Jeftinije u Italiji.
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
-
- Kontakt:
Otkaže WizzAir što ti znaš , a sama Lufthansa će otkazati 3000 letova ...bob je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:48pa wizz svaki drugi dan otkaze let bilo u Sa ili njemackoj ... nije toliko problem u manjku kadra nego sto ubacuju razne linije a ne mogu ispostovati a lose planiraju letenje pa ih samo agencija izbaci iz plana ...FabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala
s tim da najveci problem sa personalom imaju aerodromi, koji su najvise i otpustali, tako da ovi trenutni problemi po pravilu ne zaobilaze nikoga
Neki dan u Splitu za jedan dan otkazano 9 letova ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma nek vam dizu cijene kad letite tamo ko da je raj na zemlji, kad sam bio u Makarskoj iznenadio sam se koliko je mjesto overrated. Po Hrvatskoj Makarsku zovu mala Bosna zbog mnogobrojnih turista iz BH a meni nije jasno sto raju toliko privlaci to mjesto, al fakat.
ma hr blizu za 4h si na moru, vikend varijanta moze proci, za sve +7 dana meni hr dosadna realno ... ma tanka je postala makarska s nasim, prije 4 god. sam bio govori ova nije imala goste iz BiH 10 godina, prosli vikend bio takodjer nikog poznatog
a jbt kad se sjetim tamo 2007 pola Sa u makarskoj
... ako sam upratio sad je Split in 

Aida Terzić iz Relax agencije kaže nema problema u Hurgadi portali lažu a dvije žene mrtve tj pokidane od strane ajkule. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zato ja kazem samo Hrvatska. Jeste da je skupo, ali si siguran i dobijes kvalitet.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Shategabri
- Kontakt:
Kvalitet mora ok, kvalitet usluge bi mogao i morao biti bolji.
To kažem i za Hrvate i Crnogorce.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Sestra mi je trenutno u Hurghadi , nikakvih problema nema , baš se maloprije čuo preko mrtvog Vibera , jer Whatssap ima nekih problema . Portali su svakako željni senzacija .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Kakva senzacija ? Dvije žene su mrtve u razmaku od par dana i na lokaciji udaljene 400-500m u Hurgadi.Od strane ajkule imaš i video.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:31Sestra mi je trenutno u Hurghadi , nikakvih problema nema , baš se maloprije čuo preko mrtvog Vibera , jer Whatssap ima nekih problema . Portali su svakako željni senzacija .
-
- Kontakt:
Senzacije preko naslova , te žene su plivale u zabranjenoj zoni .Saurman je napisao/la: ↑05 jul 2022, 11:09Kakva senzacija ? Dvije žene su mrtve u razmaku od par dana i na lokaciji udaljene 400-500m u Hurgadi.Od strane ajkule imaš i video.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 jul 2022, 10:31Sestra mi je trenutno u Hurghadi , nikakvih problema nema , baš se maloprije čuo preko mrtvog Vibera , jer Whatssap ima nekih problema . Portali su svakako željni senzacija .
Hrvatska ima najčistije more fact,cijene su takve kakve jesu kome se ne sviđa ne mora dolaziti.Neki dan čitam neki pametnjaković sa 4članom porodicom večerao u resotranu pa se iznenadio sa računom od 180KM.Ja fkt ne znam šta ti likovi očekuju i gdje su prije ljetovali.
Venecija samo takav tourist trap. Nisam odavno bio u vecoj sprdacini od grada 

naprijed rejal
-
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pricao mu jedan jaran da to postojiBlejzer10 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:02Zar si ti čuo za ove niskobudžetne, da ne kažem, vozio seFabioMiretti je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:38upravo suprotno, niskobudzetne su manje otpustale tokom corone i sada nemaju toliko izrazen problem sa nedostatkom personala![]()

Ovdje ce najvise hajrovati ovi sto im je manji promet. Oni ce potpisati ugovor sa ovim kompanijama koje dilaju ove kupone.tuzlak1987 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:09Do 8.7. se predaju prijave. Znaci tamo iza 20.7. mozemo ocekivati to u ponudi na ovim kupon platformama dok se administrativno to sve rijesi.
Ovi sto su im kapaciteti 100% popunjeni i nemaju vremena da se zamaraju sa kuponima i slicnm stvarima...
Meni je inace vecina stvari na Zapadu tourist trap. Samo ti uzmu lovu za nista.
Nas na Kreti odvedose do jednog zida

