Profesionalci ne mogu u istu rečenicu i nisu za poređenje sa čupavim samoprozvanim stručnjakom pa nisu kolege niti oni imaju ovakvih problema. Sve je o njemu rekao Srđan Đoković
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zadnja izmjena: tm01hzne3, dana/u 30 jun 2022, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
kog turnira? još je ovo i bilo dobro kako on zna ispasti kao ratkapa amaterska kogod mu se nađe preko puta. pa lik od početka karijere je totalni underachiever,tu i tamo bljesne,no igra preglupo i totalno je nezreo dečko. lani je izgubio 0-3 od noleta polufinale,a sva 3 seta je bio al-pari ako ne i bolji. veliko su razočaranje talentirani neeuropljani odreda iako će felix imati veliku karijeru,no ni blizu što je trebalo biti.
Grčki derbi,ovog puta nadam se da Tsitsi dobija i nastavlja krčiti najbolji plasman u karijeri na Wimblyu
Nadal ovo ne može osvojit kad bi ispalo prvih 20 nosioca, smiješan je, servis neprecizan i preslab, nikakav
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni je Shapo jedan od drazih tenisera za gledati ali blago receno nije bas dobar u glavi
godio bi mu neki psihijatar i kvalitetniji trener
godio bi mu neki psihijatar i kvalitetniji trener
Don't believe the hype.
A dje nadje ovu budalu
Nole je u odlicnim odnosima sa cupom,Srki je pukotina.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Zamisli ti on Novaka naziva Djokovic, evo ne znam jel to nekoga vrijedja, jel ovome ocu mu smeta prezime koje nosi, mozda mi volio da se preziva Srdjan Nole
Da seljacina zna ista o komentatorskom poslu, posebno teniskom, znao bi da komentatori namjerno koriste sto vise razlicitih naziva za igraca da izbjegnu zvucnu monotoniju. Visko svakog igraca zove malo imenom, malo prezimenom, malo nadimkom, malo iz koje je drzave. Dakle, Novak, Nole, Đoković, Srbin, samo varijantise. Zamisli da da svakih 30 sekundi puna 2-3 sata govori samo Nole i nista drugo...
Logicno kad su partneri sa vlascu u drzavi,ona im je i dala da izgrade teniske terene
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Novax ce u njegovim godinama biti jos gori. Vec pokazuje znakove ludila.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Pa na kojem terenu igra Rafa kad mec ne pocinje, i center court i court no1 imaju krov?
na centralnom naravno. rafa i novak igraju samo na ova dva velika
- AshburtonG
- Kontakt:
On ocekuje da komentatori tokom prenosa recituju epove o uzvisenom Novaku, a nakon prijenosa odu do svlacionice i padnu mu na koljena.Finn je napisao/la: ↑30 jun 2022, 20:11Da seljacina zna ista o komentatorskom poslu, posebno teniskom, znao bi da komentatori namjerno koriste sto vise razlicitih naziva za igraca da izbjegnu zvucnu monotoniju. Visko svakog igraca zove malo imenom, malo prezimenom, malo nadimkom, malo iz koje je drzave. Dakle, Novak, Nole, Đoković, Srbin, samo varijantise. Zamisli da da svakih 30 sekundi puna 2-3 sata govori samo Nole i nista drugo...
Kakav kretenoid, prilicno sam siguran da je Djokovica sramota svog sopstvenog oca, iako ni on nije u vinklu. Medjutim, kako bi i bio ga je ovakav lik odgajao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nadala samo Kyrgios moze izbaciti prije finala, Noleta samo Alcaraz
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ispao novak

Ovaj holandjanin i dalji zivi bajku, nakon osvojenog turnira gdje je isprasio Medvedeva u finalu nastavlja impresivno da igra na travi
Dokle moze vidjecemo vec iduce kolo
Dokle moze vidjecemo vec iduce kolo
- akisarajevo92
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 jul 2022, 15:50to onaj sto ljubi i zenu i sestru i mater i baku u usta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.