Ne sjecam se baš detalja al nije to jedini primjer bilo je i prije problema oko odgajanja. Sad odjednom mozes odgoditi ako zeliš. Sjecam se i produzetci penali prošli helsinborg cetvrtak u subotu odma u Modricu i izgubimo 4-0. Uvijek je bio dogovor saveza i klubova sad koliko vidim nema dogovora nego odlucuju klubovi koji igraju Europu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
neka se bave drugim sportom ako ne mogu odigrati tri cetiri tekme u 15-20 dana
meni je to nevjerovatno... zato i jedmo tu gdje jesmo, kad odu igraci iz nasih klubova fizicka sprema ispod svakog nivoa bude... cesto menageri lazu da je nespreman jer je imao sitnu ozljedu i slicno koliko dodju igraci bez kuveta
Ja kad cujem one izjave "nemoj djecu, igrali su prije 4 dana utakmicu neka odmore" ja bi se ranio... Majk mu njegovu zna se sta je profesionalni sport...zato i jesu masne pare jer dajes sve sto mozes od sebe i realno stetis skoro i zdravlju da bi bio na tom nivou... al jok, daj mu da odmara, daj mu slobodno, daj da se odgodi ... i onda pogledas bilans na kraju godine, NULA igraca u ligama petice, nula u opzbiljnim klubovima i kaze "ma joj to je do menagera, terena ovo ono..." jes al u
meni je to nevjerovatno... zato i jedmo tu gdje jesmo, kad odu igraci iz nasih klubova fizicka sprema ispod svakog nivoa bude... cesto menageri lazu da je nespreman jer je imao sitnu ozljedu i slicno koliko dodju igraci bez kuveta
Ja kad cujem one izjave "nemoj djecu, igrali su prije 4 dana utakmicu neka odmore" ja bi se ranio... Majk mu njegovu zna se sta je profesionalni sport...zato i jesu masne pare jer dajes sve sto mozes od sebe i realno stetis skoro i zdravlju da bi bio na tom nivou... al jok, daj mu da odmara, daj mu slobodno, daj da se odgodi ... i onda pogledas bilans na kraju godine, NULA igraca u ligama petice, nula u opzbiljnim klubovima i kaze "ma joj to je do menagera, terena ovo ono..." jes al u
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pickasta liga, nemoj da se pickice opterete, može im naškoditi.
-
- Kontakt:
Ja mislim da ovo pravilo nigdje ne postoji osim kod nas, cuj mozes odgoditi 3 utakmice dok igras Europu i to bez upita drugog kluba. Pa ako Zrinjski, Tz City, Borac i Velez svi budu koristili to pravilo mi cemo imati cirkus u kojem nece biti odigrano 50% utakmica u prvih 6-7 kola.
Što je najluđe, umjesto da se Savez zvanično ogasio i objavio tu odluku. od Jakirovića u Podcastu saznajemo da se tri utakmice mogu odgoditibordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:47Ja mislim da ovo pravilo nigdje ne postoji osim kod nas, cuj mozes odgoditi 3 utakmice dok igras Europu i to bez upita drugog kluba. Pa ako Zrinjski, Tz City, Borac i Velez svi budu koristili to pravilo mi cemo imati cirkus u kojem nece biti odigrano 50% utakmica u prvih 6-7 kola.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
7050 članova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Velez je odbio odgajanje.
Imas odredjeni tok za odgadjanje gdje se samo savez pita, ako predjes taj rok to jeste ne trazis do tada odgadjanje pita se savez i drugi klub.
Ne vidim nikakve potrebe nikada za odgadjanje nas i drugih klubova ni mi da ne trazimo odgadjanje niko pogotovo ovi sada pocetak je sezone tek.
Što je još gore nama će raspored biti zgusnut, tako da ćemo mi morati igrati srijeda, subota.
Joj slika sa treninga, ko da ih Fedja u logoru drzi 

- JavierBosnia
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi u nevjerici, sjebali se

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa slike sa zimskih i ljetnih priprema. Na ovoj vrućini nek dvaput nogu dignu kipiće s njih. Ništa ovo nije relevantno. Feđa i jablane, odlazite

Joj al ih šef cijedi, ima da budu svi ko ibrahima traore na koševu 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Objektivac1946
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možda ona: stare kosti, Bog da prosti.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
isti ko onaj malac sto uci mjesece u godini
sto mi dodje ovaj dan

-
- Kontakt:
Kaze Ahmo Jojjj sta sam Bogu skrivio pa me ne otpisaše ko Hebiba i Velkoskog

Kazu Hebib,Secerovic i Krle "e nek si nas otjero i hvala ti".Ja mislim da su oni sklonjeni više iz preventivnih razloga glupo bi bilo da neko umre na treningu .

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Joj slika šta im Fele radi Tito dragi

Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI