harishp je napisao/la:@mirzza iritiras i to bas ono gore nego ovaj Begson.
Pises o statusu kao Ibro ga nema a ovaj drugi ima.
Ibro je cjelo vrijeme drapao i u mladoj repci,dok je ovaj i godine prebacio u Kanadskoj repci.
kad je vidio da od curlinga nema nista,preko one stvari dosao u repku BIH.
Tako da mi nemoj dva arsina i price za djecu.
Mozes srati po Ibri a Begu stitis mozda zato sto ti je blizu geografskog strateskog polozaja.Od dva kamena prema trecem.
E pa @mirzza to mozes carapancima,ovdje bogami neces.
Ti mi naso pricati o iritaciji, ko o cemu **** o postenju, covjece bolan, iritiras ovaj forum i ljude danima, mjesecima, godinama, sa svojim nedoraslim komentarima, koji nisu smijesni ni majmunu sa grane.
Jesi ti harkane, pokusao nesto da demantujes u mom postu, jesam li rekao nesto sto nije OK? Jel imamo boljeg od Asmira? Koji ti dio nije jasan?
Fino ti kazem, trkni do splita poljubi princezu i zapjevaj parolu, veca steta je izgubit Asmira jer nemamo boljeg golmana nego osrednjeg veznjaka.
Uostalom da imas oci i mozak, procito bi i vidio sta sam reko za Asmira, Dzeku i sve ostale, prvo BiH pa onda ostali, Asmir ima jos jednu sansu a to je Rumunija, nakon nje Alajhmanet da si Oliver Kahn.
Za takvim igracima vrijedi plakati, moliti, to su tipovi ala Ibrahimovic, najbolji, najperspektivniji, majstori.
Za prosjecima ne treba ko ih j.... eto ti najbolji primjer Jakupovic, dodje fala Bogu boljih golmana a Jakup neka ganja svicarske milke po planinama.
Okreni se harkane pravim vrijednostima, stavi filter na tastaturu i iskuliraj.
Jos si mlad, naucit ces. Za pocetak, ohani malo, izadji vani, popij caj, sok, pivu sta vec pijes, nije forum jedini zivot niti tastatura najbolja jaranica. Sto prije shvatis to bolje za tebe, nema veze ni sa Asmirom, Dzekom, splitskom princezom, vec sa tobom i tvojom napascu na forum.
Ukoliko cujem da se snima film Denis u bosanskoj verziji, predlozit cu te za glavnu ulogu, tu ti nema premca.
Uostalom, za kraj crtanje, arsini u repci, Asmir i Dzeko ne idu na vasar i karneval, ostaju trenirati da se izbore za mjesto a tvoja panenka cirkuza ko majmunce, shvati to.