Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Dobar rezultat protiv serifa koji je derao i jace ekipe evropske, mislim da zrinjski ima svoju sansu i da prodje mozda dalje , sad je sve do njih.
04.10.2009 !
Sa današnje dvije pobjede to bi bilo u Week1 0.625 

- Shategabri
- Kontakt:
Za prvu utakmicu sasvim ok.
Treba i revanš ovako, pa ako se otvori neka kontra, iskoristiti.
Treba i revanš ovako, pa ako se otvori neka kontra, iskoristiti.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Hoce li biti bar neki live za Tuzlu jer koliko vidim TV prijenosa nema?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Joj meraka ujutro na YT pogledati hajlatse sa ostalih mečeva i atmosferu sa tih stadiona
Pobjedu odnosi HJK i njihovo slavlje sa navijačima uz taktove Lopez ft. Pitbull - On the floor

Pobjedu odnosi HJK i njihovo slavlje sa navijačima uz taktove Lopez ft. Pitbull - On the floor

Šta je sa ovim linkom, neko je ostavio bio negdje, neće raditi?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:13Hoce li biti bar neki live za Tuzlu jer koliko vidim TV prijenosa nema?
https://www.titani.tv/livestream/s-tre- ... ity-8kv40m
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako je a tu su i revanši, pa Velež.. bit će ovo dobra godina
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Ne možemo meda, samo zbog pravila igramo ove utakmice koje su utjeha za sirotinju. Svi redom. Dobro dođe za prepucavanje i da se pokupi koja mrvica sa bogataškog stola. Odakle nas u Europi i fudbalu/nogometu??
-
- Kontakt:
Zar Tuzla ako nije nosilac trebala prvu igrati kući,da li tako prije bilo ili?
Sretno bosanskom City-u vcr
Sretno bosanskom City-u vcr

