Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la alemsa » 06 jul 2022, 17:45

kraljttbvb je napisao/la:
06 jul 2022, 12:31
Marsal je napisao/la:
05 jul 2022, 21:58
MaroonBjelave je napisao/la:
05 jul 2022, 21:33

Ne ozbiljno, znaš li da dolaze iz MUP-a i raspituju se o tebi po komšiluku kad si u procesu nabavka dozvole? :D
Nisam znao fakat, to bi mogao bit problem. Uvijek sam razmišljao ka tome da treba imati pištolj u kući za nedaj Bože ali ako je toliko teško izganjat...
Ne treba ti to u kuci ;)

Nekad ces u ljutnji na nekoga potegnuti pistolj radi gluposti i do kraja zivota se kajati...
A sta neko ti provali u kucu?
Inace nisi lud da tako lako potegnes pistolj, samo u samo-odbrani. Imam i puske i pistolje godinama, nikad na nikog potegno nisiam, i da Bog da tako i ostalo.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 jul 2022, 18:22

Jesul izasli na proteste oni koji ovdje uvijek pisu kako je nas narod glup, samo na tastaturama seruckaju, mogu se skupit na koncertu itd itd il i danas drkaju po forumu

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 06 jul 2022, 18:24

soxx je napisao/la:
06 jul 2022, 18:22
Jesul izasli na proteste oni koji ovdje uvijek pisu kako je nas narod glup, samo na tastaturama seruckaju, mogu se skupit na koncertu itd itd il i danas drkaju po forumu
Nismo

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 jul 2022, 18:26

@Delinjo je sigurno izasao,on voli proteste vise od koncerta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

dachodachoni
Kontakt:

Post Postao/la dachodachoni » 06 jul 2022, 18:27

cuj protesti na ovako lijepom vremenu pa ne bih dao svoj rostilj nema tih protesta

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 jul 2022, 18:30

Protestuju oni koji nemaju za rostilja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 jul 2022, 18:34

Protesti su na izborima, tad treba da se izadje. Bez izlaska omladine u velikom procentu od promjena nema nista.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jul 2022, 18:42

Za pocetak i za neko brzo FB organizovanje ok brojka.Ako budu prerasli u svakodnevnicu vremenom ce to puno bolje biti

Btw da kažem da sam protiv ovih mirnih protesta i šetnji,treba blokirat sve živo da sve stane,ali eto drago mi je da se bilo sta dešava bitno je od neceg poceti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 jul 2022, 18:45

sljivo je napisao/la:
06 jul 2022, 18:34
Protesti su na izborima, tad treba da se izadje. Bez izlaska omladine u velikom procentu od promjena nema nista.
Pa i da izadje omladina, pa i da izlaznost bude 90%, nista se nece promijeniti. Pa i da svrgnes tri vodeca plemena i postavis nova tri, sto se nikad dok je ovakve drzave nece desiti, nista se opet nece promijeniti. I nemoj onu pa eto ne znamo dok ne vidimo. Znamo. Besmislena drzava, besmislen narod.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 jul 2022, 18:49

E čuj protesti
Don't hate what you don't understand.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 jul 2022, 18:54

Pa jedino rjesenje je onda da neko (stranac) na silu nametne i drzavno uredjenje, zakone, sistem i sve i da vodi brigu, a to je jos nemogucnije. Mislim, sta nam je pokusati, pobjeci odavde glavom bez obzira? Sta je onda poenta ovih protesta, izbora, brige?

Meni je jasno da je mentalitet nemoguce promjeniti ali bar da vidimo da je moguce nesto promjeniti.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 jul 2022, 18:58

alemsa je napisao/la:
06 jul 2022, 17:45
Marsal je napisao/la:
05 jul 2022, 21:58

Nisam znao fakat, to bi mogao bit problem. Uvijek sam razmišljao ka tome da treba imati pištolj u kući za nedaj Bože ali ako je toliko teško izganjat...
Ne treba ti to u kuci ;)

Nekad ces u ljutnji na nekoga potegnuti pistolj radi gluposti i do kraja zivota se kajati...
Inace nisi lud da tako lako potegnes pistolj, samo u samo-odbrani. Imam i puske i pistolje godinama, nikad na nikog potegno nisiam, i da Bog da tako i ostalo.
Nismo mi Amerika pa da možeš nekoga roknuti kad ti udje na posjed. Plus što kod nas kad provaljuju kad nisi kući.

