Ista kao ona gdje imas dva beka shawa i telesa(placeni 70m zajedno) pa im dodajes treceg
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Duga je sezona ne mora Eriksen igrati svaku utakmicu a i treba im par igraca u veznom redu svakako. Kad je Fernandezu pala forma prosle sezone nisu imali nikakvu drugu opciju nego da ga forsiraju dok ne proigra. Mozda pokusa u nekim utakmicama replicirati Tadica a da iza budu van de Beek i De Jong bas kao u Ajaxu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Rio ne piše često na temi pa treba zvati anella
Kako se ovdje piše o odlascima u United ili slične velike klubove koju su u krizi ....
Čuj ovog ''život ti dao novu šansu i ti odabrao United''
Od 100 igrača, 99 njih ne interesuje hoće li išta osvojiti sa klubom u koji idu. Jedina stvar koju gledaju je sedmična plata. Ponekad prije potpisa malo pogledaju i klimatsku zonu u koju idu. Papučari još moraju ženu da pitaju.
Svi drugi razlozi su obavijeni licemjerjem.
Čuj ovog ''život ti dao novu šansu i ti odabrao United''
Od 100 igrača, 99 njih ne interesuje hoće li išta osvojiti sa klubom u koji idu. Jedina stvar koju gledaju je sedmična plata. Ponekad prije potpisa malo pogledaju i klimatsku zonu u koju idu. Papučari još moraju ženu da pitaju.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hoce li vam ETH Bergwijna pokupiti? Opasno se zaletio da uzme sve sto je povezano sa Holandijom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Nevjerovatno koliko para Man City moze pogresno skrhati
Rade neki rebuild i opet im fali bek i CM , i ako ga ne dovedu škripat će cijelu sezonu
Rade neki rebuild i opet im fali bek i CM , i ako ga ne dovedu škripat će cijelu sezonu
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- HuseinKapetan9
Svaka ti castAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 15:07
Sve osim novca su suplje price,Mbape 7 godina prica kako mu je rejal zivotni san,pa opet potpisa za psg
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Taj će u Ajax. Svakako nemam ništa protiv jer je pristojna odšteta (30 mil).Justin je napisao/la: ↑04 jul 2022, 15:09Hoce li vam ETH Bergwijna pokupiti? Opasno se zaletio da uzme sve sto je povezano sa Holandijom.
Generalno je transfer politika od dolaska Pep- a na visokom nivou. Sane i Jesus su otisli za 50+mil u zadnjoh godini ugovora. Mnogo njih je ispraceno u legendu.
Objava Phillipsa nakon objave Jesusa govori da se ide po principu dolazak za odlazak. Kad objave Rahima doci ce neko u toj vrijednosti.
Lijevi bocni fali ali sam sig da je tu negdje iza ugla.
4-IN-A-ROW
Ko je otiso da bi haland dosao
Vjerovatno su mu familiju ucijenili ludi ArapiHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 15:22Svaka ti castAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 15:07
Svi drugi razlozi su obavijeni licemjerjem.![]()
![]()
![]()
Sve osim novca su suplje price,Mbape 7 godina prica kako mu je rejal zivotni san,pa opet potpisa za psg![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sklopilo se par legitimnih ugovora sa legitimnim sponzorima iz uae
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Koji si ti beskicmenjak, to nije realno..dachodachoni je napisao/la: ↑04 jul 2022, 13:33ima da ga srcani opali nakon drugog treninga s maguierom i van bisakom
Rotacija, nemas pored Fernandesa nijednog igraca koji moze pokriti "cenera", osim van de Beeka, mada ja tog lika nikako ne vidim na drugoj poziciji sem centralnog veznog..
U drugom slucaju, Bruno moze igrati kao lazna 9ka, a ovaj da igra iza.
U trecem slucaju, Eriksen moze pokriti CM poziciju.
Mislim da je ovo dobar transfer, ako nista zbog sirine i vise opcija u veznom redu.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Utdu su otišli Pogba, Matić, Mata, Lingard i onda se vi pitate što će Eriksen !? Cilj je i bio da ovo ljeto dođu minimalno 2 veznjaka (nadam se da je drugi De Jong). Fakat mi je nejasno da se ovako lako može osuditi nečiji potez a da se ne pogleda šira slika.
Pa Eriksena i na defanzivnog veznog da stavis bolje ce odigrati od McT-a.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ne pita se raja sto ce Unitedu Eriksen, nego sto ce Eriksenu United u zivotu.Poligon10 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:04Utdu su otišli Pogba, Matić, Mata, Lingard i onda se vi pitate što će Eriksen !? Cilj je i bio da ovo ljeto dođu minimalno 2 veznjaka (nadam se da je drugi De Jong). Fakat mi je nejasno da se ovako lako može osuditi nečiji potez a da se ne pogleda šira slika.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kvota 1.15 da je neki tamnoputi igrač.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Izgleda da je Saka u pitanju jbt. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"