Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Adinjo » 09 feb 2011, 20:56

mirzza je napisao/la:Sad se raspisah na Ibricinoj temi, i moram i ovdje reci par rijeci, a ticu se Dzeke i Asmira, i njihovog statusa u repci i osnovne razlike izmedju navedenih i splitske princeze.

Imamo li boljeg napadaca od Dzeke? Nemamo.

Imamo li boljeg golmana od Asmira? Nemamo.

Dzeki je prvi izostanak, opravdan od strane selektora, jbg ljudi su iskesirali brdo ojra da ga dovedu i da potopi crvene vragove.

Asmiru je vec drugi i blizi se suspenziji, Rumunija ce pokazati njegovo pravo lice i karakter, licno decko je kvalitet i treba ga pokusati zadrzati, jer nam je to rjesenje za narednih 10 godina, a dokaz za to je interes cijele engleske lige.

Naravno kako niko nije iznad drzave tako ne smije biti ni Asmir, Rumuni su pravi test i tu ce se pokazati.

Pa ni Dzeko vala ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 feb 2011, 20:59

Evo ja koji na sve strane branim dijamanta mogu vam nesto napisat....
Da ste samo vidjeli a ja sam citav dan u video kontaktu s Atlantom kako su nasi navijaci tamo tuzni sto Dzeke nema sve bi vam bilo jasno. :cry: :cry: :cry: :cry: Svi ama bas svi su tuzni i zalosni sto se eon ne pojavi a onaj cili iz MU ce igrat i doc da igra za Mexiko. To mu je bilo vrlo potrebno i sigurno veliko nazadovanje u necemu sto se obraz zove. Oni kazu daje zbog njih trebao da dodze a ako vec cili moze - moze i on. Iz Kanade doalze, voze po 16 sati, lete s Floride i citave sjeverne Ameike. Ljudima jednom sansa da ga vide i on ostade ... Meni zao zbog njih al stas sad. Onog drugog supcinu STOuKA necu ni da pominjem jer je svima vec jasno da on ne zeli vise da bude dio nas a vjerujte da nikad nije ni zelio nas dres .... Licno bih volio da ga nikad ne vidim u Zenici a seljacinu treba u 3PM mozemo mi i bez njega .....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 feb 2011, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2011, 21:02

Adinjo je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Sad se raspisah na Ibricinoj temi, i moram i ovdje reci par rijeci, a ticu se Dzeke i Asmira, i njihovog statusa u repci i osnovne razlike izmedju navedenih i splitske princeze.

Imamo li boljeg napadaca od Dzeke? Nemamo.

Imamo li boljeg golmana od Asmira? Nemamo.

Dzeki je prvi izostanak, opravdan od strane selektora, jbg ljudi su iskesirali brdo ojra da ga dovedu i da potopi crvene vragove.

Asmiru je vec drugi i blizi se suspenziji, Rumunija ce pokazati njegovo pravo lice i karakter, licno decko je kvalitet i treba ga pokusati zadrzati, jer nam je to rjesenje za narednih 10 godina, a dokaz za to je interes cijele engleske lige.

Naravno kako niko nije iznad drzave tako ne smije biti ni Asmir, Rumuni su pravi test i tu ce se pokazati.

Pa ni Dzeko vala ;)
@adinjo, slazem se, ni Dzeko, ni Sergej ni Kodro ni Spaha
@hariskp, imas sta pametno reci, tvojih danonocnih palamudjenja je sit forum, ako nemas iskuliraj brate, trkni do splita, poljubi princezu. Mani se mojih postova, srozas ih na svoj nivo, polupismenog djeteta a nije mi do rasprave sa poklopcima. Oguli jabuku, kivi, bilo sta, samo ohani od foruma.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 21:08

