Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
kako godine idu najvaznija razlika mi je da ljeti mogu raditi sta hocu a ne mogu se prehladiti dok ako tokom zime popijem gutljaj neceg hladnog odmah osjetim promjenu u grlu ili nosu
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moraš biti mazohista da voliš zimu. Haj ona januarska inekako, al novembar kad dodje...Fuj. Kiša, pocinju magle, hladno, nema zelenila a nema ni snijega koji je jedina dobra strana cijele priče
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U Mostaru nije problem dnevna temperatura, ha 40 ha 43c, isto je, i u Bihacu bude blizu 40 ili preko.
Fazon je sto je u Mostaru u 2 ujutro 29c, ne mozes zaspati bez klime. U Bihacu dok sam zivio npr u 11-12 navecer je vec 23-24c ili manje.
Fazon je sto je u Mostaru u 2 ujutro 29c, ne mozes zaspati bez klime. U Bihacu dok sam zivio npr u 11-12 navecer je vec 23-24c ili manje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Samo kmecite. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vala ko voli ovaj džehenem na ovom svijetu, onda nek se i raduje džehenemskoj vatri.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jest ako ne radiš u kancelarijikraljttbvb je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:38Ti si moj co'ekShategabri je napisao/la: ↑04 jul 2022, 14:33Džabe ja volim više ljeto nego zimu da je ljeti 85 stepeni![]()
Ljeti obujes papuče i spreman za minutu.
Zimi dok se obucem, prodje me želja za izlaskom![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ljudski otpad. Onaj desni je njihov oduvijek, lijevi je kao glumio neutralnost.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 04 jul 2022, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- bavariapivo
- Kontakt:
Munafici.
- Marsal
- Kontakt:
Jedan od rijetkih slučajeva gdje je među trojicom ljudi Bakir najnormalniji insan.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Marsale Tuzlak ima sada Rudar i Bjorn. Pili ljudi bez da znaju jel Tuzlak i rekli dobro pivo. Kada im kazu da je Tuzlak onda promjene misljenje i kazu seljacko pivo. Pa sada su malo izbacili nove recepte za kriticare i druge ambalaze 

Nermin Sehovic kandidat za predsjednika
,koji ce mu klinac ovo,slucaj Memic ga je digao baš u zvijezde narod ga zagotivio,sad ispade gurnuli ga da Denisu glasove skida 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav potez

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa da Denisu skine koliko god dobro ovoj dvojici gmazova.
A i taj Sehovic se prodao kao jedini pravedan policajac u drzavi, a vidjeti cete na kraju da su on i Miletic najgori manipulatori.
A i taj Sehovic se prodao kao jedini pravedan policajac u drzavi, a vidjeti cete na kraju da su on i Miletic najgori manipulatori.

- Marsal
- Kontakt:
Dobro pivo, ne znam što ljudi seru. Samo poskupilo je za 20 feninga, sad 0.33 dođe 1.20 KM. Radije popijem Holstein za markicu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:43Marsale Tuzlak ima sada Rudar i Bjorn. Pili ljudi bez da znaju jel Tuzlak i rekli dobro pivo. Kada im kazu da je Tuzlak onda promjene misljenje i kazu seljacko pivo. Pa sada su malo izbacili nove recepte za kriticare i druge ambalaze![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije los ukus, samo glava boli od njeg. Dok od Jelena znao sam 15-20 poput, ustanem bez bilo kakve glavobolje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bjorn nije ni nalik Tuzlaku, 1.4 KM je i craft je. Dugo nisu napravili nista bolje. A sute, ne reklamiraju kako bi ljudi sami skontali da je dobar.Marsal je napisao/la: ↑04 jul 2022, 20:38Dobro pivo, ne znam što ljudi seru. Samo poskupilo je za 20 feninga, sad 0.33 dođe 1.20 KM. Radije popijem Holstein za markicu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:43Marsale Tuzlak ima sada Rudar i Bjorn. Pili ljudi bez da znaju jel Tuzlak i rekli dobro pivo. Kada im kazu da je Tuzlak onda promjene misljenje i kazu seljacko pivo. Pa sada su malo izbacili nove recepte za kriticare i druge ambalaze![]()
Meni Lav smrdi, a Holsten je unaprijedjeni Lav jer su iz Celareva oba. Tuzlak je bolji dosta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jelen je top. 1 KM oni malo u 0.33 pendavo

Najisplativije na trzistu.
Tuzlak je najbolji u pivnici nefiltrirani hladni. A ovaj Bjorn je isto top sad. Gdje je Helco sada da prokomentarise haha
Ja sam pivopija, pijem u prosjeku 6-8 piva dnevno, u Bosni sam degustiro sve pive, Tuzlak, Pan, Tuborg itd. Od svake me glava ujutru bolila sem od jelena, tako da sam samo roko jelen. Toceno pivo je najbolje, samo ga popijes bruku jebga.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:27Jelen je top. 1 KM oni malo u 0.33 pendavo![]()
Najisplativije na trzistu.
Tuzlak je najbolji u pivnici nefiltrirani hladni. A ovaj Bjorn je isto top sad. Gdje je Helco sada da prokomentarise haha