FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LaBombonera88
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LaBombonera88 » 07 jul 2022, 13:30

slika

Nigdje nikoga na stadionu da nesto radi, bager parkiran u cosku kako se vidi na slici 🤔

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 jul 2022, 13:36

Ma nema od ovog jos nista haman.Lazovi zesci
Nama ce zadnjim od svih radit teren.Zivi bili pa vidjeli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 jul 2022, 13:50

Ove rupe su jos prosle sedmice iskopane , haman su povadili prskalice
slika
slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 07 jul 2022, 14:09

Pashoni je napisao/la:
07 jul 2022, 13:24
Saletovic jos 6 mjeseci u Banovicima, mogao bi i Adi put Banovica
Zašto Saletović slati u Banoviće kada je bolji i od Osmića i Vošnjaka?

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 07 jul 2022, 14:12

LaBombonera88 je napisao/la:
07 jul 2022, 13:30
slika

Nigdje nikoga na stadionu da nesto radi, bager parkiran u cosku kako se vidi na slici 🤔
Zato su i dali lufta 2 mjeseca roka i sve će vjerovatno završiti u ta 2 mjeseca, a mislim da rok može biti kraći ali su si dali vremena. Tek za nekih 7 do 10 dana će oni skinuti svu trenutnu podlogu, i sve tako polako će raditi.

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 07 jul 2022, 14:13

tuzlanskinacin je napisao/la:
07 jul 2022, 14:09
Pashoni je napisao/la:
Po mom misljenju bolji je i od Kurtalica, kod Milenka je imao zagarantovanu prvu postavu i pruzao solidne nekad i odlicne partije, gledao sam ga par puta treba mu jos samo jacine u duelima i bio bi odlican. Momak je izrazio zelju da raskine ugovor sa klubom kao i jos neki omladinci, jer su ga u nekoliko puta prvo Zizovic pa onda grado gotovo omalozavali na treningu iz vjerovatno nekih licnih interesa. Ispustili su Numanovica nadam se da jos njega i neke pojedince.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 07 jul 2022, 14:13

Pashoni je napisao/la:
ma nasi ovi mladi su katastrofa,Osmic tu i tamo nesto je pokazao u prvoj polusezoni,ove druge katastrofa.
Alic ja stvarno nisam vidio nekoga ko ima 19/20 godina a da potrcat kako treba ne moze,kao da ima 39 godina..
Mehmedovic isto q od igraca evo ja se ne sjecam da je dao kakvu asistenciju/zabio u ove 2-3godine od kako je u prvom timu

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 07 jul 2022, 14:20

admirrx je napisao/la:
07 jul 2022, 14:13
Pashoni je napisao/la:
ma nasi ovi mladi su katastrofa,Osmic tu i tamo nesto je pokazao u prvoj polusezoni,ove druge katastrofa.
Alic ja stvarno nisam vidio nekoga ko ima 19/20 godina a da potrcat kako treba ne moze,kao da ima 39 godina..
Mehmedovic isto q od igraca evo ja se ne sjecam da je dao kakvu asistenciju/zabio u ove 2-3godine od kako je u prvom timu
Mehmedovic ne moze biti medju najboljim igracima juniorske lige i reprezentacije dzaba, treba neki trener koji ce te momke poredati ko u vojsci i ko ce ih preusmjeriti. Ne znam da je jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Bio je i jedan Todorovic kojem je jedno vrijeme citav stadion zvizdao pa onda bljesnuo kad je dosao Celavi, Beganovic za vrijeme mandata Nalica, tako isto sad Osmic,Eldar,Saletovic.. treba neko ko zna postrojiti te momke.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 07 jul 2022, 14:34

Said se pojavi jednom u 20 30 godina sa nasim radom u OP, da moze sa 17-18 godina bit glavni igrac, svi ovi najtalentivaniji juniori koji dolaze zavise od ekipe sa kojom igraju, logicno mi je da oni najcesce prave greske i ako ekipi ide lose odma se u njima trazi krivac.
Treba ih istrpit i ako u 2-3 generacije dobijes jednog igraca to ti je uspjeh
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 jul 2022, 14:51

Slobodas je napisao/la:
07 jul 2022, 13:50
Ove rupe su jos prosle sedmice iskopane , haman su povadili prskalice
slika
slika
Stigao stajnjak haaa?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 07 jul 2022, 15:12

Ovo su krtice izrovile.
Mogli smo komotno igrati na svom stadionu da nisu ovo bez potrebe započeli kad znaju da nema još ništa od radova.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 07 jul 2022, 15:22