@mirzza iritiras i to bas ono gore nego ovaj Begson.
Pises o statusu kao Ibro ga nema a ovaj drugi ima.
Ibro je cjelo vrijeme drapao i u mladoj repci,dok je ovaj i godine prebacio u Kanadskoj repci.
kad je vidio da od curlinga nema nista,preko one stvari dosao u repku BIH.
Tako da mi nemoj dva arsina i price za djecu.
Mozes srati po Ibri a Begu stitis mozda zato sto ti je blizu geografskog strateskog polozaja.Od dva kamena prema trecem.
E pa @mirzza to mozes carapancima,ovdje bogami neces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 feb 2011, 21:14

Ili cemo suditi svima ili necemo ni jednom. Koliko god je dzeki bitno da igra protiv Uniteda,toliko je i Asmiru bitno da zadrzi jedinicu na golu (mda sam siguran da bi u svakom slucaju ostao No1) i Ibricicu da se izbori za najboljih 11 u Lokomotivi. Il svi na disciplinsku il nijedan. Nema sta gledati Dzeki kroz prste zato sto igra za City
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 21:14

Hare mudro zboris za ovog Begana i Ibragu....Nego nesto si nervoan danas, euforija ha?

Kako je bilo u skoli, sta ste danas crtali iz likovnog??

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 21:21

Analitico je napisao/la:Hare mudro zboris za ovog Begana i Ibragu....Nego nesto si nervoan danas, euforija ha?

Likovno imamo u nedelju a skole nema radnim danima.Ti to zaboravio.Inace proslu subotu ucili smo iz biolgije o analnom otvoru.To ti je u prevodu supak.Oko toga vazda sranja.
P.S ''gdje''neces biti neurozan stavio avatar Brace a brabonja ko' ibrahimson.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 feb 2011, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2011, 21:21

harishp je napisao/la:@mirzza iritiras i to bas ono gore nego ovaj Begson.
Pises o statusu kao Ibro ga nema a ovaj drugi ima.
Ibro je cjelo vrijeme drapao i u mladoj repci,dok je ovaj i godine prebacio u Kanadskoj repci.
kad je vidio da od curlinga nema nista,preko one stvari dosao u repku BIH.
Tako da mi nemoj dva arsina i price za djecu.
Mozes srati po Ibri a Begu stitis mozda zato sto ti je blizu geografskog strateskog polozaja.Od dva kamena prema trecem.
E pa @mirzza to mozes carapancima,ovdje bogami neces.
Ti mi naso pricati o iritaciji, ko o cemu **** o postenju, covjece bolan, iritiras ovaj forum i ljude danima, mjesecima, godinama, sa svojim nedoraslim komentarima, koji nisu smijesni ni majmunu sa grane.
Jesi ti harkane, pokusao nesto da demantujes u mom postu, jesam li rekao nesto sto nije OK? Jel imamo boljeg od Asmira? Koji ti dio nije jasan?

Fino ti kazem, trkni do splita poljubi princezu i zapjevaj parolu, veca steta je izgubit Asmira jer nemamo boljeg golmana nego osrednjeg veznjaka.

Uostalom da imas oci i mozak, procito bi i vidio sta sam reko za Asmira, Dzeku i sve ostale, prvo BiH pa onda ostali, Asmir ima jos jednu sansu a to je Rumunija, nakon nje Alajhmanet da si Oliver Kahn.
Za takvim igracima vrijedi plakati, moliti, to su tipovi ala Ibrahimovic, najbolji, najperspektivniji, majstori.
Za prosjecima ne treba ko ih j.... eto ti najbolji primjer Jakupovic, dodje fala Bogu boljih golmana a Jakup neka ganja svicarske milke po planinama.
Okreni se harkane pravim vrijednostima, stavi filter na tastaturu i iskuliraj.
Jos si mlad, naucit ces. Za pocetak, ohani malo, izadji vani, popij caj, sok, pivu sta vec pijes, nije forum jedini zivot niti tastatura najbolja jaranica. Sto prije shvatis to bolje za tebe, nema veze ni sa Asmirom, Dzekom, splitskom princezom, vec sa tobom i tvojom napascu na forum.

