Ja koliko znam u Trebinju je potpisan ugovor sa izvodjacima, ne znam da li se krenulo sa radovima? Za Posusje ne znam.Doktorinho je napisao/la: ↑09 jul 2022, 22:45Ovo ponoviti 1000 puta i na svaku novu stranicu ove teme ovo staviti. Jel realno da cemo pustit da ovo rade aždahe iz NFSBiHmozak je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:55Leotar i Posušje drugu sezonu Premijer lige igraju na stadionu bez reflektora, iako propozicije govore drugačije.
Samo 2 godine ranije, Mladost je izbačena iz Premijer lige zbog malte ne istog problema.
U slučaji da se reflektori ne završe do kraja sezone, ovi klubovi bi automatizmom trebali biti izbačeni iz lige.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Allah razi osun, takodje Bajram Serif Mubarek Ollsun tebi drug moj, ziv i zdrav bio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jul 2022, 23:02Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave, a pogotovo cestitam @ElvirBaljic i ako neko od standardnih na plbih slavi bajram od navijača Veleza(@MostarskiSin, @Killa, @Only
)
Tuzla City / Sloga Simin Han
Evo izgleda da će i Igmanu dopustiti da igra na stadionu Mladosti DK iako se radi o stadionu u drugom kantonu,a one sezone kad se Mladost izbacivala uslov je bio da se zamjenski stadion nalazi u istom kantonu kojem pripada klub.mozak je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:55Leotar i Posušje drugu sezonu Premijer lige igraju na stadionu bez reflektora, iako propozicije govore drugačije.
Samo 2 godine ranije, Mladost je izbačena iz Premijer lige zbog malte ne istog problema.
U slučaji da se reflektori ne završe do kraja sezone, ovi klubovi bi automatizmom trebali biti izbačeni iz lige.
Još jedna potvrda da je Mladost izbačena iz drugih razloga baš kao što je to njihov predsjednik izjavio kod Senada.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Pa prvu sezonu možeš igrazi bez reflektora, nije problem u igmanu i stadionu mladosti već u leotaru i posušju.Ado1922 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 07:37Evo izgleda da će i Igmanu dopustiti da igra na stadionu Mladosti DK iako se radi o stadionu u drugom kantonu,a one sezone kad se Mladost izbacivala uslov je bio da se zamjenski stadion nalazi u istom kantonu kojem pripada klub.mozak je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:55Leotar i Posušje drugu sezonu Premijer lige igraju na stadionu bez reflektora, iako propozicije govore drugačije.
Još jedna potvrda da je Mladost izbačena iz drugih razloga baš kao što je to njihov predsjednik izjavio kod Senada.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Allah raziolsun brat mojOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 00:50Gdje mene izvuče, komunjaru starogGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jul 2022, 23:02Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave, a pogotovo cestitam @ElvirBaljic i ako neko od standardnih na plbih slavi bajram od navijača Veleza(@MostarskiSin, @Killa, @Only
)
![]()
![]()
Allah Razi Olsun
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima na ovoj temi i na temi Sarajeva koji slave![]()
I naravno mom drugu @Svrakino1921
Nek ste mi živi i zdravi![]()
- Avanti1926
- Kontakt:
Dragan Jović...esprit24 je napisao/la: ↑09 jul 2022, 23:17Imam neki osjecaj da ce sudjenje ove godine biti dosta bolje nego sto je bilo. Vidio je i Vico da silovanje i guranje Borca ne vodi nigdje. Samo skidanje sa liste pojedinih sudija da naslutiti da ce biti malo postenije. Mene iskreno najvise raduje sto ce ova liga imati pet trenerskih “budala” i treba ocekivati spektakle kada se susretnu Lalat, Sablja, Amar, Fedja, Jakirovic
-
- Kontakt:
Posusje je raspisalo natjecaj za nabavku reflektora, lako moguce da ce biti postavljeni vec i u ovoj godiniRedBlue je napisao/la: ↑10 jul 2022, 07:22Ja koliko znam u Trebinju je potpisan ugovor sa izvodjacima, ne znam da li se krenulo sa radovima? Za Posusje ne znam.Doktorinho je napisao/la: ↑09 jul 2022, 22:45Ovo ponoviti 1000 puta i na svaku novu stranicu ove teme ovo staviti. Jel realno da cemo pustit da ovo rade aždahe iz NFSBiHmozak je napisao/la: ↑09 jul 2022, 20:55Leotar i Posušje drugu sezonu Premijer lige igraju na stadionu bez reflektora, iako propozicije govore drugačije.
Realno Jovic je dzentlmen za gore pobrojane u pogledu davanja izjave i vodjenja utakmiceAvanti1926 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 10:09Dragan Jović...esprit24 je napisao/la: ↑09 jul 2022, 23:17Imam neki osjecaj da ce sudjenje ove godine biti dosta bolje nego sto je bilo. Vidio je i Vico da silovanje i guranje Borca ne vodi nigdje. Samo skidanje sa liste pojedinih sudija da naslutiti da ce biti malo postenije. Mene iskreno najvise raduje sto ce ova liga imati pet trenerskih “budala” i treba ocekivati spektakle kada se susretnu Lalat, Sablja, Amar, Fedja, Jakirovic
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- svrakino1921
- Kontakt:
Može li večeras bar 5 milja.
Raja se baš naložila,lijepo vrijeme i termin.
Idealni uslovi, raja vodite ženu, djecu, prijatelje, eventualne ljubavnice
Napunimo istok, podržimo ove momke ponovo
E tugo moja
E tugo moja
Diglisicu pravi te hotele na pomocnim terenima, daj nam koji dinar, Dzeko, Amire prodajte se, igraci nam igraju za osam stoja, a aco, stila, coca i bekric za jaranstvosvrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 13:00Može li večeras bar 5 milja.
E tugo moja

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
I dijete malo zna da je Mladost izbačena iz neki drugi razloga. Kakav stadion… Prvu sezonu možeš igrati bez reflektora, a za drugu ti je potrebno samo da se fol dogovoriš sa nekim izvođačem radova. I onda lagano, svaku sezonu po jedan reflektor 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- svrakino1921
- Kontakt:
Mladost je ispala ili nije dobila licencu samo zbog toga sto nisu sklopili ugovor sa Celikom za koristenje Bilinog nego su sklopili ugovor sa Gradskom upravom
Nisu imali validan papir o koristenju stadiona
Ono cista balkanska kardinalna greska
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ma ja… ko naša uplatnica.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 13:39Mladost je ispala ili nije dobila licencu samo zbog toga sto nisu sklopili ugovor sa Celikom za koristenje Bilinog nego su sklopili ugovor sa Gradskom upravom
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
-
- Kontakt:
Ublehe sa svojim prijateljima organizovali utakmicu na 11. Juli
Tek nakon kritika prebacili na drugi dan.

Mrs u pmPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:35Ublehe sa svojim prijateljima organizovali utakmicu na 11. Juli![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Veća si ti tuga levatu što zagledaš okolo ko šta piše. Drži se ti svog sranja od kluba pametnije bi ti bilo.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 13:00Može li večeras bar 5 milja.
E tugo moja
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
fukara87 je napisao/la: ↑10 jul 2022, 16:28Mrs u pmPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:35Ublehe sa svojim prijateljima organizovali utakmicu na 11. Juli![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, leo1946, mosarajvosa83 i 17 gostiju.