Pashoni je napisao/la:
07 jul 2022, 14:20
admirrx je napisao/la:
Mehmedovic ne moze biti medju najboljim igracima juniorske lige i reprezentacije dzaba, treba neki trener koji ce te momke poredati ko u vojsci i ko ce ih preusmjeriti. Ne znam da je jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji. Bio je i jedan Todorovic kojem je jedno vrijeme citav stadion zvizdao pa onda bljesnuo kad je dosao Celavi, Beganovic za vrijeme mandata Nalica, tako isto sad Osmic,Eldar,Saletovic.. treba neko ko zna postrojiti te momke.
Velika je razlika izmedju juniora i prvog tima, odgovorno tvrdim da je Mehmedovic q od igraca za PL seniorske ekipe
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2022, 15:50

Pashoni je napisao/la:

100% si u pravu. Poslije rata pa do sada u Slobodi nije bio pravi trener, jedini koji je licio na trenera je bio rahmetli Mustafa Hukic koji je imao srece da ga trenira jedan Djordje Gerum pa je nesto i naucio od njega, ovi ostali su mogli vidjeti trenera samo na slici ili fotografiji ili biti treneri u pokusaju....katastrofa od trenera, od omladinskog pogona pa do seniora.....imas najveci bazen igraca ne u drzavi nego u regiji i nemozes naci igraca ili makar namirisati pa pokusati od njega napraviti igraca, cisto ne znanje i qurcobolja....jad i bijeda tuzlanskog a ujedno i BiH fudbala.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 07 jul 2022, 16:47

Inace Ciro je trenirao Slatinu Basigovce :crazy: :facepalm:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2022, 17:17

Ivan Cvjetković Tarzan, neko selo pokraj Zupanje
Jusuf Hatunic Musa, Miricina
Goran Miljanovic, Sibosnica
Mirko Mihic, Beograd
Midhat Memisevic Zivinice
Dzevad Verlasevic Smajo, Bratunac
Dragoslav Kostic, Sabac
Mitar Lukic, Gracanica
Braca Milosevici, Banovici
Rade Tošić, Ugljevik
Munever Krajišnik, Dobosnica
Zoran Tomić, Mramor
Rifat Mehinović, Devetak
Senad Ibrić, Banovici
Esef Jasarevic,Gradacac
Fahrudin Omerovic, Doboj

P.S. Neko je iz Slobode nekad doveo nabrojane u Slobodu, svi do jednog postali vrhunski igraci, neki i reprezentativci, ybg. znali ljudi dovesti i napraviti od njih igrace, plus da ne nabrajam koji su proizvedeni u ondasnjem omladinskom pogonu.....ybt, ovi ne razlikuju kokos od fudbalera.....

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 07 jul 2022, 17:25

Ovaj stadion ko da je proklet, jebote

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2022, 17:28

Mirko Mihic, doveden iz tadasnje zonske lige Beograda, doveo ga Djordje Gerum, covjek trazio igrace i po tadasnjim zonskim ligama, Mirko Mihic u svojoj prvoj sezoni bio najbolji strijelac jesenjeg dijela tadasnje prve jugoslovenske lige, znaci u debitanskoj sezoni......ovim danasnjim trenerima igrac ne zna kako treba primiti loptu, elementarne stvari ne znaju i jos se zovu fudbalerima, ma daj ba.....

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jul 2022, 17:32

desperados je napisao/la:
07 jul 2022, 17:25
Ovaj stadion ko da je proklet, jebote
Nije stadion proklet, prokleti oni koji se ne mogu utaliti pa se ne mogu dogovoriti....sve hostapler do hostaplera i na stadionu i u Slobodi zadnjih 30 godina.....da ne pricaom o neznaju, polupismeni majmuni u fudbalu i sebe predstavljaju kao neke sportske radnike, trenere.....

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 07 jul 2022, 18:33

superior1982 je napisao/la:
07 jul 2022, 15:12
Ovo su krtice izrovile.
Mogli smo komotno igrati na svom stadionu da nisu ovo bez potrebe započeli kad znaju da nema još ništa od radova.
Ista priča kao i sa istokom , bilo top tamo nasuto mogla se dignuti neka montažna tribinica al ne daj rupe i šipove fuj ba
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 07 jul 2022, 20:44

crvenocrnitz je napisao/la:
07 jul 2022, 15:22
Pashoni je napisao/la:
admirrx je napisao/la:
Velika je razlika izmedju juniora i prvog tima, odgovorno tvrdim da je Mehmedovic q od igraca za PL seniorske ekipe
slazem se,npr Bašić je pokazao sta znaci mlad i kvalitetan igrac,Mehmedovic igra samo radi ovog pravila :roll:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 7 gostiju.