Nigdje nikoga na stadionu da nesto radi, bager parkiran u cosku kako se vidi na slici
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zato su i dali lufta 2 mjeseca roka i sve će vjerovatno završiti u ta 2 mjeseca, a mislim da rok može biti kraći ali su si dali vremena. Tek za nekih 7 do 10 dana će oni skinuti svu trenutnu podlogu, i sve tako polako će raditi.LaBombonera88 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 13:30
Nigdje nikoga na stadionu da nesto radi, bager parkiran u cosku kako se vidi na slici![]()
Po mom misljenju bolji je i od Kurtalica, kod Milenka je imao zagarantovanu prvu postavu i pruzao solidne nekad i odlicne partije, gledao sam ga par puta treba mu jos samo jacine u duelima i bio bi odlican. Momak je izrazio zelju da raskine ugovor sa klubom kao i jos neki omladinci, jer su ga u nekoliko puta prvo Zizovic pa onda grado gotovo omalozavali na treningu iz vjerovatno nekih licnih interesa. Ispustili su Numanovica nadam se da jos njega i neke pojedince.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:09Zašto Saletović slati u Banoviće kada je bolji i od Osmića i Vošnjaka?
ma nasi ovi mladi su katastrofa,Osmic tu i tamo nesto je pokazao u prvoj polusezoni,ove druge katastrofa.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:09Zašto Saletović slati u Banoviće kada je bolji i od Osmića i Vošnjaka?
Mehmedovic ne moze biti medju najboljim igracima juniorske lige i reprezentacije dzaba, treba neki trener koji ce te momke poredati ko u vojsci i ko ce ih preusmjeriti. Ne znam da je jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Bio je i jedan Todorovic kojem je jedno vrijeme citav stadion zvizdao pa onda bljesnuo kad je dosao Celavi, Beganovic za vrijeme mandata Nalica, tako isto sad Osmic,Eldar,Saletovic.. treba neko ko zna postrojiti te momke.admirrx je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:13ma nasi ovi mladi su katastrofa,Osmic tu i tamo nesto je pokazao u prvoj polusezoni,ove druge katastrofa.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:09Zašto Saletović slati u Banoviće kada je bolji i od Osmića i Vošnjaka?
Alic ja stvarno nisam vidio nekoga ko ima 19/20 godina a da potrcat kako treba ne moze,kao da ima 39 godina..
Mehmedovic isto q od igraca evo ja se ne sjecam da je dao kakvu asistenciju/zabio u ove 2-3godine od kako je u prvom timu
Stigao stajnjak haaa?
Velika je razlika izmedju juniora i prvog tima, odgovorno tvrdim da je Mehmedovic q od igraca za PL seniorske ekipePashoni je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:20Mehmedovic ne moze biti medju najboljim igracima juniorske lige i reprezentacije dzaba, treba neki trener koji ce te momke poredati ko u vojsci i ko ce ih preusmjeriti. Ne znam da je jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Bio je i jedan Todorovic kojem je jedno vrijeme citav stadion zvizdao pa onda bljesnuo kad je dosao Celavi, Beganovic za vrijeme mandata Nalica, tako isto sad Osmic,Eldar,Saletovic.. treba neko ko zna postrojiti te momke.admirrx je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:13ma nasi ovi mladi su katastrofa,Osmic tu i tamo nesto je pokazao u prvoj polusezoni,ove druge katastrofa.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:09Zašto Saletović slati u Banoviće kada je bolji i od Osmića i Vošnjaka?
Alic ja stvarno nisam vidio nekoga ko ima 19/20 godina a da potrcat kako treba ne moze,kao da ima 39 godina..
Mehmedovic isto q od igraca evo ja se ne sjecam da je dao kakvu asistenciju/zabio u ove 2-3godine od kako je u prvom timu
100% si u pravu. Poslije rata pa do sada u Slobodi nije bio pravi trener, jedini koji je licio na trenera je bio rahmetli Mustafa Hukic koji je imao srece da ga trenira jedan Djordje Gerum pa je nesto i naucio od njega, ovi ostali su mogli vidjeti trenera samo na slici ili fotografiji ili biti treneri u pokusaju....katastrofa od trenera, od omladinskog pogona pa do seniora.....imas najveci bazen igraca ne u drzavi nego u regiji i nemozes naci igraca ili makar namirisati pa pokusati od njega napraviti igraca, cisto ne znanje i qurcobolja....jad i bijeda tuzlanskog a ujedno i BiH fudbala.Pashoni je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:20
Mehmedovic ne moze biti medju najboljim igracima juniorske lige i reprezentacije dzaba, treba neki trener koji ce te momke poredati ko u vojsci i ko ce ih preusmjeriti. Ne znam da je jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Bio je i jedan Todorovic kojem je jedno vrijeme citav stadion zvizdao pa onda bljesnuo kad je dosao Celavi, Beganovic za vrijeme mandata Nalica, tako isto sad Osmic,Eldar,Saletovic.. treba neko ko zna postrojiti te momke.
Nije stadion proklet, prokleti oni koji se ne mogu utaliti pa se ne mogu dogovoriti....sve hostapler do hostaplera i na stadionu i u Slobodi zadnjih 30 godina.....da ne pricaom o neznaju, polupismeni majmuni u fudbalu i sebe predstavljaju kao neke sportske radnike, trenere.....
Ista priča kao i sa istokom , bilo top tamo nasuto mogla se dignuti neka montažna tribinica al ne daj rupe i šipove fuj basuperior1982 je napisao/la: ↑07 jul 2022, 15:12Ovo su krtice izrovile.
Mogli smo komotno igrati na svom stadionu da nisu ovo bez potrebe započeli kad znaju da nema još ništa od radova.
slazem se,npr Bašić je pokazao sta znaci mlad i kvalitetan igrac,Mehmedovic igra samo radi ovog pravilacrvenocrnitz je napisao/la: ↑07 jul 2022, 15:22Velika je razlika izmedju juniora i prvog tima, odgovorno tvrdim da je Mehmedovic q od igraca za PL seniorske ekipePashoni je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:20Mehmedovic ne moze biti medju najboljim igracima juniorske lige i reprezentacije dzaba, treba neki trener koji ce te momke poredati ko u vojsci i ko ce ih preusmjeriti. Ne znam da je jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Bio je i jedan Todorovic kojem je jedno vrijeme citav stadion zvizdao pa onda bljesnuo kad je dosao Celavi, Beganovic za vrijeme mandata Nalica, tako isto sad Osmic,Eldar,Saletovic.. treba neko ko zna postrojiti te momke.admirrx je napisao/la: ↑07 jul 2022, 14:13ma nasi ovi mladi su katastrofa,Osmic tu i tamo nesto je pokazao u prvoj polusezoni,ove druge katastrofa.