Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ah, izvini onda, fakat sam mislio da me trollas, ulazim u godine i haman gubim filing koji sam nekad imoFabioMiretti je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:51pa moj prvi odlazak u Ams je bio sa porodicom, ali slijedecih 5+ bez![]()
Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj
Imas preporuku za par gdje, ili bar sta da izbjegavamFabioMiretti je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:51Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj
imas li kakvu preporuku za smjestajharden je napisao/la: ↑06 jul 2022, 02:52Pa Positano i jest dio Amalfija, to je to. Tura je ekstra, sigurno se neces pokajati.JHam je napisao/la: ↑06 jul 2022, 02:34Je li bolje taj dio ili ova Amalfi obala ili kako vec? Je li i tu uvode par nepar sad...Kontam u Augustu napraviti krug, preko SLO, obici Veneciju(preko dana), pravac Toskana, tu provesti po onim selima 2 3 dana i usput obici Pisu i Firencu, onda za Rim koji dan, i onda sam planirao na ovu Amalfi obalu ili kako se vec zove, pa se vracat trajektom za split, nisam nasao za Dubrovnik da mi se uklapa u dan vracanja jbg
E to ti ne znam posto sam bio kod poznanika gore
imam... izbjegni Mallorcu skroz, otidjite u Marbellu ko ljudiBlejzer10 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 09:49Imas preporuku za par gdje, ili bar sta da izbjegavamFabioMiretti je napisao/la: ↑06 jul 2022, 08:51Mallorca je bukvalno njemacka 17. savezna drzava i top destinacija za sve njemacke klase i platne razrede, Mallorca ima i Drvenik i Gradac, ali i Makarsku i Rovinj![]()
Ma daleko od pljuvanja brate, Veneciju moras obici, malo i lijepo mjesto, vrvi od turista, uzivat ces sigurno i izabrati cool suvenire koje ces sigurno kupiti za uspomenu.RollingPaper je napisao/la: ↑07 jul 2022, 07:55Sad kad ste napljuvali Veneciju definitivno ću sačekat sa posjetom a bio sam se nafurao haha
Inace, skoro dosao iz Milana, jest malo navikano al meni je bilo perfektno, samo para ponesite![]()
Amstardam po meni u oktobru kad je ADE, jos ima letova iz Sa ili Tz, moze se skontati 4 dana od toga tri za partijanja, uzmu se karte za koji club i jednu dvoranu i partijanje do kraja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.