fukara87 je napisao/la:Halo momak ne zanimaju me tvoja neka pravila, sta ti ba znas cuj Sloboda nema Sredinu e moj boze ne upucenih ljudi pricaju nesto a nemaju pojma... Nisi zanimljiv na ovoj temi i vjeruj da nemam namjeru da diskutujem stobom koji ne zna situaciju u klubu

Pravila nisu moja, to su pravila foruma SportSport.ba. Ima Sloboda sredinu, hvala Bogu, ali ne napisah ja to, nego nesto drugo. Problem je sto se realne procjene ovdje uglavnom smatraju provokacijama. Vjerovatno su moji kriteriji previsoki za vase vezne igrace, zao mi je.
Slobodi zelim da napokon pocne igrati fudbal, da se prosjek gledalaca na Tusnju broji u hiljadama, a ne jedva u stotinama. Nadam se i da vam igrac s mog avatara jos moze pomoci, a mi cemo ga na Grbavici lijepo docekati.

[/quote]
haj' fino ne za.ebajite se neka čovjek komentariše šta hoće ako se nekome ne sviđa post prijavi ili ignoriši nema smisla nekog tjerati sa teme a uvijek je zanimljivo imati nekog sa ''strane'' da prokomentariše pa makar i nelogične stvari pisao, a @gollum nije ništa ružno napisao ako sam dobro vidio. Šta sad treba da se brišu svi komentari koji nekome smetaju
ako naletite na video sa ove današnje tekme stavite na temu, i ja ću probati naći ako ima

gollum je napisao/la: