Dresovi PLBiH

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Dresovi PLBiH

Post Postao/la MortemHz » 06 jul 2022, 20:50

Robust je napisao/la:
06 jul 2022, 19:01
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 jul 2022, 14:47
elevenblues je napisao/la:
06 jul 2022, 06:30
Zeljo po meni ima odlicne posljednje garniture, vjerovatno najbolje u ligi otkako su UMBRO i Macron poceli nositi, diadora je vec bila jako kriticna s kvalitetom i dizajnom, ali ovi posljednji pogotovu zadnje dvije Macron garniture su savrsenstvo.

Sarajevo po meni ima ruzne dresove od Erree, nije prava bordo boja, vuce na ljubicasto, trening oprema druge nijanse bordo vise na crveno ide, da ne vidim marku mislio bi da su od no1, nike sto su nosili su po meni bili dosta ljepsi i kvalitetniji.

Zrinjski standardno lijep dres.

Borac lijep dres unisten sponzorom.

Siroki ima uvijek fine dresove.

Tuzla kic, kao i klub cijeli.

Posusje je imalo fine dresove prosle godine, sa Jakom ove godine sigurno sa ce opet biti fini kao i kod Sirokog.

Velez je po meni sa Slobodom najveca kriza, ko s pijace oprema, treniraju u pamucnim, ispranim majicama koje su se smanjile, dresovi kicasti ko da su iz Moldavskog sela nekog, kod Slobode ne moses ni upratit proizvodjace, i kad imaju nesto ok uniste printom.
Ne slažem se za FKS. Trening oprema je bordo prava, ko god je uzivo vidio zna o cemu govorim, nikakva crvena nije u pitanju. Isto je i za dres, prava pravcata bordo boja. Kvalitet je solidan, po meni macron ima bolji materijal.

slika

raja na termine dodje u boljoj opremi :rol: ovo nije ni nivo fizickog u osnovnoj školi :mrgreen:

stvarno na cemu ona travnicka ubleha uzima pare ne zna se tko je veca ubleha on il gb3 :puke: :puke:

tko je drzao dres od no1 ne zna sta je smece svega mi kese iz binga i mercatora su veceg kvaliteta, a tek dizajn onaj dres veleza sa evropskim zvjezdicama vratio nas 20 godina u prošlost kad je harala mesna industrija Lijanović :mrgreen:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 06 jul 2022, 21:21

Nadam se da neko iz uprave Veleža ovo čita i da će poraditi na promjeni dobavljača sportske opreme ili tražit od n1 da porade na kvaliteti njihove opreme.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 jul 2022, 22:13

Kod Slobode ne moses ni upratit proizvodjace, i kad imaju nesto ok uniste printom.
Priznaj da ne pratiš ligu nikako, ili vrlo slabo...

slika
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 06 jul 2022, 22:16

Sky9 je napisao/la:
06 jul 2022, 22:13
Kod Slobode ne moses ni upratit proizvodjace, i kad imaju nesto ok uniste printom.
Haahahahha :tokralju:

slika
[/quote]

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 06 jul 2022, 23:12

Treba dobro iskeširati tim iz naše lige da bi im recimo Macron ili Nike bio originalan tehnički sponzor kluba.
Mislim da je Zrinjski prvo napravio godišnji ugovor, potom kad je istekao trogodišnji i prošle godine produžio još na tri godine.
Daleko smo mi od tog da nam tehnički sponzor plaća i još donira svu moguću opremu.

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 06 jul 2022, 23:26

Cora1946 je napisao/la:
06 jul 2022, 19:40
Torino je napisao/la:
06 jul 2022, 18:35
Sarajevo prvi put u prošloj sezoni da bude prava bordo boja, sve tamnije vuče na crnu, a svjetlije vuče na crvenu.
Meni što se tiče dizajna Errea je ok, ali kad uporediš sa nekim prošlim dresovima vidi se tu razlika u boji. I meni nekako kao da ima primjese sa ljubičastom.

slika
Vi, Zrinjski i Velez zbog klupskih boja imate jako malo mjesta za manevar. Skoro svaki dres je previse slican prethodnom. :mrgreen:

Mi imamo luksuz da mozemo kombinovati, jedan od rijetkih klubova koji ima 2 od 3 osnovne boje za klupske boje. :cool:

slika
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 06 jul 2022, 23:31

admirrx je napisao/la:
06 jul 2022, 22:16
Sky9 je napisao/la:

slika
[/quote]

Ovo inekako pristojno izgleda. Sjećam se prošle sezone niste imali 11 istih dresova protiv nas. U onog ima sponzor u ovog nema. U onog crni brojevi u drugog bijeli. Velicina slova i brojeva nije ista kod svih. U onog jednog pola slova otpalo. Cirkus bio živi. Ko da se na koridoru kupovala oprema. Sad to već pristojno izgleda. Nije loše.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 jul 2022, 23:33

Slobodom opjednuti, pomošnji naša legenda :tokralju:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 07 jul 2022, 06:28

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
06 jul 2022, 23:31
admirrx je napisao/la:
06 jul 2022, 22:16
Sky9 je napisao/la:

slika
Ovo inekako pristojno izgleda. Sjećam se prošle sezone niste imali 11 istih dresova protiv nas. U onog ima sponzor u ovog nema. U onog crni brojevi u drugog bijeli. Velicina slova i brojeva nije ista kod svih. U onog jednog pola slova otpalo. Cirkus bio živi. Ko da se na koridoru kupovala oprema. Sad to već pristojno izgleda. Nije loše.
[/quote]

Nisam htio da mu odgovaram i stavim slike da ne pravimo prepucavanje od teme, ali upravo to, sjecam se kod Dzenisa devetka crna mala na ledjima kod drugog igraca prelijepljeno na ledjima sve i broj bijel. Vise sponzori, sorcevi poderani, isto sirotinja.
I ranije su bili ruzni dresovi od Naaia nadzidzani sa milion sponzora a i patrick gdje je opet bilo prelijepljenih sponzora i brojeva, da ne pricam da im grb nije siven vec lijepljen, to mi je totalno amaterski.
Ali nejse, naljutice nam se navijaci Slobode jer su im dresovi ruzni haha

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 07 jul 2022, 06:32

I mi smo zamalo zaplatili sa travnickim grobarom ako se sjecate, sreca u zadnji mah sprijecena saradnja.

slika

Sad je ipak mala razlika :D

slika

slika

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 jul 2022, 07:56

miki651 je napisao/la:
06 jul 2022, 23:12
Treba dobro iskeširati tim iz naše lige da bi im recimo Macron ili Nike bio originalan tehnički sponzor kluba.
Mislim da je Zrinjski prvo napravio godišnji ugovor, potom kad je istekao trogodišnji i prošle godine produžio još na tri godine.
Daleko smo mi od tog da nam tehnički sponzor plaća i još donira svu moguću opremu.
Zeljo i zrinjski imaju direktne ugovore sa Macronom.
Znam pouzdano da Zeljo svake sezone ima mogucnost personalizacije jednog dresa (nebitno domaci, gostujuci).
Trenutno u ligi imas korektne ugovore i dresove, ako izumemo ove kese od velezovih dresova, kic i sund od siminog hana, a sada ce im se tu pridruziti i Sloga sa gb3 i Igman sa No1 cini mi se.
Ubjedljivo najjadnije dresove je imao Radnik, posto su oni one vrece od brasna, jedne te iste, nosili 4,5 sezona.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 07 jul 2022, 10:09

I kaze kupuj i podrzi domace. Hocu ok, ali daj minimum minimuma kvalitete. A ne prevaru.
- FKS -

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 07 jul 2022, 10:21

Ne razumijem uopšte što toliko pljujete NO1, kvalitete dresova uopšte nije tako loš, imam 3 Veležova dresa, jedan od rukometne reprezentacije i jedan od košarkaške.
Usput imam i Nike i Hummel majice za trčanje kupio ih u Njemačkoj ( vjerojatno tako izgledaju ovi lager dresovi) i da je neka drastična razlika i nije.
A sada što se kreativnost NO1 tiče e to je druga priča,a naše majice za treniranje isto tako užas.
Par stvari nam je pravio Bosnia Kingdom imam te dvije dukserice stvarno su top i kvaliteta i dizajn.
Ako bi ovi iz NO1 mogli kontaktirati ove momke iz BK da im daju par ideja ne bi im škodilo.
Usput bio sam prošlo ljetu u Travniku u NO1 i iznenadio sam se sa koliko klubova rade košarka, rukomet,odbojka čini se ogroman biznis
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 jul 2022, 10:24

Mogu oni raditi sve one kojima kvakitet i dizajn nisu bitni.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 07 jul 2022, 10:33

Espiritosanto je napisao/la:
07 jul 2022, 10:21
Ne razumijem uopšte što toliko pljujete NO1, kvalitete dresova uopšte nije tako loš, imam 3 Veležova dresa, jedan od rukometne reprezentacije i jedan od košarkaške.
Usput imam i Nike i Hummel majice za trčanje kupio ih u Njemačkoj ( vjerojatno tako izgledaju ovi lager dresovi) i da je neka drastična razlika i nije.
A sada što se kreativnost NO1 tiče e to je druga priča,a naše majice za treniranje isto tako užas.
Par stvari nam je pravio Bosnia Kingdom imam te dvije dukserice stvarno su top i kvaliteta i dizajn.
Ako bi ovi iz NO1 mogli kontaktirati ove momke iz BK da im daju par ideja ne bi im škodilo.
Usput bio sam prošlo ljetu u Travniku u NO1 i iznenadio sam se sa koliko klubova rade košarka, rukomet,odbojka čini se ogroman biznis
No 1 ima dobre dukserice i trenerke.

Dresovi i pamučne majice kratkih rukava su loše. Ne znam kakve su polo majice jer ih nisam kupovao.

Najveći problem su No1 dresovi, loš materijal brzo se usmrdi za razliku od nekih boljih proizvođača.

Što se tiče kvalitete BK opreme ona je dobra.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2022, 10:34

No1 je nivo Haad-a, teški odron.

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 07 jul 2022, 10:38

Izgled im je lijep ali je materijal sporan, isto cerada.

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 07 jul 2022, 10:38

Ado1922 je napisao/la:
07 jul 2022, 10:33

Dresovi i pamučne majice kratkih rukava su loše. Ne znam kakve su polo majice jer ih nisam kupovao.

Najveći problem su No1 dresovi, loš materijal brzo se usmrdi za razliku od nekih boljih proizvođača.

Polo majice ma standardno, jedino brojevi nisu baš ok,ja nosim L a polo majica mi odgovara 2XL al hajde.
Dres Veleža košta 60 km isto kao recimo Nike majica obična za teretanu i da ima neke razlike u kvaliteti i nema specijalno,ali kad kupiš Nike od 120 km onda više razliku.
Koliko uopšte koštaju dresovi Sarajeva,Želje u vašem shopu?
Veležov je bio oko 40 km prije 3 godine sad su čini se 60
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2022, 10:42

07 jul 2022, 10:38
Ado1922 je napisao/la:
07 jul 2022, 10:33

Polo majice ma standardno, jedino brojevi nisu baš ok,ja nosim L a polo majica mi odgovara 2XL al hajde.
Dres Veleža košta 60 km isto kao recimo Nike majica obična za teretanu i da ima neke razlike u kvaliteti i nema specijalno,ali kad kupiš Nike od 120 km onda više razliku.
Koliko uopšte koštaju dresovi Sarajeva,Želje u vašem shopu?
Veležov je bio oko 40 km prije 3 godine sad su čini se 60
Dres Sarajeva je 100 KM, za članove 80 KM. Novi će doći ubrzo ali ne vjerujem da će se mijenjati cijena.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 jul 2022, 15:40

Zeljin des je 100 KM, uz popust za clanove od 10% na tu cijenu.
Kvalitet vrhunski.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, laszlo, supervizor i 35 gostiju.