Što se ne mogu na fritzboxu podesiti portovi za net?
Sport i TV
Re: Sport i TV
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
I niko nema konkretan dokaz. Da se razumijemo nisam njegov fan ali stvarno čovjek zna znanje.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Zna google sve.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vidi s njima na 1444, ja ti mogu pomoći jedino za ZTE i terminalne Innbox.
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Vidjecemo, dobio je pozivnicu da igra kviz uzivo u Zagrebu protiv Sofranca, Sofro je prihvatio odmah i cak ponudio da krene Obrez sa znatnom startnom prednosti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jedva čekam, Obrez treba pristati i naravno da igraju od nule.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Koji je naziv od ovih kineza, hocu da vidim kakve kanale imaju.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
-
- Kontakt:
Nesto sto nije vidjeno do sada na ovim prostorima?????
Sto se covjek izblamira a nisu ni poceli prenosi!
Sto se covjek izblamira a nisu ni poceli prenosi!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
Meni liči na neku poznatu ličnost, al ne mogu da se sjetim koju...
Konacno Engleze gledamo s normalnim komentatorima, ono sto je srpski sportklub imao su vjerovatno najgori komentatori u Evropi, sve depresivni mrtvac do mrtvaca ubiju ti zelju za ligom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kako rece Vlada u nekom podcastu, osjeca sad veliko olaksanje kako vise nije komentator jer ne strahuje kakav ce mu raspored doci na e-mail i da li ce mu tamo pisati da sutra prenosi moldavsku ili finsku ligu
i kaze, svi oni kad su dolazili na Sportklub receno im je "radit ces englesku, spansku ligu i sl. a zavrsili sa prenosima liga poput Moldavije, Finske i Litvanije"
i kaze, svi oni kad su dolazili na Sportklub receno im je "radit ces englesku, spansku ligu i sl. a zavrsili sa prenosima liga poput Moldavije, Finske i Litvanije"
Don't believe the hype.
Da li je sad najbolja opcija moja web tv? Na njoj bi trebale biti sve arene + kanal za domaću ligu?
Meni je ta MojaWebTV stekala poprilicno, lose je to odradjeno.
IPTV ima isto taj kanal za domacu ligu.
IPTV ima isto taj kanal za domacu ligu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa logično kad ti firma propadne da ces raditi slabije utakmice. Ne znam šta je očekivao kad više ne prenose špansku i englesku. Svako danas drži nekakve podcaste, kao eto on nije znao da mu sad slijedi finska i litvanija.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 14:15kako rece Vlada u nekom podcastu, osjeca sad veliko olaksanje kako vise nije komentator jer ne strahuje kakav ce mu raspored doci na e-mail i da li ce mu tamo pisati da sutra prenosi moldavsku ili finsku ligu

Ubacili nam na tvviet max sport 1 i 2 

- akisarajevo92
- Kontakt:
to se misli na raniji period prije "propadanja", kad je SK poceo sa radom jos uvijek se nije desila ovakva ekspanzija da imas prenose danske, svedske lige itd, plus svaki mec iz liga peticaTonySosa je napisao/la: ↑02 jul 2022, 14:33Pa logično kad ti firma propadne da ces raditi slabije utakmice. Ne znam šta je očekivao kad više ne prenose špansku i englesku. Svako danas drži nekakve podcaste, kao eto on nije znao da mu sad slijedi finska i litvanija.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 14:15kako rece Vlada u nekom podcastu, osjeca sad veliko olaksanje kako vise nije komentator jer ne strahuje kakav ce mu raspored doci na e-mail i da li ce mu tamo pisati da sutra prenosi moldavsku ili finsku ligu
i kaze, svi oni kad su dolazili na Sportklub receno im je "radit ces englesku, spansku ligu i sl. a zavrsili sa prenosima liga poput Moldavije, Finske i Litvanije"![]()
a i znali su mu pisati pojedinci iz Moldavije, Meksika kada vide da se te lige jos negdje prenose osim u njihovim drzavama, u fazonu "sta ce vama ovo"

niko ne prenosi toliko fudbala kao sto se radi na ex yu prostorima
Don't believe the hype.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Daj hardene koji je naziv tog kineza da vidim kakve kanale ima.Sta vise koristi liste ili MAC adrese
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.