Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Joj zivote ovih afrikanaca

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zenica 10. dan za redom bez kapi kiše i noćima preko 30 stepeni. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Shategabri
- Kontakt:
Jašta nego, i ležao je zatvora.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 jul 2022, 13:00Iskreno i ja sam neki dan kada je @Shategabri objavio prvi put čuo za tu informaciju ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 jul 2022, 12:16Jel istina da je osudjivan zbog spolnih odnosa sa maloljetnicama?bombaysaphire je napisao/la: ↑01 jul 2022, 11:11
Napiši da je Veki , šta fali .
Ja mu želim smrt , da bog da poginuo .
Još jedan primjer kako je država "nemoćna" .
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Je l ko imo probleme s zacepljenim usima zbog bazena naskoro.
Ni hidrogen ne pomaze pola bocice potrosio..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Obavezno se javi na čišćenje ušiju, ako ti se upali nayebo si.feniksptica je napisao/la: ↑04 jul 2022, 07:57Je l ko imo probleme s zacepljenim usima zbog bazena naskoro.
Ima na Dobrinji poliklinika Gežo ti odrade to začas.
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Prosle godine isti problem, bio na ispiranju. Samo mi jos vise zacepili, zato to izbjegavam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam kod koga si bio, nisu ti onda dobro uradili.feniksptica je napisao/la: ↑04 jul 2022, 08:12Prosle godine isti problem, bio na ispiranju. Samo mi jos vise zacepili, zato to izbjegavam
Osim toga, mislim da ti propišu neke kapi kako bi se to saniralo.
Začepljenje je prvi znak upale.
U nekom momentu će te početi boljeti, tako da nemaš izbora svakako.
Koševo Zapad
- bavariapivo
- Kontakt:
https://okanal.oslobodjenje. ba/okanal/vijesti/duplo-manje-turista-iz-arapskih-zemalja-nego-prosle-godine-kako-im-objasniti-da-nemamo-stickera-772608
Nesposobnosti nikad kraja, i nikad niko nije kriv, jednostavno se desilo...
U strukturi nocenja stranaca prosle godine za sesti mjesec, udio turista iz UAE i S. Arabije bio je cak preko 30 %.
Turisti iz pomenutih zemalja su dominirali sve do kraja augusta, sto znaci da su neizostavna karika bh turizma.
Postoje vise nacina kako nasu zemlju otvoriti kroz nekoliko vrsta pomenutog turizma - zimski, kulturni, eko, avanturisticki etc, ali nesposobna vlast na svaki pomak zakuca odredjeni period stagnacije.
Turisti iz pomenutih zemalja su dominirali sve do kraja augusta, sto znaci da su neizostavna karika bh turizma.
Postoje vise nacina kako nasu zemlju otvoriti kroz nekoliko vrsta pomenutog turizma - zimski, kulturni, eko, avanturisticki etc, ali nesposobna vlast na svaki pomak zakuca odredjeni period stagnacije.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Osjeti se itekako , nije baš kako u prilogu tvrde ali se osjeti ...bavariapivo je napisao/la: ↑04 jul 2022, 08:53https://okanal.oslobodjenje. ba/okanal/vijesti/duplo-manje-turista-iz-arapskih-zemalja-nego-prosle-godine-kako-im-objasniti-da-nemamo-stickera-772608
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Airbus prodao 292 aviona Kini
Airbus je prodao 292 aviona, kataloške vrijednosti 37 milijarde USD u samo jednom danu. Svi prodani avioni su A320neo i to China Eastern (100), Air China (64), Shenzhen (32) i China Southern (96). Posljednja kompanija je uzela još 19 aviona u lizingu. Boeing je još jednom ozbiljno izgubio, a kompanija je optužila svoj fijasko u Kini zbog SAD-Kineskog trgovinskog rata na koji sama nema utjecaj.
Idemo dalje ...
Airbus je prodao 292 aviona, kataloške vrijednosti 37 milijarde USD u samo jednom danu. Svi prodani avioni su A320neo i to China Eastern (100), Air China (64), Shenzhen (32) i China Southern (96). Posljednja kompanija je uzela još 19 aviona u lizingu. Boeing je još jednom ozbiljno izgubio, a kompanija je optužila svoj fijasko u Kini zbog SAD-Kineskog trgovinskog rata na koji sama nema utjecaj.
Idemo dalje ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
U Mostaru trenutno 45.2°C, na suncu ide i 50+
Dzehennem
Dzehennem
- ASD
- Kontakt:
Vi koji živite tu ste svi heroji.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:06U Mostaru trenutno 45.2°C, na suncu ide i 50+
Dzehennem![]()
Ja ne bih živio nikad.
- kraljttbvb
- Kontakt:
LjetoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:06U Mostaru trenutno 45.2°C, na suncu ide i 50+
Dzehennem![]()
Lijepa vrućina, ona zima se mescini otegne godinu dana, nikad proći
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Da si rođen ovdje, ne bi tako razmišljao. Svako podneblje nosi svoje pozitivne i negativne strane na koje se čovjek adaptira s vremenom. Naravno da nam nije svejedno kada se uzme u obzir vrućina, ali..
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Shategabri
- Kontakt:
Džabe ja volim više ljeto nego zimu da je ljeti 85 stepeni 
Koševo Zapad
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ti si moj co'ekShategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:33Džabe ja volim više ljeto nego zimu da je ljeti 85 stepeni![]()
Ljeti obujes papuče i spreman za minutu.
Zimi dok se obucem, prodje me želja za izlaskom
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
A kući sjediš u potkošulji i gaćama ili samo gaćamakraljttbvb je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:38Ti si moj co'ekShategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:33Džabe ja volim više ljeto nego zimu da je ljeti 85 stepeni![]()
Ljeti obujes papuče i spreman za minutu.
Zimi dok se obucem, prodje me želja za izlaskom![]()
Ma zakon, šorc i japanke i preko vrata
A zimi ne možeš potrefiti da si pita, da ti nije hladno, a da se možeš kretati
Da ne idem oko struganja šajbne
Ma nema zima ni jednu prednost nad ljetom
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 53 gosta.