Premijer liga BiH - aktuelno

ElCartel11
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jun 2022, 13:12

killafrommanilla je napisao/la:
28 jun 2022, 12:20
k'o da pitarima nije milo sto se zeljo pomjerio makar malo s mrtve tacke :mrgreen:

sacekajte malo s nasladjivanjem, mozda ih ovaj gurne bas u provaliju a mozda ste ga i popushili, polako :lol:
Bar mi znamo da gazda milijoner ne znaci nuzno i uspjeh.
Kad Bosnjo namirise pare izlevatice rodjenu mater :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 28 jun 2022, 13:12

Nego, dokle su radovi sa travnjakom, je li ima negdje slika?

Prvo je poceo onaj u BL?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 jun 2022, 13:13

Ovaj strateski partner isti onaj sa tiktoka sto ga mali sprda za Arsenal
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 28 jun 2022, 13:15

ElCartel11 je napisao/la:
28 jun 2022, 13:12
k'o da pitarima nije milo sto se zeljo pomjerio makar malo s mrtve tacke :mrgreen:

sacekajte malo s nasladjivanjem, mozda ih ovaj gurne bas u provaliju a mozda ste ga i popushili, polako :lol:
Cuvajte i vi Ismira od ovih sarajevskih hijena. Mislim da ni Husic ne ulaze ovoliko svog novca k'o Mirvic. Ja sam se sjebao kad sam cuo uslove Dzaficu, to se moze porediti s pola klubova iz regiona sto se tice para. Covjek je spreman da ulaze i mozete profitirat, al nek' je vam je vazda jedna ruka na hadzijinoj celavoj glavi, cisto da ne padne na pamet to bosnjastvo :mrgreen:

I obuzdajte i ove zenke, samo najkvalitetnija nek mu daje pice :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 jun 2022, 13:22

Ismir treba samo da drži nadzor nad parama i gdje one idu. Ovi ostali mogu raditi onda sta hoce, jer Ismir odlucuje na kraju hoce li to kupiti ili ne.
A ne kao Nam jadnik prebaci u klub milion eurica u dobroj vjeri, da ce to ici na pojacanja i tekuce troskove, a ono islo na ugradjivanje ugovora i kupnja svakakvih gluposti, a njemu se zamazivale oči :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 28 jun 2022, 13:26

Predragovic presao u Borac

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 28 jun 2022, 13:33

svrakino1921 je napisao/la:
28 jun 2022, 10:33
Ja bih kamp pravio na Betaniji
Odmah iznad zapadne tribine stadiona Kosevo
Jest da je zesca vukojebina i da ima zmija ondje
Al imaju u Americi oni strucnjaci za hvatanje zmija a imaju i oni mungosi sto se hrane zmijama

I onda iz tog naseg kampa postavit velike nase zastave koje ce vidjet one njihove budale na njihovoj istocnoj tribini
Tu bi dobili na psiholoskoj prednosti nad njima u narednih 50 godina
:urnebes: :urnebes: :rol:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

IstocnjakSaKoseva
Kontakt:

Post Postao/la IstocnjakSaKoseva » 28 jun 2022, 13:34

BegovicRamiz je napisao/la:
28 jun 2022, 13:26
Predragovic presao u Borac
Nije njima ni bitno ko dolazi, dok su Gigovic, Bilbija, Njegomirovic i ostala klapa na zelenim livadama sirom ove drzave i dok je Vico u savezu oni ne trebaju brinut ni za buducnost ni za pojačanja

Cokituki
Kontakt:

Post Postao/la Cokituki » 28 jun 2022, 13:35

NIKOM' TE NE DAMO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 jun 2022, 13:42

. Diglisića, koji je „po američki“ okrenut isključivo stvaranju profita, kako SportSport.ba nezvanično saznaje ne zanima mnogo sportski segment kluba i daljnji razvoj toga bio bi ostavljen samom rukovodstvu. Ovog bosanskog biznismena, vlasnika firme ShipEx u SAD, ali i suvlasnika nekoliko biznisa u BiH, među kojima su Residence In by Marriott na Čobaniji u Sarajevu, Tarčin Forest Resort i brojni drugi, zanima da „u pogon“ stavi imovinu Željezničara i upravo u tom smjeru ide i njegova ponuda.

Neslužbene informacije govore da bi se ulaganja odvijala preko d.o.o. Željezničar čiji bi većinski vlasnik bio Diglisić, a određeni dio pripao bi i Udruženju građana odnosno Fudbalskom klubu. Neslužbeno, u zvaničnoj ponudi koja je stigla na adresu kluba, Diglisić se obavezao da "poravna" sve dugove Željezničara, te da napravi trening kamp i investicijama dovede stadion do 4. UEFA kategorije.

Drugim riječima, bosanskohercegovački biznisme od Grbavice planira napraviti istinskim „hramom fudbala“, ali i mjestom gdje će se na „svakom ćošku“ stvarati profit. Zauzvrat, prema neslužbenim informacijama bi dobio pomoćni teren da njemu pravi stambeni kompleks, te pravo na korištenje stadiona, poslovnih prostora i svega što izgradi ali na određeni broj godina. Koliko, zavisit će od konačnog dogovora, a od dobiti postotak bi imalo i UG i to onoliki koliko procenata bi imalo u d.o.o.

