Ne znam sta ti radis na ovoj temiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:25Objektivni pitarski puč, da se spusti na zemlju molim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Na šta li će ovaj forum ličiti nakon prvog kiksa u liZi
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nisam ni ocekivao da znas.sanco2200 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:27Ne znam sta ti radis na ovoj temiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:25Objektivni pitarski puč, da se spusti na zemlju molim.
Razocaran igrom danas,rezultat manje-vise poraz u prijateljskoj nije smak svijeta.
Celju je ovo bila 7 utakmica na pripremama, ljudi dobili hrvatsku Goricu, bez poraza ljudi tako da ono, podrska momcima, svi aBd 10.07 na AFH 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hajde šta se sikirate, kad smo na pripremama mlatili partizana, qarabag/astanu raspadali smo se na ligaškim tekmama. Nek bude obrnuto sad
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nasa najlosija partija u pripremama ali se opet vidjelo dosta dobrih stvari. Vidjelo se i losih, posebno u zadnjoj liniji. Sve sam misljenja da ce Drobarov i Anicic biti u prvih jedanaest.
Dobro ce ovo biti aBd.
Dobro ce ovo biti aBd.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
100%! Kad smo losije odigrali pripremne tekme bolje smo i u evropi prosli i u ligi
Sve mi znamo.
Kritike nakon minimalne pobjede protiv Bosne V u prijateljskoj 2020. godine, pa onda polusezona bez ligaškog poraza. Neka se ponovi makar slično.
Bit' ćeš opet prvak čest.

Bit' ćeš opet prvak čest.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Uopšte nisam razocaran ovaj igracki kadar za ovu ligu je vise nego dobar.
Liga nam je loša ,sve dok ne smanjimo broj klubova u ligi, ne popravimo infrastrukturu na stadionima , za nas su i prosjecne ekipe iz regije prejake.
A .ebem ga nije puč nego pukOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:29Nisam ni ocekivao da znas.sanco2200 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:27Ne znam sta ti radis na ovoj temiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 jul 2022, 20:25Objektivni pitarski puč, da se spusti na zemlju molim.
- feniksptica
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kapić i Avramovski i ova ekipa je 30% u startu bolja.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Idemo jos bolje i jos jače!!! Nije ovo losee!!!! BORDO BIJELI ZA ZIVOT CIJELI!!!
-
- Kontakt:
Kapic i Cirjak u tandemu.Protiv TSC-a je to odlicno izgledalo.Da je Andreja prodati sto prije...
Sto se tice pojacanja:
Ikic-Prva utakmica iz snova,druga isto korektan,danas vjerovatno postedjen
Cirjak-Meni top u sve 3 utakmice.Pregled igre i pas odlican.Vjerovatno najbolji DMF/CM kojeg trenutno imamo.
Tomasevic-Protiv Iskre i danas debelo ispod prosjeka,mora ovo puno bolje
Dzafic-Majstor,samo jos malo kilazu i spremu da sredi
Anicic-Meni se cini veoma dobar
Mulahusejnovic-Sigurno ima dobru zavrsnicu sto je pokazao u prvoj utakmici samo jos da poradi na pas igri.
Musa i Drobarov tek danas dobili prve minute,rano je jos za njih i neke prve utiske.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne može se postati bošnjački Dinamo preko noći, malim koracima do uspjeha. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Zna li neko tačno kad će novi dresovi?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Evo Shkupi vodi protiv Lincoln Red Imps u Ligi prvaka 2:0. U ekipi 3 Makedonca, a ostatak ekipe su igrači iz Brazila, Senegala, Alžira, Jamajke... lafo mi kroz pravilo o domaćim igračima pravimo bolju reprezentaciju, a eto Makedonija ga nema pa bolje rezultate bilježi. Svakako je to pravilo jedna velika glupost jer se igračima iz PLBiH samo popunjava broj u reprezentaciji. Vrlo vjerovatno će ljudi ući u Konferencijsku ligu jer se ne prave pametni, realni su i vide da domaći igrači koji bi igrali njihovu ligu nemaju kvalitet za neki iskorak.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Malo su mi danas djelovali kao da su noge teske. Fedja ih satra na treninzima, ali zato ce za mjesec letit po terenu. Nista ovo ne znaci ovaj poraz danas
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, Beli98, benko21, Bordo10, Confiance, ErosViverosViv, muhamedhulk, N3R3D, Pitar6785, pitara, Rule_hz, ShofaII, VolimoSarajevo i 109 gostiju.