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nije bas sve, ali vecina velikih gradova definitivno jesu, barem u sezoni. No venecija mi je prosto nevjerovatna jer po mom misljenju, osim tih kanala ne nudi apsolutno nista. Ima zanimljivu historiju i tradiciju, ali ne mozes nista dozivit od prenapucenosti i cinjenice da se zeli svaki pedalj historije da naplati. Maloprije sjeo sa zenom i djetetom pored jednog mola na stepenice da da malom da jede, dolazi neki lik i govori mi zeni ne smijes, idi u restoran pa tamo mu daj da jede. Kao kazna je 500 eura. Mrsno sam ga, i naravno nisam dobio kaznukraljttbvb je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:16Meni je inace vecina stvari na Zapadu tourist trap. Samo ti uzmu lovu za nista.
Nas na Kreti odvedose do jednog zida![]()
, kaze ovo je nekada bio labirint iz mita o Tezeju i Minotauru. A dok smo dosli do zida, odnosno "labirinta", lik nam sat vremena pricao pricu o njegovim ljepotama. I sad kontas past ce ti vilica kad to ugledas, kad ono jedno veliko nista. Obicnu bajku nam prodali
![]()

Generalno, sprdacina
naprijed rejal
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prica mi jaran u istom kaficu 3 cijene kafe.Sveti je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:41Nije bas sve, ali vecina velikih gradova definitivno jesu, barem u sezoni. No venecija mi je prosto nevjerovatna jer po mom misljenju, osim tih kanala ne nudi apsolutno nista. Ima zanimljivu historiju i tradiciju, ali ne mozes nista dozivit od prenapucenosti i cinjenice da se zeli svaki pedalj historije da naplati. Maloprije sjeo sa zenom i djetetom pored jednog mola na stepenice da da malom da jede, dolazi neki lik i govori mi zeni ne smijes, idi u restoran pa tamo mu daj da jede. Kao kazna je 500 eura. Mrsno sam ga, i naravno nisam dobio kaznukraljttbvb je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:16Meni je inace vecina stvari na Zapadu tourist trap. Samo ti uzmu lovu za nista.
, kaze ovo je nekada bio labirint iz mita o Tezeju i Minotauru. A dok smo dosli do zida, odnosno "labirinta", lik nam sat vremena pricao pricu o njegovim ljepotama. I sad kontas past ce ti vilica kad to ugledas, kad ono jedno veliko nista. Obicnu bajku nam prodali
![]()
Generalno, sprdacina
Njemu naplatili najskuplje, jer je sjeo za neki sto gdje je jednom sjedila Merlin Monro

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Platio sam kolu 0,25 l 5,5 eurakraljttbvb je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:48Prica mi jaran u istom kaficu 3 cijene kafe.Sveti je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:41Nije bas sve, ali vecina velikih gradova definitivno jesu, barem u sezoni. No venecija mi je prosto nevjerovatna jer po mom misljenju, osim tih kanala ne nudi apsolutno nista. Ima zanimljivu historiju i tradiciju, ali ne mozes nista dozivit od prenapucenosti i cinjenice da se zeli svaki pedalj historije da naplati. Maloprije sjeo sa zenom i djetetom pored jednog mola na stepenice da da malom da jede, dolazi neki lik i govori mi zeni ne smijes, idi u restoran pa tamo mu daj da jede. Kao kazna je 500 eura. Mrsno sam ga, i naravno nisam dobio kaznukraljttbvb je napisao/la: ↑05 jul 2022, 15:16
Meni je inace vecina stvari na Zapadu tourist trap. Samo ti uzmu lovu za nista.
![]()
Generalno, sprdacina
Njemu naplatili najskuplje, jer je sjeo za neki sto gdje je jednom sjedila Merlin Monro![]()
![]()

Sine cijene su astronomske
naprijed rejal
I meni je Venecija bezveze, fkt ne vrijedi toga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FabioMiretti
- Kontakt:
i cevapi i doner su ukusniji od kavijara i tartufa, ali... 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Haj napisite boga vam koja to mjesta vama valjaju. Sticem utisak da vam nista ne valja. Dobra turska i egipat eto, moze se jeftino najesti i napiti, okej, ima li sta jos?