Meni neki klošari provalili u vikendicu i ja nagovarao babu da ih nekako navucemo da opet provale, pa da ih palicama izbubamo. Kaže mi jedan policajac, samo ćeš bezveze završiti u zatvoru ako to uradiš, nema veze što ćeš ih izudarati na svom posjedu u svojoj vikendici...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 jul 2022, 19:01

sljivo je napisao/la:
06 jul 2022, 18:54
Pa jedino rjesenje je onda da neko (stranac) na silu nametne i drzavno uredjenje, zakone, sistem i sve i da vodi brigu, a to je jos nemogucnije. Mislim, sta nam je pokusati, pobjeci odavde glavom bez obzira? Sta je onda poenta ovih protesta, izbora, brige?

Meni je jasno da je mentalitet nemoguce promjeniti ali bar da vidimo da je moguce nesto promjeniti.
Pa to ce morati kad-tad, nesto radikalno, jer ovo trenutno je cisto egzistiranje. Pokusaj drzave sa tri plemena.

Haj napisi idealan scenarij na izborima i pobjednike koji ce dovesti do stvarnih promjena i ja cu prvi podrzati i glasati. Cak i da postoje, takvi nece preci ni izborni prag.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 06 jul 2022, 19:05

Daleko realnije je da se sve raspadne, svako na svoju stranu i da postanemo europska palestina nego da nešto krene naprijed.
Ne trebamo se lagati, znamo s kime živimo.
Don't hate what you don't understand.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 06 jul 2022, 19:06

Koristi li iko Arena Cloud,šta su ovo poskupili 12 i nešto osnovni paket,a skoro 16 onaj skuplji.I to eura
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 06 jul 2022, 19:08

xaviesta je napisao/la:
06 jul 2022, 19:05
Daleko realnije je da se sve raspadne, svako na svoju stranu i da postanemo europska palestina nego da nešto krene naprijed.
To je neminovnost, posebno ako se "nasi" nastave igrati misleci da su neko i nesto i da su bitni u svijetu. A tek ce pakao uslijediti ako postanemo Palestina.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 06 jul 2022, 19:14

06 jul 2022, 18:58
alemsa je napisao/la:

Ne treba ti to u kuci ;)

Nismo mi Amerika pa da možeš nekoga roknuti kad ti udje na posjed. Plus što kod nas kad provaljuju kad nisi kući.

Meni neki klošari provalili u vikendicu i ja nagovarao babu da ih nekako navucemo da opet provale, pa da ih palicama izbubamo. Kaže mi jedan policajac, samo ćeš bezveze završiti u zatvoru ako to uradiš, nema veze što ćeš ih izudarati na svom posjedu u svojoj vikendici...
U tom slucaju lopov ima prednost nad tobom, a doso tebe da pljacka, u tvojoj kuci.... Ako je to fer onda..

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 jul 2022, 19:17

Finn je napisao/la:
06 jul 2022, 19:08
xaviesta je napisao/la:
06 jul 2022, 19:05
To je neminovnost, posebno ako se "nasi" nastave igrati misleci da su neko i nesto i da su bitni u svijetu. A tek ce pakao uslijediti ako postanemo Palestina.
Ima i za to rješenje :kafa:

https://6yka.com/svijet/da-dode-svako-k ... im-radnici
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 06 jul 2022, 19:18

alemsa je napisao/la:
06 jul 2022, 19:14
alemsa je napisao/la:

U tom slucaju lopov ima prednost nad tobom, a doso tebe da pljacka, u tvojoj kuci.... Ako je to fer onda..
Nije fer, ali takav zakon :oops:

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 06 jul 2022, 21:29

alemsa je napisao/la:
06 jul 2022, 19:14
alemsa je napisao/la:

Nemoj da brines. Uskoro ce i kod vas libtardi zakone da koriguju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 7 gostiju.