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Nikada to nije bilo da ti to određuje domaćinstvo.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 jul 2022, 10:57Zar Tuzla ako nije nosilac trebala prvu igrati kući,da li tako prije bilo ili?
Sretno bosanskom City-u vcr![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Otkrio si Ameriku.Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑07 jul 2022, 10:56Ne možemo meda, samo zbog pravila igramo ove utakmice koje su utjeha za sirotinju. Svi redom. Dobro dođe za prepucavanje i da se pokupi koja mrvica sa bogataškog stola. Odakle nas u Europi i fudbalu/nogometu??
Kako onda komentiras činjenicu da vas je godinama znalo biti po 200 300 500 na stadionu. Da je cak i Ra x puta sjedio na tribini bez ikakve podrške. Jeli tada V bio dio odrastanja, ili je to počelo dolaskom SDA u klub.Cernica22 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 00:42Realno, bez ikakvog podbadanja, ja kod njih uopste ne vidim neki veliki hajp i ljubav oko kluba, niti da im je toAdo1922 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 00:37A da navijači malo mrdnu guzicom pa se organizuju i odrade wc i ostale sitnice?Antipolitika3 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 00:35
Pa politika kluba sto se tice infrastrukture je katastrofalna ali sto mozemo mi obicni navijaci uciniti po tome?
Na vlasti u cijeloj drzavi BiH su primitivci i seljaci u glavu koje ne zanima opce dobro niti ulaganje u sport i infrastrukturu zato i jesmo gdje jesmo pa nam x protiv Moldavaca dodje kao praznik.
Sramota za grad Mostar jer danas bi bilo izmedju 10 i 12 tisuca navijaca da imas normalan stadion ali od ovakve vlasti je i ovo dobro,suti nek ne puca.
neki sastavni dio odrastanja. Ne govorim bezveze dosta raje imam koji prate Z, nikad ni 30% od onoga kako mi Velez dozivljavamo nisam osjetio kod njih. Mozda ja znam samo takve, ali evo ne znam ni da su neku akciju ili bilo sta organizovali za klub ili da nekako poguraju klub, a nije da nemaju, vec eto dusa ostavit u dalekoj a klub pratit samo kad je liga prvaka.
-
- Kontakt:
Ide taj link, samo se registrujes sa meil adreaom na stranici, bit ce prenos na njemu.JimmyPage je napisao/la: ↑07 jul 2022, 09:08Šta je sa ovim linkom, neko je ostavio bio negdje, neće raditi?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:13Hoce li biti bar neki live za Tuzlu jer koliko vidim TV prijenosa nema?
https://www.titani.tv/livestream/s-tre- ... ity-8kv40m
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Nadji video ili sliku dokaz da je RA sjedio ikada evo ti sve, pa vidi dje smo mi sve bili a dje ste vi i opet je nas bilo u prvoj ligi federacije ko vas u europi.nitkovi je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:45Kako onda komentiras činjenicu da vas je godinama znalo biti po 200 300 500 na stadionu. Da je cak i Ra x puta sjedio na tribini bez ikakve podrške. Jeli tada V bio dio odrastanja, ili je to počelo dolaskom SDA u klub.Cernica22 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 00:42Realno, bez ikakvog podbadanja, ja kod njih uopste ne vidim neki veliki hajp i ljubav oko kluba, niti da im je to
neki sastavni dio odrastanja. Ne govorim bezveze dosta raje imam koji prate Z, nikad ni 30% od onoga kako mi Velez dozivljavamo nisam osjetio kod njih. Mozda ja znam samo takve, ali evo ne znam ni da su neku akciju ili bilo sta organizovali za klub ili da nekako poguraju klub, a nije da nemaju, vec eto dusa ostavit u dalekoj a klub pratit samo kad je liga prvaka.
- robertkosar
- Kontakt:
Simin han prate samo desetak jadnika i uza familija od igraca.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2022, 08:13Hoce li biti bar neki live za Tuzlu jer koliko vidim TV prijenosa nema?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pod pojmom godinama vjerovatno uzimas dvije sezone najgore u historiji kluba, period najvecih grobara Veleza koji su klub udaljili od raje. Neuporedivo uopste tadasnja nasa situacija i vas komplet rad od obnove kluba. Pa nas je 500 znalo bit kad smo posljednji u federalnoj bili, a vas sad na obicnoj utakmici, prvaci, bude jedva duplo od nas tada. Na kraju logicno ko i svugdje tih 300,400 ljudi je posljedica ocajnih rezultata, ali nije poenta ni posjeta koliko vi nemate duh kluba masovno medju rajom. 10 puta vam je izrazeniji taj naboj kad igra hrv reprezentacija nego kad igra z. Ima vas svakako pratite, zivite klub, ali minimalan neki pa skoro i zanemariv broj koji ste tu uvijek, a rezultati bi vam trebali privuci makar tri puta vise takvih.nitkovi je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:45Kako onda komentiras činjenicu da vas je godinama znalo biti po 200 300 500 na stadionu. Da je cak i Ra x puta sjedio na tribini bez ikakve podrške. Jeli tada V bio dio odrastanja, ili je to počelo dolaskom SDA u klub.Cernica22 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 00:42Realno, bez ikakvog podbadanja, ja kod njih uopste ne vidim neki veliki hajp i ljubav oko kluba, niti da im je to
19V22
Pun gradski stadion, aktivan rezultat, sedmerostruki šampion. Evo razumijem da su napaćeni pijaćari jalni, al ne razumijem ove "naše" što ulaze u ove rasprave pune patetike s njima...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma zrinski je inat klub, skupe se samo protiv Veleža, Širokog i na Euro tekmamaCernica22 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 12:05Pod pojmom godinama vjerovatno uzimas dvije sezone najgore u historiji kluba, period najvecih grobara Veleza koji su klub udaljili od raje. Neuporedivo uopste tadasnja nasa situacija i vas komplet rad od obnove kluba. Pa nas je 500 znalo bit kad smo posljednji u federalnoj bili, a vas sad na obicnoj utakmici, prvaci, bude jedva duplo od nas tada. Na kraju logicno ko i svugdje tih 300,400 ljudi je posljedica ocajnih rezultata, ali nije poenta ni posjeta koliko vi nemate duh kluba masovno medju rajom. 10 puta vam je izrazeniji taj naboj kad igra hrv reprezentacija nego kad igra z. Ima vas svakako pratite, zivite klub, ali minimalan neki pa skoro i zanemariv broj koji ste tu uvijek, a rezultati bi vam trebali privuci makar tri puta vise takvih.nitkovi je napisao/la: ↑07 jul 2022, 11:45Kako onda komentiras činjenicu da vas je godinama znalo biti po 200 300 500 na stadionu. Da je cak i Ra x puta sjedio na tribini bez ikakve podrške. Jeli tada V bio dio odrastanja, ili je to počelo dolaskom SDA u klub.Cernica22 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 00:42
Realno, bez ikakvog podbadanja, ja kod njih uopste ne vidim neki veliki hajp i ljubav oko kluba, niti da im je to
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
5 dana prodaješ 6000 karata , uz to djele dzaba uz registraciju i ovaj gej otkupi kontigent karata i podjeli .
A neko proda 6.000 karata do 9 h ujutro , okupira drugi grad u kupovini karata .
Proda prošle godine 12.000 karata u gradu udaljenom 100km van našeg u rekordnom vremenu , po cijenama 20 , 25 , 30 KM
Nije hate , samo ovo vam je sve na zor sto se kaže . Slabi pokušaji, sretno
A neko proda 6.000 karata do 9 h ujutro , okupira drugi grad u kupovini karata .
Proda prošle godine 12.000 karata u gradu udaljenom 100km van našeg u rekordnom vremenu , po cijenama 20 , 25 , 30 KM
Nije hate , samo ovo vam je sve na zor sto se kaže . Slabi pokušaji, sretno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Stigli megabajti i u opine, ide nova doza patetike iz prijestolnice auto otpada i reciklažnih dvorišta za sekundardne sirovine
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.