Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
We are delighted to announce Mohamed Salah has signed a new long-term contract with the club! 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mo Salah, Mo Salah
Nananananaa
Nananananaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Egipatski king ostaje.Najbolja vijest ovog ljeta 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
7/10 ovaj transfer rok
Nogirat oxa i keitu pa dovesti barellu za 10/10 i titulu u eplu dogodine
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Za desetak Dana prva tekma, brzo proleti
Na to ni ja ne bih pristao
Mislim, moze cirkusant ici, ali Francuz sto dalje od Liverpoola
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
dachodachoni
- Kontakt:
slavimo slavimo ovaj divan dan 
Firmino cirkusant? Svasta se i ovdje moze procitat.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Eliott promjenio broj na dresu u 19, šteta mogao je učinit 67 iconic ko Trentov 66.
-
dachodachoni
- Kontakt:
dobro jutro moji dragi redsici, vidimo se na rostilju jedva cekam
tuzno sto moram pola forumasa sa ovog pdfa stavit na ignore
Ten toes, I done laps in the trench
[media] [/media]
Stigao i službeno.
Stigao i službeno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Liverpool are planning talks with Roberto Firmino and his representatives in the next few weeks to gauge his interest in staying at the club, with the likelihood of cashing in on him this summer if he indicates he would like to pursue a new challenge, potentially at Juventus.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Neeeeeeeegaston je napisao/la: ↑03 jul 2022, 15:16Liverpool are planning talks with Roberto Firmino and his representatives in the next few weeks to gauge his interest in staying at the club, with the likelihood of cashing in on him this summer if he indicates he would like to pursue a new challenge, potentially at Juventus.
Kakav je bio roštilj? Jel pokvarila kiša planove?
Bobby, ne lomi mi srce. Tvoj odlazak ne mogu da podnesem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.