Ukoliko cujem da se snima film Denis u bosanskoj verziji, predlozit cu te za glavnu ulogu, tu ti nema premca.

Uostalom, za kraj crtanje, arsini u repci, Asmir i Dzeko ne idu na vasar i karneval, ostaju trenirati da se izbore za mjesto a tvoja panenka cirkuza ko majmunce, shvati to.
Cuva Bog Zelju svog!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 feb 2011, 21:22

majestic24 je napisao/la:Ili cemo suditi svima ili necemo ni jednom. Koliko god je dzeki bitno da igra protiv Uniteda,toliko je i Asmiru bitno da zadrzi jedinicu na golu (mda sam siguran da bi u svakom slucaju ostao No1) i Ibricicu da se izbori za najboljih 11 u Lokomotivi. Il svi na disciplinsku il nijedan. Nema sta gledati Dzeki kroz prste zato sto igra za City

To je to. Slazem se 100%.
Da se zna, ja sam za opciju da im se sudi svima.
Svi do jednog su ispali dzukci, i siguran sam da su pali u ocima navijaca, bar nekih ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2011, 21:23

Analitico je napisao/la:Hare mudro zboris za ovog Begana i Ibragu....Nego nesto si nervoan danas, euforija ha?

jarane, crtali vasar i majmuna na kanafi, hare predlozio temu :D
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 21:25

@Jeste, sjetio se tebe i dosla mi inspiracija.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 21:26

harishp je napisao/la:@Jeste, sjetio se tebe i dosla mi inspiracija.
Ovo je bio niski udarac, lijevi aperkat....hahhahahh

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 feb 2011, 21:28

Adinjo je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ili cemo suditi svima ili necemo ni jednom. Koliko god je dzeki bitno da igra protiv Uniteda,toliko je i Asmiru bitno da zadrzi jedinicu na golu (mda sam siguran da bi u svakom slucaju ostao No1) i Ibricicu da se izbori za najboljih 11 u Lokomotivi. Il svi na disciplinsku il nijedan. Nema sta gledati Dzeki kroz prste zato sto igra za City

To je to. Slazem se 100%.
Da se zna, ja sam za opciju da im se sudi svima.
Svi do jednog su ispali dzukci, i siguran sam da su pali u ocima navijaca, bar nekih ;)
I ja sam definitivno. Treba im roknuti kazne pa nek se onda puse kako znaju i umiju. Chicarito ce isto igrati derby pa nije ni pomislio da odustane od repke. Ako cemo gledati jos na autoritet koji ima Ferguson u odnosu na Mancinija,onda je jasno da je Dzeki svejedno sto nece igrati za repku. Ja se nadam da ce veceras Ibisevic roknuti hat-trick pa ces vidjeti kako ce Dzeko sljedeci put prvi doci na pripreme.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 feb 2011, 21:29

bparena je napisao/la:Evo ja koji na sve strane branim dijamanta mogu vam nesto napisat....
Da ste samo vidjeli a ja sam citav dan u video kontaktu s Atlantom kako su nasi navijaci tamo tuzni sto Dzeke nema sve bi vam bilo jasno. :cry: :cry: :cry: :cry: Svi ama bas svi su tuzni i zalosni sto se eon ne pojavi a onaj cili iz MU ce igrat i doc da igra za Mexiko. To mu je bilo vrlo potrebno i sigurno veliko nazadovanje u necemu sto se obraz zove. Oni kazu daje zbog njih trebao da dodze a ako vec cili moze - moze i on. Iz Kanade doalze, voze po 16 sati, lete s Floride i citave sjeverne Ameike. Ljudima jednom sansa da ga vide i on ostade ... Meni zao zbog njih al stas sad. Onog drugog supcinu STOuKA necu ni da pominjem jer je svima vec jasno da on ne zeli vise da bude dio nas a vjerujte da nikad nije ni zelio nas dres .... Licno bih volio da ga nikad ne vidim u Zenici a seljacinu treba u 3PM mozemo mi i bez njega .....
Letio bi i ja do Amerike 15-16 sati i vozio se, al nema se brate, sta ces, tak'a nafaka :P :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 feb 2011, 21:32

