🗓 29. 06. 2022.
Utakmica će biti dostupna za gledanje svim navijačima po sistemu pay per view, a više informacija pronađite na našem webu.
#naprijedsarajvo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JVVVST je napisao/la: ↑27 jun 2022, 13:05Bogati, nevezano za FKS, šta znači ovo "reper"? Eminem? Dr Zo? Vidim koriste ovdje ljudi cestoSamozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:36PapirnaMarka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 08:47Avramovski ima lakše treninge jer je baš nezgodnu povredu dobio kad je igrao u Banjaluci. Ko zna iole o povredama jasno mu je koliko se teško liječi ruptura mišića sa tim se baš pažljiv mora biti.
A to da će otići negdje jer nema Vasoskog nema šanse. Momak je na zimu kad je trebao doći imao usmeni dogovor sa nama da dolazi nakon čega su ga kontaktirala još 2 kluba od kojih mu je jedan nudio duplo veću platu, al je on odbio jer nije htio nas da izradi. Korektan i igrač i čovjek.
DRAGI BOZE, MOLIM TE SACUVAJ FKS OD OVOG "PLAVOG"
Ne, ne govorim o ovom dobrom covjeku(vrijeme ce pokazati), govorim o ovom:
- Stoper Crnogorac (ni prezime mu ne znam,koliko ostavi traga) porodicni problemi, ode u Sutjesku i bi najbolji igrac CG
- Oremus odigrao poluvrijeme protiv Celtica i 4 god na sisi kase FKS, pa tuzba cim je presusilo
- Cmiljanic, Bodul,Bagaric... nastavi niz
- Pa Crepulja (Krepulja) ozdravio u FKS i odigrao 3 mjeseca dobro i put Rumunije
- Stepanov, Ikande....
Benjaminje Benjo Tataru za sve pobrojane ti si ljudina, daleko ti kuca
DRAGI MOJI PITARI CUVAJTE SE OVIH KOMENTARA "DOBAR COVJEK", ako mislite da ste rahat.
Nista licno @PapirnaMarka, samo sam iskoristio ovo plavo kao reper. Vjerujem Ti.
BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 jun 2022, 12:07No, sadašnje stanje upućuje na to da su od igrača na Dinamovim pripremama prekobrojni: Ivan Nevistić, Deni Jurić, Emir Dilaver, Amer Gojak, Gabrijel Rukavina i Antonio Marin.
treba malo prebaciti trziste
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jun 2022, 11:11Vala imamo akademaca za izvoz iz svakog godista malo je reci.Ako se dobro postupi mogli bi se pravo obogatiti kroz 3-4 godine
Samo top trenere u akademiju i sto vise dovoditi ove djece sto se isticu kao ovaj momak iz Dervente onaj Stjepanovic itd.Bilo bi jos bolje da imamo dobru skauting sluzbu(nesto je Hadzija spominjao da ce i to biti brzo)
Mirko OremušSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jun 2022, 12:40JVVVST je napisao/la: ↑27 jun 2022, 13:05Bogati, nevezano za FKS, šta znači ovo "reper"? Eminem? Dr Zo? Vidim koriste ovdje ljudi cestoSamozdravlje je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:36
DRAGI BOZE, MOLIM TE SACUVAJ FKS OD OVOG "PLAVOG"
Ne, ne govorim o ovom dobrom covjeku(vrijeme ce pokazati), govorim o ovom:
- Stoper Crnogorac (ni prezime mu ne znam,koliko ostavi traga) porodicni problemi, ode u Sutjesku i bi najbolji igrac CG
- Oremus odigrao poluvrijeme protiv Celtica i 4 god na sisi kase FKS, pa tuzba cim je presusilo
- Cmiljanic, Bodul,Bagaric... nastavi niz
- Pa Crepulja (Krepulja) ozdravio u FKS i odigrao 3 mjeseca dobro i put Rumunije
- Stepanov, Ikande....
Benjaminje Benjo Tataru za sve pobrojane ti si ljudina, daleko ti kuca
DRAGI MOJI PITARI CUVAJTE SE OVIH KOMENTARA "DOBAR COVJEK", ako mislite da ste rahat.
Nista licno @PapirnaMarka, samo sam iskoristio ovo plavo kao reper. Vjerujem Ti.
Posto si me Bogom zakleo pokusat cu ti pojasniti.
Opsta imenica, koju mozemo u gradskom zargonu prevesti kao "mjera". Moze se koristiti za materijalno i nematerijalno. Porijeklo rijeci "reper" je vjerovatno sa Zapada. To sto ti koristis sinonim govori da si "mjera" tj. "reper" za ironiju ili "duhovitost" u pokusaju. Dozvoli da forum nije samo za obrazovane, imamo i mi tu slobodu da pisemo kako govorimo, pa i da nas ne razumiju.To je nevezano za FKS,a sada u vezi FKS.
Sofranec,Oremus....- mjera(reper) za neuspjeli transfer, pa se uz njih veze ili vezalo se "dobar covjek" sa dobrim CV, a sad kontra primjeri
Rahmanovic, Kovacevic.....- uz takve se rijetko ili nikako ne veze ono "dobar covjek", a reper(mjera)su za uspjesne fudbalere FKS. Vozdra Zo.Dr.
Mladicu molim te mozes li nas informisati kad cemo moci kupiti godisnje karte. U kojem periodu(dan i sati rada), mozes i cijene, a i ne moras. Dobit cemo povecanje penzija (3,5%), tako da...
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:05Mi možemo dobar posao raditi sa dovođenjem strašnih talenata u Akademiju, ali trebamo biti brzi i efikasni. Najbolji primjer bi bio da uzmeš Danila Teodorovića iz Želje BL prije Crvene zvezde. Ako se u isto vrijeme borite, nemaš nikakve šanse, ali ako ga otkriješ dok njima još nije u planovima - na konju si.
"Mjera" za moleraj
Oko 11% povećanje penzija ove godine, prije 2 mjeseca si dobio 100 KM+ extraSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:14Mladicu molim te mozes li nas informisati kad cemo moci kupiti godisnje karte. U kojem periodu(dan i sati rada), mozes i cijene, a i ne moras. Dobit cemo povecanje penzija (3,5%), tako da...
One cijene(koje su se spominjale) MORAJU biti korigovane za ucenike, studente, djecu i zene- MORAJU![]()
Hvala,tvoj drug Mirkec![]()
Branio si i Oremusa jednom, sjecam se jaSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jun 2022, 13:30"Mjera" za moleraj![]()
Samo cu te podsjetiti moj dobri da je taj farbar @Sz radio i pisao sljedece:
- branio Kovu kad je primio ona 2 gola proti Zelje (2:2), sad ga svi velicaju
- branio Rahmana kad su svi za njega govorili da je budaletina i zivco
- prije svega branio Akademiju i Akademce (uvijek velikim slovom)
- pisao da 30.06.2021g. treba biti oprostaj od prekobrojnih, sad Vas 95% isto pise
Moram priznati:
- branio sam Sabrinu,Emira i Upravu![]()
![]()
![]()
![]()
Neko je spomenuo sredinom jula bi trebalo biti objavljeno za dresove, mozda budu i sezonske
Sezonske sutra/prekosutra a dresovi par dana prije početka sezone.