.
Jos malo pa da gospodin Diglisic pokaze sta je sistem i kako se ljestvica visoko podize.
Posebnu pažnju treba obratiti na te ljude da se opet nebi desilo da rasipaju tudje pare na PowerPoint trenere i kvazi igrace tipa Pozder, Toskas, Elzner, gazela zvana Jazvic i svaka susa koje su kvazimenadzeri dovodili.
Samo stavljati one kojima je Zeljo prioritet a ne samopromocija.
Jos malo pa da gospodin Diglisic pokaze sta je sistem i kako se ljestvica visoko podize.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- svrakino1921
- Kontakt:
Braco
Opet se skupljaju gosti
Opet se skupljaju gosti
ja koliko znam prije pola godine smo imali sastanak sa Selimovicem za kamp na Ilidzi gdje bi njemu isplatili i dobili od opstine na koncesiju. I ima jos jedna opcija u novom gradu .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:33Ja bih kamp pravio na Betaniji
Dobar izvor info imas...KANA je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:50ja koliko znam prije pola godine smo imali sastanak sa Selimovicem za kamp na Ilidzi gdje bi njemu isplatili i dobili od opstine na koncesiju. I ima jos jedna opcija u novom gradu .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:33Ja bih kamp pravio na Betaniji

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ama kakva opcina N Grad ili IlidzaKANA je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:50ja koliko znam prije pola godine smo imali sastanak sa Selimovicem za kamp na Ilidzi gdje bi njemu isplatili i dobili od opstine na koncesiju. I ima jos jedna opcija u novom gradu .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:33Ja bih kamp pravio na Betaniji
Hocu opcinu Centar
Sad ili nikad
ma kod rijaseta na Carsijisvrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:54Ama kakva opcina N Grad ili IlidzaKANA je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:50ja koliko znam prije pola godine smo imali sastanak sa Selimovicem za kamp na Ilidzi gdje bi njemu isplatili i dobili od opstine na koncesiju. I ima jos jedna opcija u novom gradu .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 10:33Ja bih kamp pravio na Betaniji
Hocu opcinu Centar
Sad ili nikad

- lijevapolutka
- Kontakt:
Biće zvanično i bolje je da se što manje zna. Ovo sam saznao slucajno:)
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Kakav centar pashaaa ilidza caba vrelo bosne, aerodrom, dom zdravlja, hoteli, bazeni sve u par kilometara.. Gore ne moze kamion da prodje, a kamoli kamp da se pravi
-
- Kontakt:
Rekoh vam ja 

Velika stvar za klub da je napokon riješeno i ovo pitanje.Puno sreće za Diglisica. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nego da mi sad spustimo euforiju i mastanja (stadion,kamp....) da ipak ovo bude zvanicno ,mi smo Zeljo i sve je moguce da se nama desi kakvi smo pehovi .
- lijevapolutka
- Kontakt:
ne uplacuj ti jos nista

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vratimo se na period frizurice iz Londona. Ista priča bila kampovi,kule i gradovi. Liga prvaka. Potpisani video callom. Smijurija.
Nakon toga strateški partner koji si nikad nigdje pojavio. Priča polako stabilizacija kluba ne može preko noći,i opet kampovi,kule,gradovi.
Zamisli ljudi našli kao partnera a onda napuštaju pozicije,imaju obaveza. Živi bili pa vidjeli.
Ako se ne proda Amir jadna nam majka šta nas čeka. Još jedna prevara na pomolu.
Ko bi to radio na nečemu dobrom,a onda napustio klub zbog obaveza. Niko. Ali živite vi dalje u tom filmu lijepo je to.
I da,ne može niko na sjednicu. Neko će ukrasti Amerikanca. Uži krug ljudi da se ništa ne zna. Šta ce se znati,zabava za budale. Mogu ti prodat priču kakvu žele.
Nakon toga strateški partner koji si nikad nigdje pojavio. Priča polako stabilizacija kluba ne može preko noći,i opet kampovi,kule,gradovi.
Zamisli ljudi našli kao partnera a onda napuštaju pozicije,imaju obaveza. Živi bili pa vidjeli.
Ako se ne proda Amir jadna nam majka šta nas čeka. Još jedna prevara na pomolu.
Ko bi to radio na nečemu dobrom,a onda napustio klub zbog obaveza. Niko. Ali živite vi dalje u tom filmu lijepo je to.
I da,ne može niko na sjednicu. Neko će ukrasti Amerikanca. Uži krug ljudi da se ništa ne zna. Šta ce se znati,zabava za budale. Mogu ti prodat priču kakvu žele.