Centre forward je napisao/la:
bparena je napisao/la:Evo ja koji na sve strane branim dijamanta mogu vam nesto napisat....
Letio bi i ja do Amerike 15-16 sati i vozio se, al nema se brate, sta ces, tak'a nafaka :P :mrgreen:
ko sto kazess nije nafake ali neise sad ce u Ze bitnije pa idemo. Nego stvarno su svi pali koji nisu htjeli. Susica sad razumijem da mu je tesko ali ZA SVE JE SAMO ON KRIV. NEMA NIKOME DOZVOLE ZA IZOSTANAK. SVI MORAJU DA SE ODAZOVU.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 feb 2011, 21:35

Kao prvo,pravi navijaci nikad nece doci samo da vide Dzeku,nego REPREZENTACIJU BOSNE I HERCEGOVINE. Dzeko nije REPREZENTACIJA. Gotovi svi su mediji postali toliko glupi,kao i svi portali...svi pricaju samo "DZEKO,dZEKO,Dzeko"...hebo vas Dzeko. Dodjem na ss.ba ono textalni prijenos utakmice Shityja. Sto tako nerade s Ibisevicem,Salihovicem,Mravcem,Misimovicem,Pjanicem i svim ostalim. Jesu li oni nesto manje vrijedni od Dzeke???

DEFINITIVNO NISU!!!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2011, 21:37

Toliko o tvojoj diskusiji, sa tobom ne vrijedi raspravljati jer neces da shvatis ni pomaknes za milimetar,
Cuva Bog Zelju svog!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 feb 2011, 21:41

bparena je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
ko sto kazess nije nafake ali neise sad ce u Ze bitnije pa idemo. Nego stvarno su svi pali koji nisu htjeli. Susica sad razumijem da mu je tesko ali ZA SVE JE SAMO ON KRIV. NEMA NIKOME DOZVOLE ZA IZOSTANAK. SVI MORAJU DA SE ODAZOVU.
Ma eto znas kako kazu: timski rad je zakon, uvijek mozes okrivit nekog drugog.Cit'o sam diskusije o tome ko je kriv ko je nije i na kraju se sve svodi na blacenje Papeta(o kojem necu da komentarisem jer kao igracku legendu ga nisam zapamtio-nazalost a kao trenera msm da s obzirom na kompletno stanje i s.ranje u kojem se nalazimo radi solidan pos'o),na trazenje izgovora o izostanku Džeksona, Ibre i Beg-ovica.Nekako sam misljenja da ako ce ova situacija rezultirati da Džekson "proradi", Beg zacementira svoju jedinicu a Ibra bude tamo negdje u Rusiji makar upola sto je bio u Splitu onda je sasvim opravdano.U svakom drugom slucaju msm da ne.II da, jos malo u auto naspi corbe pa u Zenicu :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 21:44

Nemoj @mirrza vise avatara ti tvog.
Zar je moguce da od svih tvojih postova nijedan realan i normalan nemozes izvuci.
Sve na svoj kalup i tendecizno.
Ako je neko napravio gresku ili dobru stvar.Nema tu ovaj mi je drag ovaj nije.Jednom se moze a drugom ne.
Mozda u crtanom filmu,u stvarnom zivotu ne.
@Prke ti neces ni sedam razreda skole zavrsiti ako budes oci bacao vamo.Ispast ce ti na kraju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 feb 2011, 22:02, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 feb 2011, 21:47

mirzza je napisao/la:
Toliko o tvojoj diskusiji, sa tobom ne vrijedi raspravljati jer neces da shvatis ni pomaknes za milimetar,
To ti tek sada skont'o?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ovisnik i 20 gostiju.