Svasta sam cuo ali da "uložis" u sportski klub a da te sportski dio ne zanima to jos nisam cuo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 28 jun 2022, 13:46

miky_hz je napisao/la:
28 jun 2022, 13:42
. Diglisića, koji je „po američki“ okrenut isključivo stvaranju profita, kako SportSport.ba nezvanično saznaje ne zanima mnogo sportski segment kluba i daljnji razvoj toga bio bi ostavljen samom rukovodstvu. Ovog bosanskog biznismena, vlasnika firme ShipEx u SAD, ali i suvlasnika nekoliko biznisa u BiH, među kojima su Residence In by Marriott na Čobaniji u Sarajevu, Tarčin Forest Resort i brojni drugi, zanima da „u pogon“ stavi imovinu Željezničara i upravo u tom smjeru ide i njegova ponuda.

Neslužbene informacije govore da bi se ulaganja odvijala preko d.o.o. Željezničar čiji bi većinski vlasnik bio Diglisić, a određeni dio pripao bi i Udruženju građana odnosno Fudbalskom klubu. Neslužbeno, u zvaničnoj ponudi koja je stigla na adresu kluba, Diglisić se obavezao da "poravna" sve dugove Željezničara, te da napravi trening kamp i investicijama dovede stadion do 4. UEFA kategorije.

Drugim riječima, bosanskohercegovački biznisme od Grbavice planira napraviti istinskim „hramom fudbala“, ali i mjestom gdje će se na „svakom ćošku“ stvarati profit. Zauzvrat, prema neslužbenim informacijama bi dobio pomoćni teren da njemu pravi stambeni kompleks, te pravo na korištenje stadiona, poslovnih prostora i svega što izgradi ali na određeni broj godina. Koliko, zavisit će od konačnog dogovora, a od dobiti postotak bi imalo i UG i to onoliki koliko procenata bi imalo u d.o.o.

Svasta sam cuo ali da "uložis" u sportski klub a da te sportski dio ne zanima to jos nisam cuo.
Bas apsurdno. Po svemu sudeci njega zanima prvenstveno imovina. Poslovni prostori na stadionu i taj pomocni teren jel.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 28 jun 2022, 13:46

Vise i ne ulazim da citam vijesti vezano za zelju, udjem ovdje znam da su pitari sve objavili, taksativno. :rol: :rol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 jun 2022, 13:50

Kao sto se i pricalo ode teren i tu se gradi zgrada,imace kontrolu nad stadionom i svim poslovnim prostorima,a nasem Zeljkanu ako kapne koja crkavica dobro je uglavnom sad su beskucnici hahah

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 28 jun 2022, 13:52

drugim rijecima, plata i dalje nece biti ali zato ide zgrada nova :clap: :clap:
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FuraMe
Kontakt:

Post Postao/la FuraMe » 28 jun 2022, 13:54

zagor1987 je napisao/la:
28 jun 2022, 13:50
Kao sto se i pricalo ode teren i tu se gradi zgrada,imace kontrolu nad stadionom i svim poslovnim prostorima,a nasem Zeljkanu ako kapne koja crkavica dobro je uglavnom sad su beskucnici hahah
:rol: :rol:
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.

SARAJEVO SIAMO NOI

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 jun 2022, 13:54

28 jun 2022, 13:15
ElCartel11 je napisao/la:
28 jun 2022, 13:12

Cuvajte i vi Ismira od ovih sarajevskih hijena. Mislim da ni Husic ne ulaze ovoliko svog novca k'o Mirvic. Ja sam se sjebao kad sam cuo uslove Dzaficu, to se moze porediti s pola klubova iz regiona sto se tice para. Covjek je spreman da ulaze i mozete profitirat, al nek' je vam je vazda jedna ruka na hadzijinoj celavoj glavi, cisto da ne padne na pamet to bosnjastvo :mrgreen:

I obuzdajte i ove zenke, samo najkvalitetnija nek mu daje pice :mrgreen:
Hebo majku vi sve znate i uslove Dzaficu i svakom od nasih igraca od Ikica pa dalje,koji kaze da je imao bolju ponudu al da mu nije bio to cilj vec da napreduje al vi sve znate ti je cudo jedni

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 28 jun 2022, 13:54

Vi ste najkompetentniji da pricate o imovini. Od imovine imaju dresove.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 jun 2022, 13:56

Znaci na pomocnom ide zgrada,dobice zeljo zemlju i kamp na koncesiju,stadion,poslovni prelazi kod Diglisica pa drage kone metra kvadratnog necete imat hahha nego jel se sad smijete koncesiji naseg kampa u Butimiru?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 28 jun 2022, 13:56

Ovaj ce im ga dublje stavit od Cerica
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 28 jun 2022, 13:58

Bojudaosinebu je napisao/la:
28 jun 2022, 13:54
Vi ste najkompetentniji da pricate o imovini. Od imovine imaju dresove.
Imamo kamp,zgradu u centru,lokal u centru dok vi za par dana necete imati nista. Dovoljno je reci ste mu sve bukvalno dali dje ce ko sa vama.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Bordo10, bvsic, Pact1921, supervizor i 26 gostiju.